Få odds 10,00 på sejr til Danmark over Chile hos LeoVegas

Dansk chilensk landskamp

Af RAUFITOO / Shutterstock

Danmarks kamp imod Chile tirsdag aften på Aalborg Stadion, kan blive utrolig lukrativt for de danske oddsere. Bookmakeren LeoVegas Sport tilbyder nemlig alle nye kunder imponerende odds 10,00 på dansk sejr over Chile helt uden omsætningskrav. Man kan spille op til 50 kroner til det forhøjede odds, hvilket vil sige, at man kan vinde hele 500 kroner, som man altså kan udbetale umiddelbart efter kampen. Dermed må dette tilbud betegnes som den allerbedste odds bonus på det danske marked i øjeblikket. Alt man skal gøre for at få det forhøjede odds er at klikke på det grønne link forneden og registrere sig direkte gennem det.

 

Opret konto hos LeoVegas her og få odds 10,00 på dansk sejr

 

Sådan får du odds 10 på Danmark imod Chile

Alle kan udnytte LeoVegas’ fremragende tilbud så længe, at de ikke allerede har en konto hos bookmakeren. Hvis man opfylder dette simple krav, skal man blot trykke på et af de grønne links på denne side. De fører direkte til LeoVegas Sports opretningsside. Det er vigtigt, at man opretter sig direkte via de grønne links, da man ikke ellers vil få adgang til det forhøjede odds.

Når man lander på LeoVegas’ side, skal man trykke på “Tilmeld dig”. Herefter skal man selvfølgelig indtaste den fornødne information og oprette sin konto. Når man gør dette, er det vigtigt, at man vælger velkomstbonussen “sport”, da det er denne, der giver adgang til det forhøjede odds.

Så snart det er gjort, skal man foretage en indbetaling, og man bestemmer selvfølgelig selv, hvor mange penge, man ønsker at indbetale.

Det sidste skridt er selvfølgelig at oddse på dansk sejr over Chile. Når man finder kampen hos LeoVegas Sport, får man det almindelige odds at se. Her skal vælge en dansk sejr, hvorefter det forhøjede odds kommer frem på spilkuponen. Man kan få matchet op til 50 kroner til det forhøjede odds, hvilket altså vil give en omsætningsfri gevinst på hele 500 kroner, når Danmark har vundet.

Før man kan hæve sin gevinst, skal man dog verificere sin konto med NemID. Det tager heldigvis ikke mere end et øjeblik, da alt man skal gøre faktisk blot er at bruge NemID til at logge ind. Herefter klarer LeoVegas resten, og man kan udbetale sin gevinst.

 

Tilmeld dig kampagnen her

 

Derfor vinder Danmark

Det var ikke helt prangende, da Danmark forleden slog Panama på Brøndby Stadion. Danskerne havde tydeligvis noget vinterrust, de skulle have banket ud af benene, og spillerne skulle lige finde hinanden igen. Det er ganske forståeligt, når man tænker på, at der er gået omkring fem måneder siden, at Christian Eriksen, Kasper Schmeichel og de andre stjerner sidst spillede sammen i den rød-hvide trøje.

Imod Panama led danskerne under, at de spillede imod en meget defensiv modstander. De mellemamerikanske spillere hverken turde eller kunne ret meget, og derfor forsvarede de sig med ti mand i eget felt hele kampen. Det gav en masse boldovertag til de danske spillere, men det gjorde det også svært at komme i gennem til chancer.

Imod Chile bliver det formentlig ganske anderledes. Sydamerikanerne vil frem på banen og angribe, hvilket bør give plads til de danske spillere. Det er en stor fordel, da Danmark ofte spiller bedre imod hold, der rent faktisk tør noget.

 

Eksperimenterende sydamerikanere

Selvom chilenerne har flere store navne i truppen, er det et hold, der er langt fra fordums styrke. Det sydamerikanske land floppede totalt i VM-kvalifikationen, og for første gang siden 2006 er landet derfor ikke med, når VM sparkes i gang.

Den forfejlede kvalifikation betyder, at Chile nu er ved at opbygge et nyt landshold. Reinaldo Rueda blev ansat som ny landstræner i januar, og kampen imod Danmark bliver dermed hans blot anden i spidsen for det chilenske landshold.

Nu hvor Chile ikke skal med til VM, forventes det at Rueda vil eksperimentere en hel del. Stjerner som Alexis Sanchez, Arturo Vidal og Eduardo Vargas kommer næppe til at spille fuld tid, da der venter dem alle massevis af kampe for deres klubber.

Samtidig er det tydeligt på Ruedas trup, at han er ved at bygge et nyt hold op. Han har udtaget en lang række unge spillere, der ikke har den store erfaring, men som kan udgøre fremtidens landshold. Faktisk har han skiftet hele ti mand i forhold til den trup, der tabte til Brasilien i den sidste runde af den sydamerikanske kvalifikation i sidste år. Dermed er det langt fra et sammenspillet hold, der tager til Nordjylland.

Ruedas har også valgt at se bort fra rutinerede profiler som CLaudio Bravo, Gonzalo Jara, Jorge Valdivia og Mauricio Pinilla, der ellers alle har været en del af landsholdet i en årrække. Det er mange af de bærende spillere, der er sendt ud i mørket.

 

LeoVegas’ regler og vilkår

Den fremragende LeoVegas bonus går online søndag den 25. marts klokken 12, og den er tilgængelig indtil kampstart den 27. marts klokken 20.00. Kampagnen kan kun benyttes at spillere, der ikke allerede har en konto hos LeoVegas Sport. Samtidig kan den kun benyttes af spillere, der registrere sig direkte via et af de grønne links på denne side.

Når man tager imod odds 10 på Danmark imod Chile, takker man automatisk nej til LeoVegas Sports normale velkomstbonus. Denne bonus er dog markant bedre, da den er uden omsætningskrav, hvorfor det ikke bør give grund til bekymring.

Det forhøjede odds gælder kun før kampstart. Man kan altså ikke benytte det under kampen. Man kan samtidig kun spille 50 kroner til det forhøjede odds. Ønsker man at spille flere penge på dansk sejr imod Chile, er det selvfølgelig muligt, men i så fald bliver det til det almindelige odds. Man kan heller ikke kombinere det forhøjede odds med andre spil. Det normale odds Danmark imod Chile kan både falde og stige, men det forhøjede odds forbliver 10,00 indtil kampstart.

Det er værd at bemærke, at man ikke må indbetale med NETELLER eller Skrill, hvis man vil have adgang til det forhøjede odds. Derudover kan man ikke cashe sit spil out i løbet af kampen. Det fulde regelsæt kan læses på LeoVegas Sports hjemmeside.

 

Vind 500 kroner hos LeoVegas uden omsætningskrav

 

LeoVegas Danmark Chile