Fransk fodbold har på klubniveau altid stået lidt i skyggen af lande som England, Spanien, Italien og Tyskland, men set med danske øjne har den franske Ligue 1 været super interessant at følge i mange år. Mange danske spillere har gennem tiderne søgt nye græsgange i det franske, og mange danske landsholdsprofiler har gennem årene haft deres daglige gang i franske Ligue 1-klubber.

Derfor har Ligue 1 også en hel speciel plads i danske fodboldfans’ hjerter, og derfor er det “godt nyt”, at man nu kan se gratis livestream fra Ligue 1 hos flere bookmakere med dansk licens. Alt der kræves er reelt en aktiv spillekonto hos den bookmaker som viser kampen, for så kan du logge ind og se gratis Ligue 1 livestream, så snart bolden ruller i det store vinland.

I vores livestream-guide forneden kan du se, hvilke Ligue 1-kampe som er tættest på i kalenderen, og hvor du kan streame dem.

 

Opret en konto og livestream Ligue 1

Bookmakerne i guiden foroven har købt rettighederne til at sende kampe fra den bedste franske liga, og dermed kan du kvit og frit se live fodbold fra Ligue 1, hvis du er kunde hos bookmakeren.

Det er 100% lovligt og sikkert at streame via en bookie, imodsætning til via tilfældige links på nettet, og det er helt gratis at oprette en konto. Der er dog et krav om, at du er aktiv kunde hos bookmakeren, hvilket betyder, at du skal have lavet et indskud på kontoen før der er hul igennem til livestream.

Vi anbefaler, at du indbetaler et min. beløb på din konto, og derefter udbetaler du pengene til din bank igen på nær 1. kr. På den måde kan du se alle de Ligue 1-kampe (og andre sportskampe og begivenheder), som du har lyst til, uden at det koster dig noget. OK, en sandhed med modifikationer, for det har selvfølgelig kostet dig én krone. Den sidste kr. kan du dog hæve igen på et tidspunkt, hvor du ikke længere er interesseret, og så har det ikke kostet dig noget som helst at se Ligue 1 på livestream.

Mens du sidder og ser Ligue 1-kampene, kan du også benytte dig af bookmakerens livebetting-markeder, hvor du kan spille på igangværende kampe i Ligue 1. Oddsene reguleres løbende i takt med kampens forløb, så der er rigelige muligheder for at øge spændingen på kampene, hvis du er en gambler-type.