Få odds 25 på Manchester City over Manchester United – Vind 250 kroner

City United

Lørdag aften er det endnu en gang tid til et Manchester-derby, når City hjemme på Etihad Stadium tager imod ærkerivalerne fra Manchester United. Det er nummer et og to i Premier League, der mødes, og da det ydermere er en kamp mellem Josep Guardiola og José Mourinho, der som bekendt hader hinanden, er der lagt op til et brag af en kamp. Det er selvfølgelig en kamp, man skal oddse på, hvilket man bør gøre hos LeoVegas Sport. Her får man som ny kunde hele odds 25,00 på, at City slår ærkerivalerne. Man kan spille op til ti kroner til det forhøjede odds, og gevinsten er helt uden omsætningskrav. Dermed kan man hæve 250 kroner lige så snart, at slutfløjtet lyder.

 

Hent odds 25,00 på City-sejr her

 

Sådan får du odds 25 på Man City

Det fremragende LeoVegas tilbud kan kun benyttes af spillere, der ikke allerede har en konto hos bookmakeren. Hvis man opfylder dette simple krav, gælder det bare om at trykke på et af de grønne links på denne side, der fører direkte til LeoVegas’ hjemmeside. Tilbuddet kan kun benyttes via de grønne links på denne side, da man ellers bare vil blive mødt af LeoVegas’ normale odds bonus.

Så snart man lander på LeoVegas’ hjemmeside, skal man naturligvis oprette sig en konto. Dette tager ikke mere end et øjeblik. Når man opretter sin konto er det vigtigt, at man vælger velkomstbonussen ‘Sport’, da det er denne, der giver adgang til odds 25 på Manchester City. Herefter skal man indbetale penge. Man bestemmer helt selv, hvor mange penge man vil indsætte, men planlægger man at hive sin gevinst ud umiddelbart efter kampen, anbefaler vi, at man nøjes med minimumsindskuddet på 80 kroner.

Så snart man har indsat penge, er det tid til at udnytte det forhøjede odds på Manchester City. Dette gør man ved at finde kampen og oddse på en sejr til Manchester City over Manchester United. Når man finder kampen, vil man ikke se det forhøjede odds. For at få det skal man tilføje hjemmesejren til sin spillekupon, hvorefter man ser det forhøjede odds 25. Herefter skal man spille ti kroner og så ellers bare nyde kampen.

Så snart kampen er slut, og Manchester City forhåbentlig har vundet, får man udbetalt sin gevinst. Der er ingen omsætningskrav eller lignende forbundet med denne odds bonus, så gevinsten kan udbetales med det samme. Dermed er man blevet 240 kroner rigere på ingen tid.

 

Odds på sejr til Manchester City her

 

Derfor vinder Manchester City

Manchester City er Englands suverænt bedste fodboldhold for tiden. Klubben tabte ganske vist 3-0 til Liverpool i Champions League i midtugen, men i den hjemlige liga er der ingen, der kommer i nærheden af Josep Guardiolas tropper. Netop nederlaget til Liverpool er faktisk en fordel for City forud for denne kamp, da City vil være topmotiverede. Holdet skal simpelthen tilbage på hesten med det samme.

Samtidig er det tydeligt, at Manchester City simpelthen bare er et bedre hold end Manchester United. Det er meget få United-spillere, der ville kunne erobre en plads i Citys startopstilling, hvis de skiftede klub. Denne klasseforskel var også tydelig, da City vandt 2-1 på Old Trafford, da holdene mødtes i december.

Det er ikke kun på banen, at City er overlegne, det er de også på trænerbænken. Josep Guardiola er en fantastisk manager, der har forvandlet sit hold til en sand sejrsmaskine. City er konstant deres modstandere overlegne, og selv på papiret gode hold bliver splittet ad og kørt over. Netop derfor har City da også vundet 26 af deres seneste 29 Premier League kampe. Til kampen imod Man Utd får City endda topscorer Sergio Agüero tilbage fra en skade, der har holdt ham på sidelinjen i fire kampe.

Hos United ser tingene noget anderledes ud. José Mourinhos hold har resultatmæssigt gjort det nogenlunde, da de ligger på andenpladsen i ligaen, men spillemæssigt halter det. United besidder ikke den samme overlegenhed som bysbørnene, og selv imod dårlige modstandere må de kæmpe hårdt for at score og vinde. Skylden for dette falder tilbage på Mourinhos spillestil. Portugiseren er simpelthen for forsigtig og defensiv. Det er især tilfældet i de store kampe, hvor Mourinho som regel fokuserer mere på ikke at tabe end på at vinde.

Portugiserens frygt for at tabe betyder, at United ofte skuffer imod store modstandere. I denne sæson har de for eksempel tabt til Sevilla, Tottenham, Chelsea og selvfølgelig Manchester City. Det lader simpelthen til, at Mourinho overtænker sine handlinger, hvorfor det ofte bliver krampagtigt og ineffektivt.

 

LeoVegas bonus regler og vilkår

Denne LeoVegas bonus gælder som bekendt kun spillere, der ikke allerede har en konto hos bookmakeren. Hvis man hører til denne kategori, skal man blot følge et af de grønne links på denne side for at få odds 25 på Manchester City-sejr over Manchester United. Tilbuddet kan udnyttes mellem den 5. april og frem til kampstart lørdag den 7. april klokken 18.30. Man kan kun udnytte tilbuddet ved at følge de grønne links på denne side. Når man takker ja til denne LeoVegas bonus, mister man muligheden for at modtage den normale LeoVegas bonus.

Man kan som bekendt placere op til ti kroner på det forhøjede odds 25. Dermed får man 240 kroner udbetalt i nettogevinst, hvis Manchester City slår Manchester United. Gevinsten er uden gennemspilskrav, og den kan derfor hæves med det samme. Før man kan foretage en udbetaling, skal man dog verificere sin konto med NemID, hvilket man gør ved at logge ind ved hjælp af NemID. Det tager derfor kun et øjeblik.

Det forhøjede odds på Manchester City kommer ikke til at rykke sig. Selv hvis det almindelige odds rykker sig, vil man helt frem til kampstart kunne hente odds 25 på City-sejr. Det er værd at bemærke, at man ikke kan kombinere dette tilbud med andre LeoVegas Sport tilbud eller andre odds på sin spilkupon.

Indbetalinger foretaget med NETELLER eller Skrill giver ikke adgang til det forhøjede odds.

 

Hent odds 25,00 på City-sejr her