Livestream Dortmund-Schalke 04 gratis og lovligt hos Unibet

Fans verden over tørster efter topfodbold. Nu kan de glæde sig over, at den tyske Bundesliga som den første af Europas store ligaer vender tilbage. Dette sker desuden med et stort lokalopgør i form af Dortmund-Schalke 04 – Revierderbyet. Derfor sidder mange nok og spørger sig selv, hvor de kan se denne storkamp. Svaret er heldigvis ganske enkelt. Det kan man nemlig hos bookmakeren Unibet.

Det hele kræver blot, at man har en konto hos Unibet. Der skal enten stå penge på denne konto, eller den skal have været brugt inden for de sidste 24 timer. Hvis man opfylder disse krav, er man klar til at streame løs af Bundesligaen, hvor Unibet viser samtlige rundens kampe på Unibet TV. Vi mener som sagt, at rundes største opgør må være lokalbraget mellem rivalerne Borussia Dortmund og Schalke 04, som spilles lørdag den 16. maj 15.30

Unibet kører desuden med et tilbud, hvor man får et 100 kroners live free bet på Bundesligaen, når man spiller 100 kroner på Bundesligaen. På den måde kan man passende føje lidt ekstra spænding til den store kamp.

 

 

Livestream Bundesliga hos Unibet

 

 

Sådan livestreamer du Bundesliga hos Unibet

Unibet har heldigvis gjort det let for dig at komme i gang med at livestreame Bundesliga hos dem. Du skal faktisk blot følge disse tre trin, så kan du gå i gang med at se al den tyske bold, du kan overkomme.

  1. Opret konto/log ind hos Unibet
  2. Sørg for der er penge på kontoen
  3. Livestream på livet løs

 

Først og fremmest skal du naturligvis have en konto hos Unibet. Hvis man endnu har det, så har man faktisk fordele at hente. Som ny kunde hos Unibet få man nemlig en velkomstbonus. Det fungerer således, at Unibet matcher ens første indbetaling. Denne kan være på mellem 40 og 1.000 kroner. Det vil med andre ord sige, at man kan få op til 1.000 kroner i bonus, og dermed have op til 2.000 kroner at spille for. Du kan læse mere om Unibets velkomstbonus samt dennes regler og vilkår hos Unibet. Hvis man allerede har en konto, logger man naturligvis bare ind.

Som nævnt er det eneste krav, at man har penge på sin konto. Der foreligger ikke noget minimumskrav for, hvor mange penge man skal have stående. Det er dog selv sagt en god idé at have noget at live bette for, mens man ser kampen. Det kan faktisk også lade sig gøre at se kampen uden at have penge på sin konto. Det kræver dog, at man spillet inden for de seneste 24 timer af kampens start.

Vælger man tager imod Unibets tilbud om et 100 kroners live free bet, er det naturligvis også oplagt at bruge dette under kampen. Dette kan bruges på Bundesligaen, så det er naturligvis oplagt at bruge det på kampen mellem Dortmund og Schalke. Denne er som nævnt trods alt den største kampe i månedsvis.

 

 

Spil på Dortmund-Schalke hos Unibet

 

 

Unibets 100 kroners live free bet på Bundesligaen

Det eneste krav, man skal opfylde for at få dette live free bet skal man som nævnt at spille 100 kroner på Bundesligaen først. Tilbuddet udløbet søndag den 17. maj. Dermed er der naturligvis mange muligheder, når det kommer til ens kvalificerende væddemål. Der foreligger ikke noget minimums odds, så det er helt op til en selv, hvilken strategi man vælger. Man kan naturligvis gå efter en relativt sikker gevinst ved at spille på et lavt odds. Her er et eksempel, at RB Leipzig slår Freiburg til omkring odds 1,30.

Man kan også være lidt mere vovet og eksempelvis spille på mange mål i lørdagens store opgør mellem Dortmund og Schalke. Her kan man eksempelvis gå efter over 3,5 mål i kampen. Det giver i skrivende stund ganske pæne odds 2,65 hos Unibet. Dortmund har allerede været involveret i talrige målfester gennem denne sæson. Ikke mindre end 17 gange har de været med i opgør, hvor der er scoret over 3,5 mål. Samtidig har Schalke vist, at de har problemer med at forsvare mod de bedste hold. De har to gange i denne sæson tabt med 5-0 mod henholdsvis Bayern München og RB Leipzig.

Det kan du bruge dit live free bet på

Når man har foretaget sit kvalificerende væddemål på 100 kroner, vil man somsagt modtage et live free bet på 100 kroner. Dette kan bruges på Bundesligaen. Hvis vi fortsætter med at tage udgangspunkt i kampen mellem Dortmund og Schalke, er der naturlig mange valgmuligheder. Man kan vælge at spille på kampens første målscorer. Her er Erling Braut Håland naturligvis et godt bud. Der er også Dortmunds engelske kantspiller Jadon Sancho, som har lavet 14 mål i denne sæson. Hvis Dortmund eksempelvis skulle komme bagud tidligt i kampen, kan der også være god værdi i at spille på en sejr til dem, da de som regel er gode for et par mål.

 

Kampagnens regler og vilkår

Dette tilbud kræver ikke tilmelding. For at modtage sit 100 kroner live free bet på Bundesligaen skal man spille 100 kroner på Bundesligaen. Dermed lyder minimums indsatsen på 100 kroner. Der er ikke noget minimums odds for det kvalificerende væddemål. Ens kupon må udelukkende indeholde Bundesliga-event. Det er kun væddemål foretaget med rigtige penge, som tæller i forbindelse med kampagnen. Væddemål der er placeret med free bet, profit boost, og andre former for boosts vil ikke være gældende i forbindelse med kampagnen. Dette tilbud udløber søndag den 17. maj.

Der kan maksimum foretaget ét væddemål per konto. Man vil automatisk modtage sit 100 kroners live free bet, når man har spillet 100 kroner på Bundesligaen. Gevinster fra free bet indkluderer ikke indsatsen. Dit live free bet udløber efter syv dage og kan kun bruges på Bundesligaen. Unibet kan på hvilket som helst tidspunkt ændre eller annuellere kampagnen. Unibets generelle regler og vilkår vil desuden til enhver tid være gældende.

 

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund