Manchester City – Newcastle United odds: Top imod bund på Etihad

Det er top imod bund, når Manchester City tager imod Newcastle hjemme på Etihad Stadium. Hjemmeholdet led deres første nederlag i sæsonen på Anfield. Udeholdet kender derimod alt til at tabe. De har nemlig tabt dobbelt så mange kampe, som de har vundet i denne sæson.

The Citizens tabte 4-3 til Liverpool på udebane i søndags. Alex Oxlade-Chamberlain bragte hjemmeholdet i front efter ni minutter, men Leroy Sane fik udlignet fem minutter inden pausen. I anden halvleg scorede Roberto Firmino, Sadio Mané og Mohamed Salah tre hurtige mål efter hinanden. Selvom Bernardo Silva og İlkay Gündoğan fik pyntet på resultatet, tabte Man City kampen. De fører dog stadig Premier League med 62 point.

The Magpies spillede i lørdags 1-1 med Swansea på hjemmebane. Jordan Ayew bragte gæsterne foran efter en time, men Joselu fik bragt balance i regnskabet otte minutter senere. Newcastle er placeret på en delt 15. plads i ligaen med 23 point.

Hjemmeholdet er kæmpe favoritter hos samtlige bookmakere. En hjemmesejr giver odds 1,12 hos 888sport, mens en udesejr belønnes med odds 21,00. Et uafgjort resultat giver pengene 10,00 gange igen.

Bliv klogere på 888sport ved at læse vores anmeldelse af dem.

 

Odds på opgøret hos 888sport

 

Optakt: Manchester City – Newcastle United

Manchester City

The Citizens har været inde i en fuldstændig vanvittig stime på hjemmebane i denne sæson. Efter at have spillet 1-1 med Everton i sæsonens første hjemmekamp, har de således vundet 16 kampe i streg på Etihad Stadium med en samlet målscore på 49-10. De helt store højdepunkter var 5-0-sejre over Liverpool og Crystal Palace samt en 7-2-afklapsning af Stoke City. Der har dog været en masse andre storsejre såsom 3-0 over Burnley i Premier League, 4-1 over Tottenham, 4-0 over Bournemouth og 4-1 over Burnley i FA Cuppen. Newcastle skal altså levere et mindre mirakel, hvis de vil have point med hjem fra Etihad Stadium.

Selvom Raheem Sterling spillede en elendig kamp mod sin tidligere klub i søndags, så er han stadig topscorer for Manchester City i ligaen. Han står noteret for 14 mål i 21 kampe, og han har også lavet fire assists. Sergio Agüero har dog scoret flest mål for klubben i denne sæson, hvis man inkluderer Champions League, Carabao Cuppen og FA Cuppen. Her er det blevet til 19 mål i 26 optrædener for den argentinske angriber. Sterling har scoret 18 gange i 30 kampe, hvis man ser på samtlige turneringer. Kevin de Bruyne er dog også brandvarm med sine otte mål og 12 assists i 31 kampe.

Pep Guardiola må se bort fra Fabian Delph, Benjamin Mendy, Gabriel Jesus og Phil Foden som sidder ude med henholdsvis en knæskade, en korsbåndsskade, en kollateralligamentskade og en ankelskade. Vincent Kompany når måske at blive klar, hvis han kan ryste sin lægskade af sig.

 

Newcastle United

Newcastle logoThe Magpies har ikke haft en særlig god sæson. De står således noteret for seks sejre, fem uafgjorte og hele 12 nederlag med en samlet målscore på 21-31. Det er dog begyndt at gå bedre på det sidste, hvor de har fået fem point i deres sidste tre kampe efter to uafgjorte og en enkelt sejr. De har faktisk også vundet deres sidste to udekampe i træk, så det begynder at lysne for Rafa Benítez og hans spillere. Der er dog ingen grund til at juble endnu, da der kun tre point ned til Stoke, som ligger under nedrykningsstregen.

Joselu fik med sin scoring mod Swansea i søndags sørget for at Newcastle fik et enkelt point ud af deres anstregelser. Der var da heller ikke tilfældigt, at det var lige netop ham som scorede målet. Han er nemlig topscorer for klubben i denne sæson med sine fire mål i Premier League. Dwight Gayle har scoret et mål mindre end den spanske striker, men han er ukampdygtig, så det er nok Joselu, som det skal komme fra, hvis The Magpies skal på scoringstavlen mod The Citizens.

Rafa Benítez må undvære Chancel Mbemba, Dwight Gayle, Florian Lejeune og Jesús Gámez, da de allesammen døjer med skader. Aleksander Mitrovic kommer måske i aktion, hvis han bliver sin rygskade kvit.

 

Spilforslag

Når Manchester City møder Newcastle på hjemmebane, plejer det at ende med en storsejr. Sidst de to mandskaber mødtes, blev det til en stensikkert 6-1-sejr til hjemmeholdet.

Faktisk er fire ud af dem hjemmekampe mellem disse to klubber endt med en hjemmesejr på mindst fire mål. I tre ud af disse fire kampe, har hjemmeholdet vundet begge halvlege.

Derfor anbefaler vi at spille, hjemmeholdet vinder begge halvlege til odds 1,90 hos 888sport.

 

Odds på opgøret hos 888sport

 

888sport logo