Sådan får du odds 10 på Manchester United sejr over Sevilla

Manchester united

Af Review News/Shutterstock

José Mourinhos Manchester United er kæmpe favoritter, når de i aften møder Sevilla på Old Trafford i Champions League. Med 0-0 på udebane i den første kamp har United det ene ben i kvartfinalen, og derfor skal de blot vinde på hjemmebane for at gå videre. Hjemme på Old Trafford er United næsten uovervindelige, hvilket bookmakerne desværre er beviste om. Oddset på de røde djævle er skudt helt i bund, og det er svært for alvor finde værdi i en hjemmesejr. Det er der heldigvis råd for hos betfair, hvor alle nye kunder i øjeblikket kan få vanvittige odds 10 på en United-sejr.

Få odds 10 på United-sejr her

 

Sådan får du odds 10 på Man Utd

betfairs tilbud om forhøjet odds på Manchester United imod Sevilla gælder kun spillere, der ikke allerede har en konto hos bookmakeren. Hvis man har en konto hos betfair, må man nøjes med det almindelige odds, der i skrivende stund er på 1,72.

De grønne links på denne side fører direkte til betfairs opretningsside. Her skal man trykke på “Tilmeld dig nu” for at få adgang til det forhøjede odds. Når man opretter sin konto, skal man bruge promokoden ZFBJZJ og så indsætte penge. Så snart dette er gjort, kan man oddse på Manchester United sejr over Sevilla til odds 10.

Man kan spille op til 50 kroner på det forhøjede odds, hvormed man får hele 450 kroner i nettogevinst. Ens indskud på 50 kroner får man naturligvis igen som kontanter, hvormed man kan hæve pengene med det samme.

Nettogevinsten skal blot gennemspilles en enkelt gang til odds 1,50 eller højere. Dette skal ske indenfor 90 dage, hvilket ikke bør blive et problem.

Vi anbefaler, at man spiller alle 450 kroner på ét væddemål til odds 1,50. Dette resulterer i, at man bagefter står med hele 675 kroner på sin spilkonto. Disse er gennemspillede, og man kan derfor hæve dem lige med det samme. På den måde forvandler man 50 kroner til 675 kroner uden væsentlig risiko og uden problemer.

Hvis Manchester United ikke slår Sevilla, har man ydermere blot tabt 50 kroner, hvilket trods alt er til at overleve. Især når man har så gode muligheder for at få sig en stor gevinst.

 

Opret konto hos betfair med forhøjet odds

 

Derfor vinder Manchester United

Mourinho og Man United fik, hvad de kom efter, da de hentede 0-0 i Sevilla for tre uger siden. Med resultatet sikrede de sig et godt udgangspunkt, og de er nu kæmpe favoritter til at gå videre. Manchester United er kendt for sine historiske europæiske aftener på Old Trafford, og tirsdag kan sagtens blive en af disse.

United kommer til kampen med tårnhøj selvtillid. I weekenden slog de ærkerivalerne fra Liverpool, og de har vundet deres seneste tre kampe. Derudover får de røde djævle Paul Pogba tilbage fra skade, og han forventes at starte på midtbanen. Med Pogba på holdet er Manchester United simpelthen bare markant bedre, og deres offensiv ser skræmmende ud.

Hvor United ser fremragende ud for tiden, ser det ganske anderledes ud hos Sevilla. Spanierne er i forfærdelig form for tiden, og de sakker længere og længere væk fra toppen af La Liga. På trænerbænken har de italienske Vincenzo Montella, der rent ud sagt ligner den dårligste af de tilbage værende Champions League-trænere.

Sevilla og Simon Kjær er i øvrigt rejst til Manchester uden den store selvtillid. I weekenden tabte de nemlig 2-0 på hjemmebane til Valencia, hvorfor det nu næsten er definitivt, at de ikke kommer i Champions League i næste sæson.

Sevilla lider derudover under, at de må undvære de vigtige spillere Miguel Layun, Jesus Navas og Sebastien Corchia. Især Layun og Navas er store tab, der er svære at erstatte.

 

betfair er en fremragende bookmaker

Det er fuldt forståeligt, hvis man kun ønsker at benytte dette tilbud til at sikre sig en stor odds gevinst, og så hæve sin gevinst igen. Dette har man lov til, og det gælder om at tjene penge på odds, hvor man kan. Det bør dog nævnes, at betfair faktisk er en rigtig god bookmaker, der bør gøre de fleste tilfredse.

Af samme årsag er betfair faktisk en af de allerstørste bookmakere i Storbritannien, hvor rigtig mange oddsere sværger til den. Dette skyldes både sidens store spiludvalg og høje odds på mange forskellige oddsmarkeder.

betfair er i øvrigt en bookmaker, der er rigtig god til at forkæle sine kunder med odds tilbud og kampagner. Dette gør, at man som spiller altid får masser af ekstra værdi, hvilket gør det endnu nemmere at få overskud på odds.

betfair er ligeledes berømt for sin live betting. Der findes nærmest ikke det event, som man ikke kan live bette på. Ynder man derfor at spille imens ens kampe eller begivenheder er i gang, bør man helt sikkert overveje betfair.

Odds på Manchester United - Sevilla hos betfair

 

betfair logo