Liverpool – West Ham odds: Endnu et søm i Hammers-kisten?

Hjemme på Anfield skal Jürgen Klopp og Liverpool op imod David Moyes og West Ham. Hjemmeholdet har været i fin form den seneste måneds tid. Udeholdet har derimod haft det svært.

The Reds udraderede FC Porto med 0-5 på udebane sidste onsdag i Champions League. Sadio Mané scorede hattrick, mens Mohamed Salah og Roberto Firmino også kom på tavlen. Liverpool ligger nummer tre i Premier League med 54 point.

The Hammers fik en tiltrængt 2-0-sejr over Watford på hjemmebane forrige lørdag. Javier ‘Chicharito’ Hernández bragte hjemmeholdet i front syv minutter før pausen, og Marko Arnautović lukkede og slukkede med 12 minutter tilbage af opgøret. West Ham er placeret på en delt 11. plads i ligaen med 30 point – samme antal som Watford.

Hjemmeholdet er kæmpe favoritter hos samtlige bookmakere. En hjemmesejr giver odds 1,20 hos betfair, mens en udesejr belønnes med odds 13,00. Et uafgjort resultat giver pengene 7,00 gange igen.

Bliv klogere på betfair ved at læse vores anmeldelse af dem her.

 

Spil på kampen hos betfair

 

Optakt: Liverpool – West Ham

Liverpool

Liverpool logoThe Reds har haft en fremragende sæson, hvor de har vundet 15 kampe, spillet ni uafgjort og kun tabt tre med en samlet målscore på 61-31. Det betyder, at de har den næstbedste offensiv i Premier League – kun overgået af mægtige Manchester City på førstepladsen. De scorer simpelthen mål for sjov og særligt Mohamed Salah har været fuldstændig fyr og flamme. Han står noteret for 22 ligascoringer samt syv assists, hvilket kun den engelske goalgetter Harry Kane fra Tottenham har gjort bedre med sine 23 mål.

Når Liverpool spiller hjemme på Anfield, er der ikke særlig mange mandskaber som får et ben til jorden. Her har de nemlig ikke prøvet at tabe endnu. De har vundet syv og spillet seks uafgjort med en samlet målscore på 27-9, så der skal noget specielt til for at få tre point på deres hjemmebane. I deres sidste fem kampe har de vundet tre og spillet to uafgjort. De har banket Swansea med 5-0, slået Leicester med 2-1 og vundet 4-3 over ellers ubesejrede Man City. Selv Pep Guardiola kunne ikke få point med hjem fra Merseyside, så chancen for at David Moyes formår at gøre det er ikke særlig stor.

Adam Bogdan er tvivlsom til kampen, da hans stadig døjer med en korsbåndsskade. Rhian Brewster er ude resten af sæsonen med en ankelskade.

 

West Ham

The Hammers startede sæsonen fuldstændig forfærdeligt ud, men efter de fik fyret Slaven Bilić og ansat David Moyes i stedet for er det gået en hel del bedre. De har vundet syv, spillet ni uafgjort og tabt 11 med en samlet målscore på 34-46, og selvom de kun har tabt en enkelt kamp ud af deres sidste fem, så er der stadig ikke langt ned til nedrykningsstregen. Faktisk er det kun fire point som der skiller West Ham på en delt 11. plads fra Southampton som ligger og roder rundt på 18. pladsen. Der skal altså ikke særlig mange dårlige kamp til, før de igen begynder at mærke presset.

Særligt på udebane har The Hammers ikke set særlig stærke ud. De har kun formået at vinde to kampe, mens fem er endt uafgjort og syv er blevet med en samlet målscore på 18-29. De har dog kun tabt en ud af deres sidste fem opgør på fremmed græs, mens to er blevet vundet og to er endt uden vinder, så det er begyndt at gå bedre, når de ikke spiller på London Stadium. De har slået Stoke med 0-3 og Huddersfield med 1-4, mens de har spillet 3-3 med Bournemouth og 1-1 med Tottenham. Deres sidste udekamp var den 3. februar, hvor de tabte med med 2-1 til Brighton & Hove Albion.

Nathan Holland er tilbage på træningsbanen efter sin haseskade. Edimilson Fernandes er et spørgsmålstegn, da han er på vej tilbage efter en ankelskade. Andy Carroll, Manuel Lanzini og Pedro Obiang kommer ikke i aktion, da de er ukampdygtige på grund af henholdsvis en brækket fod, en haseskade og en kollateralligamentskade.

 

Spilforslag

Vi har på fornemmelsen, at The Hammers kommer til at få det rigtig svært på Anfield mod The Reds. Som skrevet før har Liverpool ikke tabt en eneste kamp på eget græs, og West Ham har haft det rigtig svært hele sæsonen på fremmed græs.

Særligt Mohamed Salah, Roberto Firmino og Sadio Mané er brandvarme for tiden. Vi tror på, at en eller flere af dem kommer på måltavlen allerede før dommeren har fløjtet til pause.

Derfor anbefaler vi at spille på, Liverpool vinder første halvleg til odds 1,61 hos betfair.

 

Følg spilforslaget hos betfair

 

betfair logo