New Firm – Få odds 15.00 på Brøndby og odds 5.00 på FCK

new firm odds

Søndag aften klokken 18.00 skal vi til sæsonens sidste New Firm i superligaen. FC København og Brøndby mødes godt nok i Pokalen i næste uge, men i superligaen er det tredje og sidste gang de to hold mødes.

De to første opgør bød på uafgjort og sejr til Brøndby. Det på trods er Brøndby langt fra favoritter til at levere endnu et godt resultat. Således tilbyder 888Sport lige nu odds 5.50 på sejr til Brøndby og sølle odds 1.67 til sejr til FC København. Eller, det er de odds eksisterende kunder hos 888Sport må tage til takke med.

For hvis du endnu ikke er kunde hos 888Sport, kan du lige nu få flotte odds 15.00 på sejr til Brøndby og lige så flotte odds 5.00 på sejr til FC København.

Du kan spille for 100 DKK på de ekstra høje odds (du skal vælge enten BIF eller FCK sejr) og vinder du, beholder du hele gevinsten uden yderligere krav.

Alt du skal vide om New Firm

 

Få odds 15.00 på BIF eller 5.00 på FCK her ->

 

Sådan fungerer det forhøjede odds

Har du også set dig lun på de ekstra høje odds, kan du tage del i tilbuddet hvis du endnu ikke er kunde hos 888Sport. Du kan spille for op til 100 DKK på de forhøjede odds.

Det vil sige, at hvis du spiller 100 DKK på at Brøndby vinder, får du altså 1.500 DKK udbetalt i kontanter. Der ikke nogen krav om du skal omsætte dine gevinster yderligere, så der er altså tale om et rigtig stærkt tilbud til nye kunder.

Udover at få det ekstra høje odds på kampen, får nye kunder også tilbudt en velkomstbonus på 100% op til 1.000 DKK. Husk at regler og vilkår gælder.

 

Masser af odds FCK vs Brøndby

 

Til New Firm er der naturligvis masser af forskellige væddemål på kampen. Spil fx. på at Nicolai Jørgensen scorer i kampen og derudover får et kort. Det giver pengene hele 14.00 gange igen. Du kan også spille på de mere klassiske væddemål som første målscorer.

Her vurderer 888Sport at Andreas Cornelius er bedste bud på første målscorer. Han giver således pengene 5.75 gange igen, hvis han scorer kampens første mål.

Bedste bud på en målscorer fra Brøndby er er Pukki der giver pengene 10.50 gange igen. Med tanke på Brøndbys gode stime mod FC København i denne sæson, er det måske ikke noget dumt bud på en første målscorer.

Et frækt spil på kampen kunne være uafgjort 0-0 ved pausen. Her får du faktisk pengene hele 2.55 gange igen. Måske ikke så dumt et spil igen, med tanke på at begge de to første kampen i ligaen endte med 0-0 ved pausen.

888Sport fik dansk licens tilbage i september, og kan derfor tilbyde lovlig og skattefrit spil til danskerne.