Få odds 15 på Manchester United mod PSG hos Mr Green

Manchester United fik ikke et ben til jorden på Old Trafford mod PSG, da de måtte se sig slået med 0-2. Nu går turen så til den franske hovedstad og Parc des Princes, hvor de skal forsøge at sætte en stopper for Thomas Tuchels tropper. Hvis du tror, at Ole Gunnar Solskjær kan snuppe sejren, så er der odds 15 at hente hos Mr Green. Det er muligt at spille på til 50 kroner på det forhøjede odds, hvilket vil sige en gevinst på 750 kroner.

Derudover modtager du endda også stadig deres velkomsttilbud. Det er et free bet på mellem 150 og 500 kroner alt afhængig af din første indbetaling.

 

Få odds 15 på Man Utd lige her

 

Sådan fungerer det

Det tager ikke meget mere end et par minutter at få odds 15 på Man Utd samt en velkomstbonus. Bare følg disse fire simple trin.

  1. Gå til kampagnesiden hos Mr Green
  2. Tryk på “Tilmeld dig!”
  3. Opret konto og indbetal penge
  4. Spil 50 kroner på Man Utd til odds 15

Du bliver sendt direkte videre til den rigtige kampagneside hos Mr Green med et enkelt klik på linket eller den grønne knap foroven. Herinde skal du trykke på “Tilmeld dig!” og derefter udfylde dine personlige oplysninger og oprette en bookmakerkonto. Når det er gjort, så mangler du bare at indbetale penge på siden og smide 50 kroner på Manchester United til odds 15. Dit første indskud på siden bliver fordoblet med et free bet, hvis du indbetaler mellem 150 og 500 kroner. Læs meget mere om det i vores anmeldelse af Mr Green.

Du kan følge PSG – Manchester United på TV3+ med optakt fra klokken 20:00.

 

Mr Greens regler og vilkår

Tilbuddet kører fra mandag den 4. marts til og med onsdag den 6. marts klokken 21:00. Du skal være ny kunde og spille præcis en halvtredser på Man Utd-sejr for at kvalificere dig til dette tilbud. Hvis de røde djævle vinder opgøret, bliver din gevinst på 750 kroner udbetalt uden nogen som helst omsætningskrav. Du kan altså enten spille videre for dem eller udbetale direkte til din bankkonto. Indbetaler du penge på siden med enten Skrill eller NETELLER vil du hverken modtage et forhøjet odds eller en velkomstbonus. Du kan heller ikke benytte dig af cash out-funktionen, mens kampen er i gang.

 

Få odds 15 på Man Utd lige her

 

Officielt logo for Mr Green