Tror du på Zorniger? Få odds 10,00 på Brøndby som dansk mester her!

Brøndby Stadion 1964

Brøndby Stadion. Af Ververidis Vasilis/Shutterstock

I denne weekend vender Superligaen tilbage, og Brøndby IF er en af de absolutte favoritter til at tage mesterskabet. Under den tyske cheftræner Alexander Zorniger har de gul-blå gennemgået en fantastisk udvikling, og Vestegnens stolthed står med gode kort på hånden forud for forårssæsonen. Brøndby tyvstartede i sidste weekend, hvor det blev til en 1-0-sejr i Parken over FC København, klubbens tredje i træk over ærkerivalen. Har man tiltro til Zornigers tropper, kan man lige nu få vanvittige odds 10,00 på, at de vinder mesterskabet hos LeoVegas Sport.

Få odds 10,00 på Brøndby som mester

 

Sådan gør du

LeoVegas Sports kampagne gælder kun for personer, der ikke allerede har en konto hos bookmakeren. Har man en konto hos LeoVegas Sport i forvejen, må man altså nøjes med at spille Brøndby IF som mester til det normale odds.

Alt man skal gøre for at få odds 10,00 på Brøndby som mester er simpelthen bare at oprette en konto hos LeoVegas Sport via et af de grønne links på denne side. Når man kommer ind på LeoVegas, skal man vælge “Sport” og så oprette sin konto. Herefter skal man så indsætte penge. Så snart man har gjort det, kan man spille på Brøndby som mester til odds 10,00.

Udover muligheden for at spille på Brøndby til det forhøjede odds, får man hos LeoVegas Sport også adgang til en god bookmaker. LeoVegas har yderst konkurrencedygtige odds, og siden har derudover et stort spiludbud på alle former for sport.

Læs bookmakeranmeldelse af LeoVegas Sport her.

 

Få odds 10,00 på Brøndby som mester

 

Derfor bliver Brøndby mestre

Brøndby har rigtig gode muligheder for at vinde klubbens første mesterskab siden 2005 i denne sæson. Klubben har en stærk trup, hvor der er kvalitetsspillere på samtlige positioner. De gul-blå har Superligaens bedste målmand i Frederik Rønnow og derudover Superligaens suverænt stærkeste og bredeste midtbane. Derudover har spillerne efterhånden spillet sammen længe, og de har alle Zornigers system på rygraden.

Netop derfor gør det heller ikke så meget, at Brøndby ikke gik ud og forstærkede truppen i vinterpausen. Nu slipper Zorniger nemlig for at skulle spille nye folk ind i det krævende system, hvilket bestemt er en fordel.

Det samme kan man ikke sige om konkurrenterne, FC Midtjylland. Midtjyderne sagde i januar farvel til flere store profiler, da Filip Novak, Rasmus Nissen Kristensen og ikke mindst Alexander Sørloth alle blev solgt for store beløb. De mange penge luner uden tvivl i FC Midtjyllands efterhånden slunkne bankkonto, men salgene gik udover mesterskabschancerne. Det er svært at erstatte tre så vigtige spillere uanset, hvor gode afløserne er.

Bubacarr Sanneh og Erik Sviatchenko er begge gode spillere, og de kan styrke defensiven. De er dog ikke spillet ind på holdet endnu, og især Sviatchenko mangler kamptræning. Artem Dovbyk, der erstattede Sørloth, må ydermere betegnes som en gevaldig lottokupon. Han scorede ganske vist mange mål for Dnipro i foråret, men det var i Ukraines næstbedste række, hvor niveauet er horribelt. Der er altså langt fra hans niveau og op til Sørloths.

Sidst men ikke mindst har Brøndby fordel af, at klubbens fans vil bære dem frem. I denne sæson har Brøndby klatret over den ene mentale barriere efter den anden, og de gul-blå virker nærmest ustoppelige. På tribunen har de ydermere landets mest trofaste og højlydte fans, der kommer til at stå på dem hele vejen.

Dermed kan det kun gå for langsomt med at udnytte LeoVegas Sports flotte tilbud.

Få odds 10,00 på Brøndby som mester

 

LeoVegas Sport logo