Få odds 10 på dansk sejr mod Østrig med Mr Green

Danmarks vej mod VM 2022 fortsætter med en udekamp i Wien mod Østrig. Her kan nye kunder hos bookmakeren Mr. Green få boostede odds 10 på dansk sejr i den vigtige kvalifikationskamp. Du kan spille op til 50 kroner, og dermed vinde op til 500 kroner. Gevinsten bliver tilmed udbetalt i form af kontanter og uden noget krav om gennemspil.

 

Få odds 10,00 på sejr til Danmark med Mr Green

 

Sådan får du boostede odds på på dansk sejr mod Østrig

  1. Du skal være nyoprettet dansk spiller hos Mr Green.
  2. Du skal bruge dit første spil på, at Danmark slår Østrig.
  3. Dit væddemål skal være placeret inden den 31. marts klokken 20.45.
  4. Du kan maksimum spille for 50 kroner i forbindelse med dette tilbud.
  5. Modtag boostet odds til 10,00.
  6. Du vil få din gevinst udbetalt kontant og uden omsætningskrav.

 

Derfor vinder Danmark kampen

Der venter Danmark en særdeles vigtig kamp på udebane mod Østrig. Østrigerne er på papiret Danmarks hårdeste modstander i kvalifikationsgruppe F.

De fik dog en knap så god start, da de i deres første kamp spillede 2-2 med Skotland. Her var to mål af Sasa Kalajdzic altså ikke nok, da John McGinn med et saksesparksmål i det 85. minut udlignede til 2-2.

Danmark levede derimod op til favoritværdigheden mod Israel, der som bekendt blev nedlagt med 2-0. Det er en relevant sammenligning, da Israel go Skotland er to modstander af nogenlunde samme kvalitet. Det viste de i deres EM-playoff-kamp, hvor Skotland endte med at vinde efter straffesparkskonkurrence.

Sidst Danmark og Østrig mødtes var i oktober 2018 i en venskabskamp. Dengang endte det med en 2-0-sejr til Danmark på MCH Arena i Herning. De danske målscorere var Lukas Lerager og Martin Braithwaite.

Netop Braithwaite viste flotte takter i Danmarks første gruppekamp mod Israel, hvor han var manden, som bragte Danmark foran. Derefter lukkede Jonas Wind reelt kampen med sit mål til 2-0 halvvejs inde i anden halvleg.

Inden kampen mod Østrig møder Danmark Moldova, hvor landstræner Kasper Hjulmand ventes at spare en del spillere til denne vigtige kamp mod Østrig.

 

Få odds 10 på dansk sejr med Mr Green

 

Regler & vilkår

Denne kampagne er kun for nye spillere hos Mr Green. Disse skal ydermere være bosat i Danmark. Det vil udelukkende være muligt at deltage med det første spil fra ens nye konto. Her skal desuden være tale om et spil på sejr til Danmark mod Østrig. Der er skal være tale om kampen som spilles onsdag den 31. marts klokken 20.45.

Det maksimale indskud forbundet med dette væddemål er 50 kroner. Dermed vil væddemål foretaget for mere end 50 kroner altså ikke være gældende. Vinder man på sin kvalificerede kupon, vil oddset på denne blive boostet til 10,00. Denne gevinst vil man modtage i form af kontanter, som vil være uden krav om omsætning.

Man vil som ny kunde hos Mr Green være begrænset til at kunne tage imod ét af deres tilbud for nye spillere. Man skal desuden være opmærksom op, at man ikke vil have mulighed for at gøre brug af cash-out med dette tilbud. Gør man dette, vil ens væddemål ikke blive boostet.

Dette tilbud vil kunne benyttes indtil det skulle nå dets maksimale antal deltagere. Hvis dette sker, kan Mr Green til enhver tid trække tilbuddet tilbage. Det vil være muligt at deltage én gang pr. person, husstand, e-mailadresse, kreditkortnummer og IP-adresse. Man skal være opmærksom på, at indbetalinger der er foretaget med Neteller eller Skrill (Moneybookers) ikke vil være gældende, når det kommer til denne kampagne.

Hvis Mr Green skulle få mistanke om, at deres tilbud bliver misbrugt, kan de til enhver tid diskvalificere den pågældende spillers væddemål fra dette tilbud. Dette kan ligeledes ske, hvis der skulle forekomme spil på begge udfald. Får de mistanke om snyd, kan Mr Green også udelukke den pågældende spiller fra tilbuddet eller vælge helt at suspendere denne persons konto.

 

Opret dig hos Mr Green