Vildt odds-tilbud: Få odds 11.00 på FCM eller odds 4.00 på United

Torsdag aften er det alvorens time for de regerende danske mestre fra FC Midtjylland, når selveste Manchester United kommer på besøg på MCH Arena i Herning. 888 er klart med et vildt odds-tilbud på FCM vs Man United, hvor du kan få odds 11.00 på FCM-sejr. Fans af United kan få odds 4.00 på De Røde Djævle fra Manchester.

Dette solide odds-tilbud gælder alle nye kunder hos 888, som kan spille op til 100 kr. på det forhøjede super odds. En eventuel gevinst udbetales uden gennemspilskrav, så der er tale om et super odds-tilbud til opgøret mellem FCM og Man United.

 

Optakt: FCM vs Man United

FCM_Logo_250x250Der venter hele Midtjylland et brag af en kamp, når Manchester United lægger vejen forbi Heden i den første af to 1/16-finaler i Europa League. Stadion er udsolgt og har været det længe, og håbet om en overraskelse lever mod et kriseramt Man United-mandskab.

Det handler i første omgang om at holde liv i spændingen inden returopgøret på Old Trafford. Desværre for FCM tyder alt dog på, at det kan blive mere end almindeligt svært, at få noget ud af dette opgør mod Man United.

Sagen er nemlig den, at FCM ikke har spillet en betydningsfuld kamp siden den afgørende 1-1 kamp mod Club Brügge i Europa League d. 10. december 2015. Siden da er det kun blevet til seks træningskampe, hvoraf FCM kun har vundet én – nemlig for tre dage siden hvor man slog AC Horsens med 4-2. Derudover er det blevet til fire uafgjorte mod Malmö, IFK Göteborg, AIK Stockholm og AGF samt et enkelt nederlag til Skive. Kun én gang har FCM holdt nullet i træningskampene, nemlig da man spillede 0-0 mod IFK Göteborg.

FCM sluttede da også Superliga-efteråret af på jammerlig vis, da det i de sidste fem kampe før jul blev til én sejr, en uafgjort og tre nederlag.

Sidst FCM for alvor mødte kvalificeret modstand i Europa i form af Napoli blev det til et smertefuldt 5-0 nederlag i Italien og 1-4 i Herning, og med en samlet målscore på 9-1 i Napolis favør, må man stille sig selv det spørgsmål om FCM er gode nok til at bide skeer med de bedste i Europa. På tidspunktet hvor FCM tørnede sammen med Napoli, var midtjyderne ovenikøbet i kampform da Superligaen var i fuld gang, men den har som bekendt ligget stille i månedsvis, og timingen for mødet med Manchester United kunne ikke være meget dårligere for FCM.

 

Manchester United på vej op i gear

Man_UnitedSæsonen ligger stort set aldrig stille i England, og det har selvfølgelig både sine fordele og ulemper. De engelske klubber, og særligt dem der deltager i Europa, spiller mange kampe på en sæson, og selv om det kan give trætte ben, betyder det også, at spillerne er i god kampform. Mens United har været  under stort pres gennem hele vinteren, takket være dårlige resultater i Premier League, har det set bedre ud på det seneste, hvor United “kun” har tabt to af de seneste otte Premier League-kampe. Seneste nederlag kom dog så sent som i weekenden, hvor Sunderland vandt 2-1 hjemme over de dyre Manchester-drenge.

Netop det at United kæmper for at realisere det potentiale der er i den milliard-dyre trup, kan måske gøre det endnu sværere for FCM at overraske her. Med 12 point op til Leicester på førstepladsen, er United så godt som dømt ude af guldkampen i England i år, og man har nu kun FA Cup’en og Europa League som muligheder for at vinde nyt sølvtøj til klubben. Set i lyset af den dårlige stime af resultater United har leveret gennem længere tid, er der heller ikke råd til at undervurdere FCM her.

United skal tilbage på sporet med en sejr, så krisesnakken i medierne kan manes endnu mere i jorden, og et nederlag til FCM vil være decideret uacceptabelt for alle i og omkring klubben. Derfor kan FCM formentlig ikke forvente et United-mandskab som kører i et lavere gear og forventer at afgøre det på Old Trafford i returen. United vil formentlig tage denne kamp yderst seriøst og gå efter en komfortabel-sejr, som både skal booste selvtilliden i truppen og lukke munden på de værste kritikere. I hvert fald for en stund.

 

Spilforslag på FCM vs United

Vores rød/hvide-hjerte banker naturligvis for FCM, og vi håber vi tager fejl her. Men vi kan ikke se andet end at Manchester United vinder denne kamp. FCM kommer til at lide under at Superligaen har ligget stille i månedsvis, hvilket altid er et tilbagevendende problem for de danske hold, som klarer sig til i Europa.

Derfor spiller vi United til at vinde, og med de Super Odds 888 har ude på kampen, kan det spilles til odds 4.00, hvis du er ny kunde hos 888. Eksisterende kunder får “kun” odds 1.60 på Man United, men man kan evt. overveje at spille United med -1 handicap, hvilket booster oddset til 2.80.

Odds på FCM vs Man United hos 888 >>

 

888-sport-580x330