Manchester City vs Liverpool odds: – Spil på søndagens topbrag i Premier League

Chelsea er stukket af i toppen af Premier League, men slaget om andenpladsen og pladserne i Champions League brager videre, og her er Manchester City og Liverpool to af de implicerede parter. Begge har brug for alle tre point for at lægge pres på Tottenham på andenpladsen, så der bliver med sikkerhed knald på på Etihad søndag eftermiddag kl. 17.30.

Der er odds på Manchester City vs Liverpool hos bet365, hvor hjemmeholdet er favoritter netop nu. Få odds 2.00 på Man City, 3.75 på uafgjort eller 3.80 på Liverpool hos bet365, som også tilbyder et hav af andre odds på kampen – inkl. liveodds mens kampen er i gang.

Læs mere om kampen i optakten forneden, hvor du også finder vores spilforslag til søndagens Premier League-brag.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Optakt: Manchester City vs Liverpool

De lyseblå fra Manchester var inde i en lang stime uden nederlag, inden det i midtugen blev til 3-1 nederlag ude mod Monaco og exit fra Champions League. Her mødte Manchester City ét af Europas stærkeste (hjemme)hold lige nu, og Peps drenge fik klø som fortjent af modige Monaco, som søgte alle chancer i opgøret.

Nederlaget til Monaco ændrer dog ikke ved, at City har været rigtigt godt kørende med otte sejre og tre uafgjorte i de 11 kampe op til Monaco-kampen. I den seneste hjemmekamp måtte City dog nøjes med 0-0 mod Stoke.

Liverpool er et hold som er særdeles svært at spå om i øjeblikket. Tre sejre og to nederlag i de sidste fem kampe er regnskabet lige nu, hvor sejrene er kommet hjemme mod Tottenham og Arsenal i Premier League og senest 2-1 mod Burnley. På udebane har Liverpool i mellemtiden tabt til Hull og Leicester, og meget tyder på, at Klopps drenge har det markant bedre hjemme på Anfield end på fremmed græs i denne sæson.

 

Spilforslag til kampen

Der kommer formentlig mål i dette opgør, for Liverpool spiller generelt nogle meget målrige kampe for tiden, og i fem af Citys seks seneste hjemmekampe er der scoret mindst tre mål i kampen. Det er værd at spille på flere end 2,5 mål i kampen, hvilket dog også kun giver odds 1.65 hos bet365.

Vi tror mest på en Manchester City sejr her, for Liverpool har været utroligt ustabile i 2017, hvor man specielt har manglet noget ekstra krydderi og gejst på udebane. På Etihad, som må være en af Englands sværeste udebaner i disse år, bliver det en svær kurve for Liverpool at vende.

Vi spiller 3-1 til Manchester City til odds 15.00, og kigger på brandvarme Sergio Aguero som første målscorer. Han har lavet 24 styks i 33 kampe for City i år, og han scorede såmænd også senest i Citys 0-2 sejr ude mod Middlesbrough i FA Cup’en. Aguero giver odds 4.33 som første målscorer, hvilket virker rigtigt fornuftigt til denne kamp.

Vores spilforslag:

  • Over 2,5 mål: 1.65
  • Man City vinder: 2.00
  • Ciffertips 3-1: 15.00
  • Aguero scorer først: 4.33

Spil på kampen hos bet365.dk >>