888sport forhøjer oddset på Spurs-sejr til 12 og giver odds 17 på Dortmund

Onsdag aften bliver der spillet endnu et brag af en kamp i 1/8-finalerne af Champions League. Tottenham Hotspur byder Borussia Dortmund op til dans på Wembley, og selvom begge mandskaber mangler en del spillere, så bliver der uden tvivl smæk for skillingen fra start til slut. Hos 888sport forhøjer de oddset på en Spurs-sejr til 12, mens en tysk triumf belønnes med odds 17. Du kan spille 50 kroner, hvilket vil sige en gevinst på enten 600 eller 850 kroner.

Festen stopper dog slet ikke her. Hvis du indbetaler penge med promokoden 100BONUS, får du fordoblet dit første indskud med helt op til 1.000 kroner.

 

Få et forhøjet odds og en bonus her

 

Sådan fungerer det

Hvis du gerne vil have et forhøjet odds og en velkomstbonus skal du bare gøre disse fire ting.

  1. Gå til kampagnesiden hos 888sport
  2. Tryk på SPIL NU
  3. Opret konto og indbetal penge koden 100BONUS
  4. Spil 50 kroner på Spurs eller Dortmund

Først og fremmest skal du trykke på enten den grønne knap eller linket foroven for at komme videre til kampagnesiden hos 888sport. Herinde trykker du på SPIL NU. Nu skal du udfylde dine personlige oplysninger, oprette bookmakerkontoen og indbetale penge med promokoden 100BONUS. Alle indskud på mindst 80 kroner og maksimalt 1.000 kroner bliver fordoblet af 888sport. Sidste skridt på vejen er sådan set bare at smide en halvtredser på Spurs til odds 12 eller Dortmund til odds 17.

Hvis du vil følge med i opgøret, så skal du tænde for TV3+ klokken 20:00, da det er her optakten går i gang.

 

Skal jeg spille på Spurs eller Dortmund?

Det er selvfølgelig helt op til dig selv, hvem du vil smide din halvtredser efter. Vi føler os dog rimelig overbeviste om, at Tottenham ender med et triumfere. Selvom de har manglet både Harry Kane og Dele Alli har de stadig formået at vinde deres kampe. Først slog de Watford med 2-1 på eget græs, hvilket blev fulgt op af en 1-0-sejr over Newcastle. I søndags var der heller ingen slinger i valsen, da Kasper Schmeichel og Leicester blev besejret med 3-1.

Særligt Heung-min Son har været fyr og flamme i denne periode, da han har scoret tre mål i lige så mange optrædener. Vi kunne sagtens se sydkoreanerne komme på måltavlen igen mod tyskerne.

Derfor anbefaler vi at spille på, Tottenham Hotspur vinder kampen til odds 12,00 hos 888sport.

 

Regler og vilkår hos 888sport

Du kan ikke gøre brug af dette tilbud, hvis du allerede har en bookmakerkonto hos 888sport. Hvis du vinder på dit forhøjede odds skal gevinsterne gennemspilles 6 gange til mindst odds 1,50 indenfor 60 dage. Din bonus er underlagt det samme omsætningskrav. Når det er opfyldt, kan du bruge pengene præcis som det passer dig.

Foretager du din indbetaling med Skrill eller NETELLER, vil du hverken få et forhøjet odds eller en velkomstbonus. Du kan ikke kombinere dit forhøjede odds med andre væddemål, og det er ikke muligt at benytte sig af cash out-funktionen, mens Spurs og Dortmund spiller.

 

Få et forhøjet odds og en bonus her

 

Bookmakerens 888sports officielle logo på sort baggrund