Maradona tror på dansk sejr – Få free bet og bonus vis ikke vi slår Peru

tilbud fra bookmakeren bwin med billede af frontfiguren Diego Armando Maradona ved siden af reklametekst

Lørdag spiller Danmark imod Peru ved VM i Rusland, og selveste Diego Armando Maradona har kæmpe forventninger til danskerne. Den argentinske fodboldlegende er officiel ambassadør for bookmakeren bwin, og han er så sikker i sin sag, at han sætter sit ry på spil og giver indsatsen retur til alle bookmakerens spillere, hvis Danmark taber. Nye spillere kan endda få 1.000 kroner i VM bonus, så de kan spille på slutrunden.

 

Spil på dansk sejr her

 

Sådan gør du

Det kræver blot simple trin at få dit indskud på dansk sejr retur, hvis vi taber til Peru.

  1. Placer singlespil på dansk sejr
  2. Få free bet på op til 100 kr., hvis vi taber

Alt du skal gøre for enten at vinde penge på en dansk VM-sejr eller tage lidt af Maradonas penge er at spille på dansk sejr hos bwin. Der er ingen krav om tilmelding eller lignende. Hvis Danmark taber kampen, får du refunderet din indsats som et free bet på op til 100 kroner. Dermed kan du spille på dansk sejr helt uden risiko, og dermed nyde kampen i ro og mag.

Free bettet bliver, i tilfælde af dansk nederlag, indsat på din konto umiddelbart efter kampen.

 

bwin går VM-amok

bwin er en af de bedste bookmakers i verden til odds på fodbold, og bookmakeren giver den derfor fuld gas under VM i fodbold. Udover Maradona har bwin også Vicente del Bosque, Cafu og Stefan Effenberg i stalden som VM-ambassadører. De har til sammen vundet VM fire gange, så det bliver ikke meget større.

Med så stærkt et hold kører bwin den ene VM-kampagne efter den anden, og som spiller hos dem, får du virkelig meget for pengene. Udover tilbuddet til Danmarks kamp, kan du for eksempel også spille på vinderen af Den Gyldne Støvle og få free bets, hver gang din udvalgte spiller scorer.

 

Få 1.000 kr. i VM bonus

Har du ikke allerede en bonus ved bwin, gælder det om at få oprettet en hurtigst muligt. Bookmakeren har en eksklusiv VM-bonus, hvor den fordobler alle nye spilleres første indskud med op til 1.000 kroner. På den måde får man ekstra mange penge at spille for, når man opretter sig hos bwin. Nogle af disse kan man så passende bruge på at oddse på dansk sejr over Peru.

Opret konto hos bwin her

 

Tilbuddets regler og vilkår

bwin giver alle, der har spillet på dansk sejr deres indskud tilbage op til 100 kroner som et free bet, hvis Danmark taber til Peru ved VM. Kampagnen løber fra den 8. juni til den 16. juni ved kampstart. Du får kun dit free bet, hvis du spiller et single-spil på Danmark. Du må altså ikke kombinere det med andre, hvis du vil have Maradona-forsikringen. Hvis du spiller mere end 100 kroner, får du kun 100 kroner tilbage som free bet.

Free bettet skal benyttes indenfor syv dage. Det kan til gengæld bruges på alle sportsgrene og uden minimumsodds. Hvis free bettet går hjem, får du nettogevinsten udbetalt.

 

Spil på dansk sejr over Peru

 

bookmaker bwin logo