Arsenal vs Man United: – Spil på Premier League braget til de bedste odds

Arsenal har fem point færre end Manchester United i Premier League-stillingen, men The Gunners har også spillet en kamp færre. Vinder Arsenal dette opgør, er Champions League-billetten igen indenfor rækkevidde.

Spil på Premier League braget på Emirates til de bedste odds, som du finder i vores kampmenu øverst. Her kan du se de bedste 1X2-odds på Arsenal vs Man United, samt startopstillinger, formkurver og mere til.

Læs optakt til kampen forneden, eller gå til bet365.dk med det samme for et komplet overblik over Arsenal vs Man United odds.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Optakt: Arsenal vs Man United

Arsenal har hårdt brug for at udnytte hjemmebanen til at sikre tre point, og dermed komme indenfor overhalings-afstand af United i toppen. The Gunners er også inde i en god stime med fem kampe uden nederlag på hjemmebane, men tabte dog i sidste uge med 2-0 ude mod Spurs.

Manchester United har derimod ikke tabt i de sidste 25 Premier League-kampe, og er sæsonens bedste til at undgå nederlag. Blot tre kampe har De Røde Djævle tabt i indeværende PL-sæson, og så skulle man ellers mene, at United ville ligge helt i toppen. Men sådan er det desværre ikke helt for José Mourinho og Co. Hele 14 gange er det nemlig endt med uafgjort, hvilket også gør United til det hold, som oftest deler pointene med modstanderne.

Der er lagt op til et brag af en kamp mellem disse to storklubber i England, som begge går benhårdt efter en placering i toppen, som skaffer direkte adgang til næste sæsons Champions League-strabadser.

 

Spilforslag til kampen

Arsenal har gjort det godt hjemme i den seneste tid, og bør gøre det godt mod United, som til gengæld aldrig taber. United uden Zlatan synes dog at have mistet lidt af deres pondus i offensiven, og det ligner meget sæsonens 15. uafgjorte kamp for United.

Vi går med uafgjort til odds 3.70, og gætter på 1-1 som resultat til odds 7.00. Som første målscorer i kampen har vi et godt øje til Marcus Rashford, som senest gjorde sig bemærket i Uniteds 0-1 sejr ude mod Celta Vigo i Europa League-semifinalen i midtugen.

Odds.dk spilforslag:

  • Uafgjort: 3.70
  • 1-1: 7.00
  • Rashford scorer først: 8.50

 

Spil på kampen hos bet365.dk >>