Nadim og Gravesen skriver under med LeoVegas – Fejres med konkurrence

VM fodbold odds

Tirsdag aften sprang bookmakeren LeoVegas Sport en regulær bombe, da den præsenterede Thomas Gravesen og Nadia Nadim som de nye frontfigurer. De to skal stå for LeoVegas’ kampagner under det kommende VM i fodbold. De to stærke signinger bliver fejret med lanceringen af en ny stor VM 2018 konkurrence. LeoVegas har sat en hel million kroner på højkant i den såkaldte LVFC Sommerspecial-konkurrence, der kun er for danske spillere. Her gælder det om at optjene free bets og så bagefter udnytte disse free bets til at vinde gevinster og samle point til et leaderboard.

 

Opret konto hos LeoVegas Sport

 

Præmier for 1 mio. kr. til VM

LeoVegas Sport har et af de bedste loyalitetsprogrammer på det danske marked. Programmet går under navnet LVFC, LeoVegas FC, og man bliver her belønnet med et free bet på 100 kroner, hver gang man har spillet mindst 200 kroner til odds 1,50 eller højere på fodbold på mobilen. Man kan få op til fem free bets om ugen, og man styrer helt selv, hvad man vil spille på.

Dette program kører naturligvis også under VM 2018. Her tilføjer LeoVegas Sport dog et ekstra incitament til at give den gas. Bookmakeren sætter nemlig en million kroner på højkant i en stor VM 2018 konkurrence, hvor de bedste spillere kan løbe med rigtig mange penge.

Så store er er gevinsterne

1. plads 500.00 kr. kontant
2. plads 250.000 kr. kontant
3. plads 100.000 kr. kontant
4. plads 50.000 kr. kontant
5. plads 30.000 kr. kontant
6. plads 20.000 kr. kontant
7. plads 10.000 kr. kontant
8. plads 7.500 kr. kontant
9. – 10. plads 5.000 kr. free bet
11. – 17. plads 2.500 kr. free bet
18. – 25. plads 1.000 kr. free bet

 

For at kunne vinde en af de store præmier med LVFC skal man først kvalificere sig til slutrunden. Det gør man ved at spille mindst 50 bets på fodbold á mindst 200 kroner stykket til odds 1,50 eller højere. Man har indtil midnat den 28. juni til at kvalificere sig.

Præmierne uddeles ved, hvad LeoVegas kalder for “Slutrunden”. Den løber mellem den 29. juni og den 15. juli. Her skal man samle point sammen til en såkaldt leaderboard-konkurrence. Disse point får man ved at oddse på fodbold fra mobilen. Igen er det kun spil på mindst 200 kroner til odds 150 eller højere, der tæller med.

Man får, hver gang man opfylder disse krav. Pointene gives efter følgende formel:

Indsatsbeløb x odds x spil på kuponen. Ens indsatsbeløb omregnes automatisk til euro. Spiller man fem euro på fire forskellige kampe til odds 5,00, får man således 100 point. Udregningen ser ud således: 5 x 5,00 x 4. Det er værd at bemærke, at kun vindende spil giver point. Dermed skal man overveje, hvorvidt man vil spille mange kuponer til lave odds eller i stedet gå efter guldet og få rigtig mange point på få kuponer.

Leaderboardet opdateres dagligt, så man kan altid følge med i, hvor mange point man mangler for at komme til tops.

 

Begejstring over Gravesen og Nadim

LeoVegas Sport var naturligvis stolte, da de præsenterede Nadia Nadim og Thomas Gravesen. De to har begge tilføjet lange kapitler til historien om dansk fodbold. Thomas Gravesen står som en af Danmarks dygtigste midtbanespillere nogensinde, og han har blandt andet spillet for Real Madrid og Celtic. Nadia Nadim vandt prisen som Årets Dansker i 2017, og hun er den største nuværende danske stjerne på det kvindelige landshold.

– Som så mange andre danskere er jeg blevet ramt af VM-feberen, og LeoVegas præsenterede mig for et projekt, som jeg kunne se mig selv i. Blandt andet synes jeg, at det er spændende at skulle arbejde sammen med Nadia Nadim, som jeg ser som verdens bedste kvindelige fodboldspiller, siger Thomas Gravesen ifølge en pressemeddelelse fra LeoVegas.

– Jeg er superglad for at tage kvindefodbolden i Danmark endnu et lille stykke i den rigtige retning. Først og fremmest er det dog vigtigt med et partnerskab, hvor parterne arbejder i samme retning, og det er i høj grad tilfældet her, uddybede Nadia Nadim.

VM i fodbold bliver startskuddet til samarbejdet, men LeoVegas og de to fodboldstjerner kommer til at fortsætte lang tid ud i fremtiden.

– Vi er lykkes med at hente to personligheder fra allerøverste hylde og synes, at det er et scoop at have Nadia og Thomas ombord. De bliver begge en del af vores kommende kampagne, men samarbejdet strækker sig længere end det, siger Louise Nylén, der er marketingdirektør i LeoVegas.

Dermed kan man altså se frem til, at Nadim og Gravesen pryder de danske fjernsyn, når VM 2018 ruller over skærmen om en lille måneds tid.

 

VM tilbuddets regler og vilkår

LeoVegas’ konkurrence løber mellem den 14. maj og den 15. juli. Kun spil indenfor denne perioder tæller med. Der er ingen krav om tilmelding, og det er kun spil sat på mobilen, der gælder. Til gengæld kan man spille både live og prematch, så længe man spiller mindst 200 kroner på fodbold til mindst odds 1,50. Så snart man har sat 50 af disse spil, er man kvalificeret til slutrunden, hvor der altså er store præmier på højkant.

Der er præmier til de 25 spillere, der formår at samle flest point sammen. Alle vindere får direkte besked på enten telefon eller SMS. Præmierne krediteres indenfor 24 timer. Der er ingen gennemspilskrav eller lignende forbundet med de kontante præmier. Man kan altså gøre, hvad man vil med disse.

Vinder man et free bet, vil det være gyldigt i syv dage. Det kan kun bruges på mobilen og kun til fodbold. Til gengæld kan man både brug det før og under fodboldkampene. Free bettet skal benyttes inden syv dage.

Hvis man vinder på sit free bet, får man nettogevinsten udbetalt og dermed ikke selve indskuddet. Spiller man 1.000 kroner til odds 1,50, får man altså 500 kroner udbetalt.

 

Deltag i konkurrencen

 

LeoVegas sport