Livestream El Clasico: – Se Real Madrid vs Barcelona på nettet

Leder du efter et Livestream til Real Madrid vs Barcelona søndag d. 23/4-2017, kan du indstille din søgen her. Du kan nemlig se Real Madrid vs Barcelona på nettet i super kvalitet hos verdens største bettingsite, bwin.

Alt du skal bruge er en aktiv bettingkonto hos bwin med mindst én krone på kontoen, og så kan du livestreame El Clasico-opgøret mellem Real og Barca på din PC, mobil eller tablet.

Der er kick off på Bernabeu i Madrid kl. 20.45, og du kan altså se slaget mellem spansk fodbolds største rivaler direkte på livestream hos bwin. Kampen vises også på TV3+.

Lovligt og gratis El Clasico livestream

 

Se kampen gratis hos bwin

 

Sådan livestreamer du Real vs Barca

Det koster ikke noget at livestreame El Clasico hos bwin, men der er dog dét ene krav, at din konto ikke er helt tømt for penge.

Streaming-servicen er nemlig tiltænkt de aktive kunder hos bwin, og med aktiv menes der blot, at du skal have penge på kontoen. Én krone er i princippet nok. Har du bare én krone på kontoen, kan du altså lovligt og sikkert se livestream fra El Clasico, når Barecelona gæster Madrid i denne weekend.

Log ind på din konto og klik på Live Billeder i menuen, hvor du finder en oversigt over samtlige kommende kampe, som vises på bwin.dk. Du kan sortere efter sportsgren og datoer, så det er nemmere at finde frem til Real vs Barca blandt det store udvalg af kampe.

 

Livestream El Clasico hos bwin

De store El Clasico-opgør mellem Barcelona og Real Madrid trækker altid millioner af TV-seere til skærmen, når nogle af fodboldens største idoler tørner ud for to af verdens allerstørste klubber.

Kampen om rettighederne til at vise El Clasico er hård blandt TV-stationerne, og det presser prisen op på produktet. Af og til er det derfor ikke muligt at se El Clasico i TV, fordi ingen TV-stationer ganske enkelt har købt rettighederne til at vise dem.

Som oftest vises El Clasico dog i TV, men her må mange danskere desværre ofte skyde en hvid pil efter at se opgøret, fordi kampene ofte vises på TV-kanaler der ikke indgår i de mellem-små TV-pakker. Og hvad gør man så?

Mange tyer til internettets mørke afkroge og finder tvivlsomme livestreams på lyssky, ulovlige russiske hjemmesider eller deslige, men det er der slet ingen grund til.

bwin livestreamer nemlig masser af sport – helt lovlig, sikkert og i god kvalitet – direkte på deres hjemmeside, og du kan selvfølgelig også se med på din mobil og tablet. Det giver endeløse muligheder ift. livebetting, at du kan sidde med telefonen i hånden og se live fodbold, tennis eller alle mulige andre sportsgrene, mens livebetting mulighederne hos bwin er lige ved hånden. Dette er nok teknologi, betting og underholdning går op i en højere enhed.

Hvilke sportsgrene og kampe bwin har rettighederne til at livestreame, varierer af hvilket land man tilgår hjemmesiden fra. F.eks. kan du i udlandet livestreame Superliga-kampe, men logger du på fra Danmark, er Superligaen spærret. Til gengæld kan du ofte finde streams fra de helt store kampe i udlandet.

 

Se livestream oversigt her

 

bwin logo