Sådan får du odds 25 på sejr til Danmark over Panama hos LeoVegas

dansk odds

Torsdag aften spiller Danmark årets første landskamp, når det på Brøndby Stadion møder Panama i en træningskamp. Det er en yderst vigtig kamp for landstræner Åge Hareide, der kommer til at bruge den til at se sine tropper an inden VM i Rusland. Derfor må man også forvente, at det bliver et tændt og koncentreret dansk mandskab, der løber på banen. Derfor bør man selvfølgelig også oddse på, at Danmark slår Panama. Det bør man gøre hos LeoVegas Sport, hvor alle nye kunder kan spille 10 kroner til vanvittige odds 25 på dansk sejr, og dermed vinde 250 kroner helt uden omsætningskrav.

 

Få odds 25 på dansk sejr over Panama her

 

Så nemt er det

LeoVegas Sports tilbud gælder kun spillere, der ikke allerede har en konto hos bookmakeren. Det er faktisk det eneste krav. Opfylder man det, skal man blot følge et af de grønne links på denne side, der fører direkte til kampagnesiden, hvor man kan oprette sig.

Her trykker man på “Tilmeld dig”, hvorefter man opretter sin konto. Det næste skridt er selvfølgelig at indsætte penge. Her kan man nøjes med at indsætte minimumsbeløbet. Når man indsætter penge, skal man sørge for at vælge den odds bonus, der hedder “Sport”.

Så snart man har indsat penge, skal man spille på Danmark til det forhøjede odds. Når man spiller på kampen, ser man det normale odds, men odds 25,00 bliver tilføjet til ens spilkupon. Man kan som bekendt spille ti kroner til det forhøjede odds, hvormed man altså kan vinde 240 kroner i nettogevinst. Pengene bliver udbetalt, når Danmark har slået Panama, og de kan hæves med det samme. Dermed kan man hive 250 kroner tilbage på sin bankkonto.

 

Derfor vinder Danmark

Selvom Panama i efteråret kvalificerede sig til VM 2018, er de på et markant lavere niveau end Danmark rent fodboldmæssigt. Ser man på på Panamas trup til kampen imod Danmark, er der ikke mange genkendelige navne. Holdets to store stjerner, Blas Perez og Luis Tejeda, spiller for henholdsvis Municipal i Guatemala og Sport Boys i Peru. Det er meget sigende for holdets niveau. Derudover finder man også en række spiller, der spiller i forskellige mindre sydamerikanske ligaer samt flere i den amerikanske MLS.

I alt er der tre spillere, der spiller i europæisk fodbold i Panamas trup. Det gælder målmand Jaime Penedo, der spiller for rumænske Dinamo Bukarest, forsvarsspiller Erick Davis, der spiller for slovakiske Dunajska Streda og midtbanespilleren Ricardo Avila, der spiller for belgiske Gents andethold.

Ser man derimod på Åge Hareides trup, så stinker den langt væk af klasse. Det danske landshold har virkelig været godt på det seneste, og det går en stor tid i møde. I Kasper Schmeichel, Simon Kjær, Andreas Christensen og Christian Eriksen har vi spillere på et niveau, som ingen folk fra Panama nogensinde når.

Faktisk er de danske spillere på et niveau, som Panamas spillere ikke engang møder til daglig. Spillerne fra det lille mellemamerikanske land kommer som sagt alle fra mindre klubber og ligaer, og de er ikke vant til spillere af vores kvalitet. De får rigtig svært ved at spille med i Danmarks høje tempo, og samtidig kan de næppe spille sig ud af det aggressive danske pres.

Man skal derudover huske på, at med en VM-slutrunde lige rundt om hjørnet, så vil Danmark give den fuld gas imod Panama. Alle spillerne vil overbevise Hareide om, at de fortjener en plads ved VM i Rusland. På sidelinjen kommer Hareide også til at holde eksperimenterne til et minimum. Han vil se, hvordan hans bedste spillere gør det, og forbedre deres indbyrdes forståelse. Man skal altså ikke forvente at se en skør opstilling med spillere på uvante positioner.

 

Tilbuddets regler og vilkår

LeoVegas Sports kampagne er online mellem den 19. marts klokken 12.00 og frem til kampstart den 22. marts klokken 20.00. Det er kun gyldigt for danske kunder. For at få adgang til tilbuddet skal man bruge et af de grønne links på denne side. Tilbuddet findes ikke på LeoVegas Sports hjemmeside. Dette tilbud erstatter LeoVegas Sports normale velkomstbonus.

Det normale odds på dansk sejr over Panama kan rykke sig, men LeoVegas Sport fastholder odds 25,00 uanset hvad. Det er dog værd at bemærke, at oddset ikke kan kombineres med andre spil. Samtidig kan man ikke cashe out, når man får det forhøjede odds. Man kan heller ikke benytte Skrill eller NETELLER til at indsætte penge, hvis man vil benytte sig af dette tilbud.

 

Få odds 25 på dansk sejr over Panama her

 

LeoVegas Danmark Panama