Målscorer-madness: Boostede målscorerodds på Europas topangribere

Denne weekend byder på flere store fodboldkampe, flere af dem kan du finde optakter til her på Odds.dk, og nu gør Unibet det endnu sjovere at se europæisk topfodbold. Bookmakeren har nemlig boostet oddset på, at en række af nogle af de allerbedste angribere kommer på tavlen i løbet af weekenden.

I mellem den 17. og 20. august booster Unibet oddsene på, at følgende angribere kommer på tavlen for deres klubber:

  • Lionel Messi (FC Barcelona)
  • Arjen Robben (Bayern München)
  • Jamie Vardy (Leicester City)
  • Pierre-Emerick Aubameyang (Borussia Dortmund)
  • Dries Mertens (SSC Napoli)
  • Gonzalo Higuain (Juventus)
  • Kasper Dolberg (AFC Ajax)
  • Harry Kane (Tottenham Hotspurs)
  • André Silva (AC Milan)
  • Lukasz Teodorczyk (Anderlecht)

 

Spil målscorerspil hos Unibet >>

 

Få boostede målscorerodds

Tilbuddet gælder alle kunder hos Unibet, det vil sige både nye og gamle brugere. Har man ikke en konto hos Unibet, så kan man passende udnytte deres 100 % velkomstsbonus på op til 1.500 kroner, hvilket vil sige, at sætter man 1.500 kroner ind, så kvitterer Unibet med det samme beløb.

Mere info om fordelene ved Unibet kan findes her.

Når man har en konto hos Unibet, er alt man skal gøre simpelthen bare at gå ind under “Unibet Specials” på spillekuponen, hvor man finder de boostede odds. Det er vigtigt, at huske det, da man ellers blot vil finde de normale odds og dermed ikke udnytte tilbudet.

 

Spilforslag til målscorer-madness

Lionel Messi er en af de spillere, hvis odds er boostet. Unibet tilbyder odds 1,50 på, at han scorer hjemme imod Real Betis. I sidste sæson scorede Barcelona seks mål, da de mødte Real Betis på hjemmebane, og ved denne lejlighed kom Messi på tavlen to gange. Til kampen her må Barca ganske vist undvære Messis makker Luis Suarez, men omvendt så betyder det formentlig også, at Messi kommer til at blive sat endnu mere i scene. Derudover bør det nævnes, at Barcelona har vundet deres seneste tolv hjemmekampe i ligaen, de seneste otte hjemmekampe imod Betis samt, at Betis har lukket mindst to mål ind i seks af deres seneste syv udekampe i La Liga.

Et andet godt spil er odds 1,75 på, at Gonzalo Higuain kommer på tavlen imod Cagliari. Argentineren scorede i begge Juventus to kampe imod Cagliari i sidste sæson, og han er favorit til at ende som Serie As topscorer i denne sæson. Juventus har denne sommer hentet Douglas Costa i Bayern München, hvilket betyder, at de nu har endnu bedre spillere til at sætte Higuain op foran mål. Juventus har i øvrigt vundet 34 ud af deres seneste 35 hjemmekampe i ligaen, de har scoret mindst to mål i 20 af deres seneste 23 ligahjemmekampe, og så har Cagliari lukket mindst to mål ind i to af deres seneste tre udekampe i ligaen.

 

Opret dig og spil hos Unibet her >>