Få odds 15 på Man Utd mod Barça omsætningsfrit hos Mr Green

Manchester United og FC Barcelona støder sammen i den første af to Champions League finaler på onsdag klokken 21:00. De røde djævle har aldrig prøvet at tabe til catalanerne på Old Trafford, hvor det er blevet til to pointdelinger og en enkelt sejr. Hos Mr Green har de forhøjet oddset på en sejr til Ole Gunnar Solskjær, så du kan få pengene 15 gange igen. Det er muligt at spille en halvtredser, så der er tale om en gevinst på 750 kroner.

Du får selvfølgelig også stadig et velkomsttilbud; et free bet på mellem 150 og 500 kroner ved din første indbetaling.

 

Få odds 15 på Man Utd hos Mr Green

 

Sådan får du odds 15 på Man Utd

Du skal ikke bruge meget mere end et par minutter for at få det forhøjede odds på Manchester United. Bare følg disse fire trin.

  1. Besøg kampagnesiden hos Mr Green
  2. Klik på “Tilmeld dig!”
  3. Lav en konto og indsæt penge
  4. Spil 50 kroner på Man Utd til odds 15

Med et enkelt tryk på vores link eller grønne knap ovenfor bliver du sendt videre til Mr Greens kampagneside. Derinde klikker du bare på “Tilmeld dig!”-knappen og går i gang med at udfylde dine personlige oplysninger. Når bookmakerkontoen er oprettet skal du indbetale mellem 150 og 500 kroner for at modtage en velkomstbonus. Herefter spiller du en halvtredser på de røde djævle til odds 15.

Opgøret kan i øvrigt følges på TV3+, hvor de begynder at sende optakt fra klokken 20:00. Kampstart er som sædvanlig en time senere. Du kan altid få det forkromede overblik i vores Champions League TV-guide.

 

Derfor vinder de røde djævle

Selvom catalanerne er blevet spået de bedste chancer for sejr af bookmakerne, så kan man aldrig vide sig sikker med Manchester United. Det kunne man tydeligt se på Parc des Princes, hvor Ole Gunnar Solskjær på trods af tonsvis af skader og et 0-2-nederlag på eget græs alligevel endte med at vinde 1-3 og sikre avancement. Til denne kamp har de endda både Paul Pogba, Anthony Martial og Romelu Lukaku til rådighed, hvilket må siges at være et kæmpe boost. Den eneste tvivlsomme spiller i offensiven er Marcus Rashford, men han kan godt nå at blive klar.

Som nævnt i indledningen har Man Utd også et rimelig godt tag på Barça, når det kommer til opgør på Old Trafford. Sidst de to mandskaber mødtes på dette stadion endte det med en 1-0-sejr på et mål scoret af Paul Scholes. Derudover har de spillet 3-3 og 2-2 med hinanden på Drømmenes Teater.

Derfor anbefaler vi at spille 50 kroner på, Manchester United vinder kampen til odds 15 hos Mr Green.

 

Regler og vilkår hos Mr Green

Tilbuddet gælder indtil onsdag den 10. april klokken 21:00. Det er kun tilgængeligt for nye kunder hos Mr Green. Eksisterende kunder kan hverken få en velkomstbonus eller et forhøjet odds. Hvis Manchester United snupper sejren, vinder du 750 kroner uden noget som helst omsætningskrav. Du kan derfor udbetale dem direkte til din bankkonto.

Indbetalinger foretaget med enten Skrill eller NETELLER giver ikke adgang til velkomstbonussen eller det forhøjede odds. Det er heller ikke muligt at benytte sig af cash out-funktionen, mens de to mandskaber spiller.

 

Få odds 15 på Man Utd hos Mr Green

 

Officielt logo for Mr Green