Ikke kunde hos 888 endnu? Få odds 11 på Spurs eller 21 på Man Utd

På søndag klokken 17:30 skal der spilles et topbrag i Premier League, når Tottenham Hotspur og Manchester United støder sammen på Wembley Stadium. Nye kunder hos 888sport kan få den perfekte start på tilværelsen, da bookmakeren giver odds 11 på Spurs og 21 på Man Utd udover deres normale velkomstbonus på 100 procent helt op til 1.000 kroner.

Du kan spille 50 kroner på de forhøjede odds, hvilket vil sige en potentiel gevinst på enten 550 eller 1.050 kroner, hvis dit respektive hold ender med at vinde. Du finder nærmest ikke en bedre velkomstpakke på det danske marked netop nu!

 

Få et forhøjet odds og en odds bonus hos 888

 

Hvordan gør jeg?

Du skal ikke bruge meget mere end et par minutter, og så har du fået en velkomstbonus plus et forhøjet odds hos 888sport.

  1. Gå til 888sports kampagneside
  2. Klik på SPIL NU
  3. Opret en konto og indbetal penge med koden 100BONUS
  4. Spil 50 kroner på enten Spurs eller Man Utd

Få odds 11 på Tottenham og 21 på Man United hos 888sport

Vores links, billeder og grønne knapper sender dig direkte videre til 888sports kampagneside. Herinde finder du en grøn SPIL NU-knap (som på billedet). Tryk på den for at udfylde dine personlige oplysninger og oprette din bookmakerkonto. Husk at benytte dig af koden 100BONUS når du indbetaler penge. Den giver nemlig adgang til deres odds bonus. 888sport fordobler dit første indskud med op til 1.000 kroner. Det vil sige, at hvis du indbetaler en plovmand, så har du en tusse at spille for. Når du er færdig med det, så spiller du bare 50 kroner på enten Tottenham Hotspur til odds 11 eller Manchester United til odds 21.

Vil du følge med i topbraget, skal du tune ind på 6’eren, da det er dem der viser opgøret. Optakten begynder et kvarter før kampstart. Tjek eventuelt vores Premier League TV-guide for at få det komplette overblik over den bedste engelske fodboldrække.

 

Hvem skal jeg spille på?

Når en bookmaker forhøjet oddset på både hjemme- og udeholdet, kan det til tider være rigtig svært at vælge, hvem man skal spille på. Her på redaktionen føler vi os dog rimelig overbeviste om, at det smarteste er at jagte guldet i dette tilfælde. Efter fyringen af José Mourinho og ansættelsen af Ole Gunnar Solskjær, ligner de røde djævle et helt nyt hold. Fem sejre på stribe er det blevet til, og selvom det måske har været mod de sværeste modstandere, er det stadig noget der giver massevis af selvtillid og tro på tingene i truppen.

Paul Pogba og Romelu Lukaku er ved at finde deres tårnhøje topniveau frem igen, og det kan sagtens vise sig at blive både udslagsgivende og kampafgørende. Den franske midtbanemaestro har noteret sig for fire mål og tre assists i sine sidste fire optrædener for klubben. Den belgiske bomber har scoret har scoret tre gange i træk. Hold øje med dem da en af dem godt kunne gå hen og blive matchvinder.

Derfor anbefaler vi at spille på, Manchester United vinder kampen til odds 21,00.

 

888sports regler og vilkår

Du kan desværre ikke få en velkomstbonus eller et forhøjet odds, hvis du allerede er kunde hos 888sport. Er du ny kunde, så kan du få op til 1.000 kroner i odds bonus samt spille 50 kroner på et af de forhøjede odds. Vinder dit mandskab, så vil din gevinst blive udbetalt som bonuspenge. Dem skal du spille igennem seks gange til odds 1,50 eller højere indenfor 60 dage. Oddsbonusen er underlagt præcis de samme omsætningskrav.

Har du foretaget din indbetaling med enten NETELLER eller Skrill, så vil du ikke kunne få en velkomstbonus eller et forhøjet odds. Du kan heller ikke trykke på cash out-knappen, mens kampen er undervejs.

 

Få et forhøjet odds og en odds bonus hos 888

 

Bookmakerens 888sports officielle logo på sort baggrund