Start Superligaen med stil hos 888sport: Få odds 17 på FCN eller 11 på BIF

Efter en lang vinterpause er Superligaen endelig tilbage i denne weekend, og det fejrer bookmakerne selvfølgelig med en masse gode tilbud. Nye kunder hos 888sport kan eksempelvis få odds 17 på en FC Nordsjælland-sejr eller odds 11 på tre point til Brøndby IF, når de to mandskaber mødes søndag den 10. februar klokken 16:00 på Right to Dream Park i Farum. Det er muligt at spille 50 kroner på ét af de to mandskaber.

Udover et forhøjet odds får du endda også stadig en lækker velkomstbonus på 100 procent helt op til 1.000 kroner. Bare husk at benytte promokoden 100BONUS, når du indbetaler penge på siden for første gang.

 

Få et forhøjet odds og velkomstbonus hos 888sport

 

Sådan får du forhøjet odds og velkomstbonus

For at få den perfekte start på tilværelsen hos 888sport skal du sådan set bare følge disse fire simple trin.

  1. Gå til kampagnesiden
  2. Tryk på “SPIL NU”
  3. Opret en konto og indbetal penge med koden 100BONUS
  4. Spil 50 kroner på enten FCN eller BIF

Vores links og grønne knapper sender dig direkte videre til den korrekte kampagneside. Her kan du læse meget mere om tilbuddet. Når du er klar, skal du trykke på den grønne “SPIL NU”-knap. Herefter handler det om at udfylde dine personlige oplysninger, oprette din bookmakerkonto og indbetale penge på siden med promokoden 100BONUS. Sidst men ikke mindst skal du selvfølgelig smide en halvtredser på enten FC Nordsjælland til odds 17 eller Brøndby IF til odds 11. Nu kan du læne dig tilbage og vente til søndag klokken 15:00, hvor du kan se optakten til opgøret på Canal 9. Husk i øvrigt at du altid kan tjekke vores Superliga TV-guide, hvis du kommer i tvivl om, hvilken kanal dit hold spiller på.

 

Hvem skal jeg spille på?

888sport har valgt at forhøje oddset på begge mandskabet. Det betyder, at du skal bestemme dig for, hvem du tror mest på. Her på redaktionen er vi ikke rigtig i tvivl, om hvem vi sætter vores lid til. De blå-gule fra Vestegnen tabte højst overraskende med 2-3 på Vilfort Park til Vendsyssel FF før vinterpausen, så de er pisket til sejr. Der vil komme ekstremt mange BIF-fans til Farum, og de støtter deres spillere igennem tykt og tyndt. Derudover er Kasper Hjulmand på vej ud af døren, og de nordsjællandske tigre har generelt gang i en dårlig sæson.

Man skal bestemt heller ikke glemme, at Kamil Wilczek scorer mål på samlebånd, og han ligner det absolut bedste bud på en matchvinder. Selvom oddset på FC Nordsjælland er lokkende, så anbefaler vi stadig at spille på, Brøndby vinder kampen til odds 11 hos 888sport.

 

Regler og vilkår hos 888sport

Det er ikke muligt at få et forhøjet odds eller en velkomstbonus hos 888sport, hvis du allerede har oprettet en konto. Gevinster fra dit forhøjede skal gennemspilles minimum seks gange til odds 1,50 eller højere indenfor to måneder (60 dage). Din velkomstbonus er i øvrigt underlagt præcis de samme omsætningskrav.

Du kan ikke modtage hverken forhøjet odds eller velkomstbonus, hvis du foretager din indbetaling med Skrill eller NETELLER. Det er heller ikke muligt at kombinere dit forhøjede odds med andre væddemål eller trykke på cash out-knappen, mens kampen er i gang.

 

Få et forhøjet odds og velkomstbonus hos 888sport

 

Bookmakerens 888sports officielle logo på sort baggrund