Manchester United vs FCM: – Se det tårnhøje odds på FC Midtjylland mod United

Indlæser..

FC Midtjylland leverede en af årets største overraskelser indtil videre, da man slog Manchester United i det første opgør i Herning for en uge siden. Her blev det til 2-1 til FCM, og dermed lever de danske mestres håb om avancement mod selveste Manchester United stadig før returopgøret på Old Trafford.

Bet365 er klar med odds på Manchester United vs FCM, og her er det ikke overraskende Man United som er store favoritter til at vinde kampen. Derfor er der også tårnhøje odds på FC Midtjylland mod United.

Lige nu er der odds 1.25 på Manchester United, som naturligvis bør vinde dette opgør mod de danske mestre, men danske hold har før overrasket på store udebaner i Europa, og måske er det tid til endnu et kapitel i den bog? Kan FCM gentage bedriften fra sidste uge, og slå United mod alle odds på Old Trafford, kan du få odds 15.00 på FCM.

Herunder kan du se flere udvalgte “real time” odds fra Bet365, som opdateres kontinuerligt frem til kick off torsdag aften kl. 21.05 i Manchester. Kampen vises på 6’eren.

Odds på Man United vs FCM >>

 

Indlæser..

 

 

Optakt: Manchester United vs FC Midtjylland

Manchester-UnitedDet så ikke imponerende ud fra Uniteds side, da man side uge gæstede MCH Arena i Herning, hvor FCM havde godt fat om United i størstedelen af kampen. Kreditten for FCM-sejren skal først og fremmest tildeles FC Midtjylland-spillerne, som leverede en suveræn kollektiv præstation, men resultatet skal også ses i lyset af et ufatteligt uengageret Manchester United-hold. FC Midtjylland må forvente at møde et højere gearet United-hold hjemme på Old Trafford, og mandag aften fik vi også et fingerpeg om, hvad der kan være i vente for FCM, da United slog Shrewsbury i sikker stil med 0-3 på udebane i FA Cup’en.

United har været plaget af skader og må undvære Bastian Schweinsteiger, Luke Shaw, Ashley Young, Fallaini, Marcos Rojo, Antonio Valencia og Wayne Rooney til kampen, mens der også er en smule tvivl om Phil Jones, David de Gea og Jesse Lingard for blot at nævne nogle stykker. Van Gaal kan dog glæde sig ved at råde over en bred trup til en samlet værdi af flere milliarder, så der sidder selvfølgelig kompetente afløsere på spring i kulissen.

United har ikke spillet hjemme på Old Trafford siden d. 2. februar, hvor det blev til 3-0 over Stoke City. Siden da har United været på turné, hvor det blev til 1-1 mod Chelsea, 2-1 nederlag til Sunderland og FC Midtjylland og senest altså 0-3 sejr ude mod Shrewsbury.

 

FC Midtjylland skal turde tage chancen

FCM_Logo_250x250FC Midtjylland har netop nu det ene ben videre i Europa League, men det kræver stadig en stor præstation torsdag aften, hvis arbejdet skal gøres færdig. Heldigvis kan cheftræner Jess Thorup glæde sig over en fantastisk præstation i det første opgør, som kan give troen der skal til før “miraklet” går i opfyldelse. Manchester United har igennem hele sæsonen haft store problemer med at åbne modstandernes forsvar, og det skyldes i høj grad, at spillet på den sidste tredjedel af banen ikke har været godt nok. Til gengæld står forsvaret fornuftigt, men at United ikke er skarpe i front illustreres meget godt af, at man kun har scoret 33 mål i Premier League sæsonen.

Hvis FC Midtjylland arbejder stenhårdt defensivt, og formår at slå United-spillet i stykker, er overraskelsen måske slet ikke så utænkelig, som bookmakernes odds peger på. Uniteds defensiv viste også i Herning, at man er til at tale med, så hvis FCM tør gribe chancen og møde United højere oppe på banen end det måske forventes, kan det sagtens blive rigtigt spændende på Old Trafford torsdag aften.

 

Spilforslaget

United er selvfølgelig favoritter til dette opgør, men vi forventer ikke, at United – i deres nuværende forfatning – kommer til at køre FCM midtover. Tværtimod forventer vi en herre fight fra FCM, som spiller klubbens største kamp nogensinde på den europæiske fodboldscene, og har tænkt sig at dø med støvlerne på. Jo længere tid FCM kan holde nullet, desto større vil presset blive på United.

Her på redaktionen spiller vi først og fremmest en skilling til det uhørt høje odds 15.00 på FCM-sejren netop nu, men derudover kan man også overveje X2 på Dobbeltchancen til odds 4.00. Her har Bet365 odds 3.25 på at FCM kvalificerer sig, men undgå dette væddemål, da X2 også betyder at FCM går videre, og giver bedre betaling.

Se alle odds på Man United vs FCM >>

 

bet365-580x330