888sport går CL-amok: Få odds 11 på Bayern eller 21 på Liverpool

De danske bookmakere står i kø med alverdens gode tilbud, når der skal afvikles Champions League tirsdag og onsdag aften. Et af de allerbedste finder du hos 888sport, hvor du kan få odds 11 på Bayern München eller odds 21 på Liverpool. Du kan spille 50 kroner på et af de to mandskaber, hvilket vil sige en potentiel gevinst på enten 550 eller 1050 kroner. Det er endda udover deres normale velkomstbonus på 100 procent op til 1.000 kroner. Den får du ved at bruge promokoden 100BONUS.

 

Få odds 11 på Bayern og 21 på Liverpool

 

Sådan får du dit forhøjede odds

Du skal ikke bruge meget mere end et par minutter af din tid for at gøre brug af dette fremragende tilbud. Bare følg denne guide.

  1. Gå til 888sports kampagneside
  2. Tryk på “SPIL NU”
  3. Opret en konto og indbetal penge med koden 100BONUS
  4. Spil 50 kr. på Bayern til odds 11 eller Liverpool til odds 21

Du bliver sendt direkte videre til den rigtige kampagneside hos 888sport ved at klikke på den grønne knap eller linket foroven. Her kan du læse mere om tilbuddet, og når du er klar til at tage imod det, skal du trykke på “SPIL NU”. Nu udfylder du bare dine personlige oplysninger og indbetaler penge på siden med promokoden 100BONUS. Dit første indskud på siden bliver fordoblet med helt op til 1.000 kroner. Sidst men ikke mindst skal du selvfølgelig spille en halvtredser på enten Bayern München eller Liverpool til odds 11 eller 21.

Du kan følge med i kampen på TV3+, hvor de har optakt allerede fra klokken 20:00. Husk i øvrigt at du finder samtlige kampe i vores Champions League TV-guide.

 

Regler og vilkår hos 888sport

Det er kun muligt at få et forhøjet odds samt en velkomstbonus, hvis man endnu ikke har oprettet en bookmakerkonto hos 888sport. Hvis du allerede har oprettet sådan en, må du altså nøjes med de normale odds på opgøret. Gevinster samt velkomstbonus skal gennemspilles seks gange til odds 1,50 eller højere indenfor to måneder (60 dage). Når disse krav er blevet opfyldt, kan du bruge pengene som det passer dig.

Foretager du en indbetaling med enten Skrill eller NETELLER, får du ikke adgang til hverken et forhøjet odds eller en velkomstbonus. Derudover er det ikke tilladt at benytte sig af cash out-knappen, mens Bayern München og Liverpool spiller.

 

Få odds 11 på Bayern og 21 på Liverpool

 

Bookmakerens 888sports officielle logo på sort baggrund