Kom i CL-stemning hos Mr Green: Odds 10 på Liverpool-sejr over Bayern

Liverpool og Bayern München spillede 0-0 på Anfield, så alting kan stadig ske på Allianz Arena. Hos Mr Green varmer de op til braget med odds 10 på Jürgen Klopps tropper udover deres normale velkomstbonus. Du kan spille 50 kroner på englænderne, hvilket vil sige en potentiel gevinst på 500 kroner. Derudover modtager du så også et free bet på mellem 150 og 500 kroner, når du indbetaler penge på siden for første gang.

 

Få odds 10 på Liverpool her

 

Sådan får du odds 10 på Liverpool

Alt du skal gøre for at få dit forhøjede odds samt din velkomstbonus hos Mr Green er at følge disse fire trin.

  1. Gå til kampagnesiden hos Mr Green
  2. Tryk på “Tilmeld dig!”
  3. Opret en konto og indbetal penge
  4. Spil 50 kroner på Liverpool til odds 10

Med et enkelt tryk på linket eller den grønne knap foroven bliver du sendt videre til Mr Greens kampagneside. Herinde kan du læse mere om tilbuddet, og når du er klar, skal du trykke på den gule “Tilmeld dig!”-knap. Herefter udfylder du bare dine personlige oplysninger og indsætter mellem 150 og 500 kroner på siden. Mr Green giver dig et free bet på samme størrelse som dit indskud. Sidste skridt på vejen er selvfølgelig at smide en halvtredser på The Reds til odds 10.

Nu kan du gå og glæde dig til onsdag aften, hvor du kan følge med i opgøret på TV3+ fra klokken 20:00, hvor optakten går i gang. Se vores Champions League TV-guide lige her.

 

Mr Greens regler og vilkår

Dette tilbud kører fra fredag den 8. marts til og med onsdag den 13. marts klokken 21:00. Du kan ikke få et forhøjet odds eller en velkomstbonus, hvis du allerede har en bookmakerkonto hos Mr Green. Skulle Jürgen Klopps tropper vinde opgøret, så bliver din gevinst på 500 kroner udbetalt kontant, og den er ikke underlagt noget omsætningskrav. Du kan altså kvit og frit udbetale pengene til din bankkonto.

Det er ikke muligt at få forhøjet odds eller velkomstbonus, hvis du indbetaler penge med NETELLER eller Skrill. Derudover er det heller ikke muligt at gøre brug af cash out-funktionen, mens Bayern München og Liverpool spiller.

 

Få odds 10 på Liverpool her

 

Officielt logo for Mr Green