Napoli – Juventus odds: Topbrag på Stadio San Paolo

Der er dømt topbrag i Serie A, når Napoli hjemme på Stadio San Paolo tager imod de italienske mestre fra Juventus. Begge mandskaber er i fin form, og hjemmeholdet har endnu ikke prøvet at tabe i ligaen. Udeholdet har scoret flest mål af alle i Serie A, så der kommer til at være spænding for alle pengene.

Napoli slog Udinese med 0-1 på udebane i søndags. Jorginho brændte straffe, men scorede på riposten efter lidt over en halv times spil, og det var nok til at få alle tre point. Napoli ligger på førstepladsen i ligaen med 38 point.

Juventus fik en sikker 3-0-sejr i søndags på hjemmebane mod Crotone. Mario Mandžukić scorede syv minutter inde i anden halvleg, og Mattia De Sciglio gjorde det til 2-0 efter en times spil. Medhi Benatia lukke balledet cirka ti minutter senere. De italienske mestre ligger nummer tre i Serie A med 34 point.

Hjemmeholdet er favoritter hos bookmakerne. En hjemmesejr giver odds 2,00 hos LeoVegas Sport, mens en udesejr belønnes med odds 3,70. Et uafgjort resultat giver pengene 3,55 gange igen.

Bliv klogere på Danmarks nyeste bookmaker og læs vores anmeldelse af LeoVegas Sport her.

 

Spil på kampen hos LeoVegas Sport

 

Optakt: Napoli – Juventus

Napoli

Napolitanerne har været i fin form hele sæsonen. De har den bedste defensiv i ligaen sammen med AS Roma og har scoret næstflest mål af alle mandskaber. Der er kun blevet ni mål mod dem, og de har selv scoret 35 gange. Derudover har de som skrevet før endnu ikke prøvet at tabe og har i deres foregående 14 kampe vundet 12 og spillet to uafgjort. Det er altså et Napoli-mandskab i total topform, som skal forsøge at udbygge deres føring ned til de øvrige forfølgere. Hvis de formår at slå de italienske mestre, vil de være fem point foran Inter på andenpladsen og syv point foran Juventus på tredjepladsen.

Dries Mertens har været fuldstændig ustoppelig for Napoli igennem længere tid. I Serie A står han noteret for ti mål i 14 kampe, hvilket kun Paulo Dybala (12), Ciro Immobile (15) og Mauro Icardi (15) har gjort bedre. Den lille belgiske angriber scorede også mål på samlebånd i sidste sæson, hvor det blev til en andenplads på topscorer listen med 28 fuldtræffere. Kun Edin Džeko fra Roma gjorde det bedre, da han lavede et mål mere end Napolis målmaskine.

Napolitanerne må undvære Arkadiusz Milik og Faouzi Ghoulam til dette topopgør. De er begge to ude i længere tid på grund af knæskader. Førstnævnte forventes tilbage til ultimo marts, men sidstnævnte er tilbage på træningsbanen omkring ultimo februar.

 

Juventus

De italienske mestre har haft svært ved at følge med de øvrige tophold i denne sæson. Både Inter og Napoli er stadig ubesejrede i ligaen, men Juventus allerede har tabt to kampe. De løb således ind i et nederlag mod Sampdoria på udebane (3-2) og Lazio på hjemmebane (1-2).  Hvis de kan slå napolitanerne, begynder det dog at se en del bedre ud, da de vil få lukket hullet op til dem. Vinder de på Stadio San Paolo er det nemlig kun et enkelt point, der adskiller de to mandskaber.

Den gamle dame har som skrevet før den bedste offensiv i hele Serie A. I deres første 14 kampe, har de lavet 40 mål, hvilket er næsten tre mål per kamp. Det er altså ikke deres angreb, der har været et problem i denne sæson, men derimod deres defensiv. Hvis de kan få lukket af nede bagi, så begyndet det for alvor at ligne noget for Juventus.

I denne kamp må de dog se bort fra Giorgio Chiellini, Gonzalo Higuaín, Juan Cuadrado og Stephan Lichtsteiner som er ukampdygtige på grund af henholdsvis en lårskade, en brækket hånd, en lyskenskade og en lårskade. Det er endnu uvist, hvor længe kvartetten er ude.

 

Spilforslag

Det bliver en ekstremt tæt kamp mellem to toptændte mandskaber. Juventus vil højst sandsynlig stille sig langt tilbage på banen og forsøge at holde Napoli fra at score. Hvis de samtidig kan fange napolitanerne højt oppe på banen, vil de prøve at straffe dem på en omstilling. Det kan også sagtens være en dødbold som åbner op for kampen.

Den gamle dame har simpelthen ikke råd til at tabe denne topkamp, og det tror vi heller ikke på, at de gør. Derfor anbefaler vi at spille et draw-no-bet-væddemål med Juventus-sejr til odds 2,70 hos LeoVegas Sport. Hvis kampen ender uafgjort, får man sit indskud tilbage, og hvis Juventus vinder kampen, så går væddemålet hjem.

 

Følg spilforslaget hos LeoVegas Sport

 

LeoVegas Sport logo