Manchester United – Newcastle odds: Mourinho møder Benítez

José Mourinho og Manchester United tager imod Rafa Benítez og Newcastle hjemme på Old Trafford. Hjemmeholdet har været i forrygende form på eget græs, mens udeholdet har haft svært ved at vinde, når de ikke spiller hjemme på St James’ Park.

Man United skal forsøge at revanchere sidste søndags 1-0-nederlag på udebane mod de engelske mestre Chelsea. Alvaro Morata headede kampens eneste mål ind efter 55 minutter. De røde djævle ligger derfor nummer to i Premier League – á point med Tottenham.

The Magpies har tabt deres sidste to kampe med 0-1 og 1-0 mod henholdsvis Bournemouth på hjemmebane og Burnley på udebane. Det lignede længe en 0-0-kamp mod Bournemouth, men så dukkede Steve Cook op i overtiden og headede alle tre point hjem til The Cherries. Det betyder, at Newcastle er placeret som nummer 11 i ligaen med 14 point.

Hjemmeholdet er kæmpe favoritter hos bookmakerne. En United-sejr giver odds 1,27 hos LeoVegas Sport, mens en sejr til The Magpies belønnes med odds 12,00. Uafgjort giver pengene 5,60 gange igen.

Læs vores anmeldelse af LeoVegas Sport her og lær mere om Danmarks nyeste bookmaker.

 

Spil på kampen hos LeoVegas Sport

 

Optakt: Manchester United – Newcastle

Manchester United

United har været i fin form hele sæsonen. De står noteret for syv sejre, to uafgjorte og to nederlag. Gassen er dog gået lidt af ballonen på det seneste, da de har tabt to ud af deres sidste tre kampe.

Hjemme på Old Trafford har José Mourinhos Manchester United-mandskab set skræmmende stærke ud. De har således vundet deres sidste 11 hjemmekampe i streg med en samlet målscore på 30-2. Det er altså et hjemmehold i total topform, som tager imod oprykkerne fra Newcastle.

Topscorer Romelu Lukaku er dog gået helt i stå, og han har ikke scoret siden 4-0-sejren over Crystal Palace den 30. september. Han har dog lavet to assist i den mellemligende periode. En i 1-0-sejren hjemme over Tottenham og en i 2-1-nederlaget ude mod Huddersfield. Mourinho vil derfor håbe på at den bomstærke angriber snart finder vej til netmaskerne igen.

Marcos Rojo, Paul Pogba og Zlatan Ibrahimović er alle tre tilbage i træning efter henholdsvis en korsbåndsskade, en haseskade og en knæskade. Denne kamp kommer dog nok for tidligt for trioen, som ikke kommer til at spille en rolle i opgøret. Phil Jones og Michael Carrick er også ude med skader.

 

Newcastle

The Magpies har været rimelig svingende igennem hele sæsonen. De står således noteret for fire sejre, to uafgjorte og fem nederlag. I de sidste fem kampe er det blevet til to nederlag, to uafgjorte og blot en enkelt sejr.

Rafa Benítez og Newcastle har ikke vundet på udebane siden de slog Swansea med 0-1 den 10. september. I den mellemligende periode er det blevet til to nederlag og en enkelt uafgjort. Det er derfor et udehold, som har brug for en succesoplevelse på fremmed græs.

Newcastle har ikke scoret særlig mange mål i denne sæson. Det er således kun blevet til ti styk. Deres topscorere er Jamaal Lascelles og Joselu med to styk. De har til gengæld også kun lukket ti mål ind, hvilket er grunden til, at de ikke ligger længere nede i tabellen.

Paul Dummett er tilbage i træning efter en haseskade. Christian Atsu, Massadio Haïdara og Jamaal Lascelles er ude med henholdsvis en lårskade, en knæskade og en ankelskade. Mikkel Merino er også ude af opgøret på grund af en rygskade.

 

Spilforslag

Da kampen skal spilles på Old Trafford, hvor United har vundet fem ud af fem kampe med en samlet målscore på 15-0, spår vi ikke oprykkerne fra The Magpies den store chance for at få point med hjem til Newcastle. Derfor anbefaler vi at spille på, Manchester United vinder første halvleg til odds 1,67 hos LeoVegas Sport.

 

Følg spilforslaget hos LeoVegas Sport