Liverpool – Watford odds: Mål på menuen

Efter fredagens lodtrækning til Champions League, hvor Liverpool trak Manchester City, vender klubbens fokus lørdag tilbage på Premier League. Her møder de Watford i en kamp, der simpelthen skal vindes. Gæsterne har været meget svingende i denne sæson, men de kan straffe Liverpools sløje defensiv.

Liverpool ligger i skrivende stund på fjerdepladsen i Premier League, og Jürgen Klopps tropper er i gang med en stor sæson. Siden tyskeren kom til har Liverpool udviklet en klar identitet, og og de ligner i øjeblikket Englands stærkeste hold efter Manchester City.

Det samme kan man ikke helt sige om Watford. I hvert fald ikke, når de er på udebane. Watford er fremragende på hjemmebane, men på udebane er de håbløse. Watford har ikke vundet en udekamp siden slutningen af november, og det er derfor blevet til otte nederlag og en uafgjort i de sidste ni udekampe.

Af samme årsag er det naturligvis Liverpool, der er storfavoritter til at løbe med sejren. Dette ser man blandt andet hos NordicBet, der i skrivende stund udbyder odds 1,19 på en sejr til Merseyside-klubben. Til sammenligning udbydes en sejr til Watford til hele odds 18,00.

Spil på kampen hos NordicBet

 

Optakt: Liverpool – Watford

Liverpool

Liverpool logoDet er ingen hemmelighed, at Liverpool har gang i en rigtig flot sæson. Holdet er stadig med i Champions League, og det kæmper samtidig med i toppen af Premier League. Under ledelse af Jürgen Klopp har klubben gennemgået en rivende udvikling, og sammen med City og Tottenham Hotspur, er den nu den eneste af de engelske topklubber med en klokkeklar identitet. Dette er en kæmpe fordel for The Reds, og derfor kan den også meget vel ende sæsonen med medaljer om halsen. Dette kræver dog naturligvis en god sæsonafslutning, der starter med en sejr over Watford.

I sidste uge tabte Liverpool med 2-1 på udebane til Manchester United. Nederlaget til ærkerivalerne gjorde ondt i både tabellen og hjerterne. I tabellen har Liverpool nu fem point op til andenpladsen, imens et nederlag til ærkerivalen naturligvis aldrig er godt. Grunden til nederlaget finder man, endnu en gang, i Liverpools defensiv. To gange blev kroatiske Dejan Lovren udstillet, og begge gange udnyttede United det kynisk. Liverpool var ellers fint med i kampen, som de meget vel kunne have fået point i, men deres defensive fadæser blev straffet.

Nederlaget til United skal Liverpool nu ud og revanchere, og det bør de have gode chancer for. Statistisk set ser det nemlig rigtig godt ud for Merseyside-klubben. Klopps tropper har ikke tabt i deres 17 seneste Premier League-kampe på Anfield Road, og de har vundet de seneste fire hjemmekampe imod Watford.

Samtidig kan Liverpool stille op i stort set stærkeste opstilling. Det betyder selvfølgelig, at Sadio Mané, Roberto Firmino og Mohamed Salah alle får plads oppe foran. Liverpools eneste fravær er faktisk højrebacken Nathaniel Clyne, der har siddet ude i det meste af sæsonen.

Watford

Premier League WatfordWatford har været et mærkeligt hold at følge i denne sæson. På hjemmebane har de været fantastiske og blandt andet slået Chelsea med 4-1, Arsenal med 2-1 og spillet 1-1 imod Tottenham. På udebane er historien en ganske anden. De har blot vundet én af deres seneste 13 udekampe, og undervejs er de blevet decideret udspillet af flere af ligaens dårligste hold.

Forskellen på Watfords ude- og hjemmeform var også tydelig i sidste uges kamp imod Arsenal. Watford drog til London med tre sejre i de seneste fire kampe, men alligevel blev de kørt over i London. Gang på gang gav Watford-spillerne bolden væk, og defensivt så de yderst skrøbelige ud. Især Arsenals hurtige angribere var dygtige til at finde åbne rum omkring og bagved Watfords forsvar, hvilket ofte blev udnyttet. Da kampen var slut, stod der 3-0 på måltavlen, og det kunne sagtens have endt værre.

Til Watfords forsvar bør det dog nævnes, at holdet virkelig døjer med skader for tiden. Hele otte spillere sidder ude inden turen til Anfield, og der er flere nøglespillere i blandt dem. Watford må blandt andet undvære midtbanestyrmanden Tom Cleverly samt den nyindkøbte kreatør Gerard Deulofeu. Den tidligere Barcelona-stjerne har været en stor oplevelse siden han skiftede i januar, og han ligner allerede nu en kæmpe gevinst for Watford.

På grund af de mange skader må manager Javi Gracia være en smule kreativ med sin startopstilling. Derfor forventes det også, at han laver flere udskiftninger i forhold til holdet, der tabte til Arsenal for en uge siden.

 

Spilforslag

Alt tyder på, at Liverpool vinder denne kamp, men odds 1,19 på hjemmesejren frister ikke for alvor. Meget tyder til gengæld på, at der kommer mål i denne kamp. Watford har en af Premier Leagues dårligste defensiver, hvilket især gælder på udebane. Her lukker de simpelthen et hav af mål ind, og det kan Liverpool udnytte. Liverpool har nemlig Premier Leagues næstbedste offensiv efter City. Hvis Watford giver Liverpool ligeså meget plads, som Arsenal fik, kan det her gå hen og blive rigtig grimt.

Samtidig er det selvfølgelig værd at bemærke, at Liverpools defensiv heller ikke er for solid. Liverpool er derfor ofte pisket til en gung ho-agtig offensiv spillestil, da de ikke kan regne med at få et clean sheet. Liverpool bliver nødt til altid at score flere mål, da Lovren eller Simon Mignolet altid kan lave en fatal fejl.

Vi anbefaler derfor, at man spiller på en Liverpool-sejr og over 2,5 mål til odds 1,53 hos NordicBet.

 

Spil på kampen hos NordicBet

 

Nordicbet liverpool watford