Liverpool vs Crystal Palace odds:- Det lugter af mål på Anfield

Man kan mene, hvad man vil om Jürgen Klopps Liverpool-mandskab, men en ting er helt sikkert: de er bestemt ikke kedelige.

Liverpools åbningskamp i Premier League endte med hele seks mål, da de spillede 3-3 på udebane imod Watford. Kampen var et glimrende eksempel på indianerfodbold, og der var masser af chancer i begge ender. Hos Liverpool imponerede især fronttrioen bestående af Firminho, Sadio Mané og Mohamed Salah, der alle kom på tavlen, imens defensiven var mere usikker. Dette skyldtes især, at midtbanen aldrig rigtig formåede at få sat sig på kampen samt, at de er sårbare overfor dødbolde.

Crystal Palace startede sæsonen med et nærmest katastrofalt 3-0 nederlag hjemme til oprykkerne fra Huddersfield. På trods af hjemmebanefordelen var Palace aldrig for alvor inde i kampen, og Huddersfields sejr var dermed fuldt fortjent.

Liverpool er ikke overraskende store favoritter til at tage sejren, og bet365 tilbyder pt. odds 1,33 på en hjemmesejr og hele 8,50 på Crystal Palace.

Kampen vises direkte på 6’eren, og du kan finde masser af odds på den hos bet365.

Spil på kampen hos bet365 >>

Optakt: Liverpool – Crystal Palace

Anfield Road. Billede: Polo Metz

Liverpool skuffede fælt i åbningskampen, hvor de blot fik 3-3 ude imod Watford. Dette skete på trods af, at offensiven sprudlede, og de havde en 3-2 føring indtil overtiden, hvor Watford til sidst fik udlignet.

Liverpool havde egentlig kampen under kontrol, men lukkede to mål ind på dødbolde. Netop forsvaret ved dødbolde har længe været et problem for de røde, og Klopp blev da også spurgt til det efter kampen. Her talte han problemet ned, men det er ikke til at komme udenom, at Liverpool-spillerne lod til at have store placerings -og opdækningsvanskeligheder på især hjørnespark.

I midtugen rejste Liverpool sig så, da de tirsdag aften slog Hoffenheim med 2-1 på udebane i Champions League-kvalifikationen. Sejren blev sikret efter et flot frisparksmål af kometen Trent Alexander-Arnold og et Hoffenheim-selvmål, og Liverpool har nu det ene ben i det forjættede Champions League-gruppespil.

Ligesom Liverpool så kom Crystal Palace også skidt fra land i sidste weekend. London-klubben tabte 3-0 hjemme til oprykkerne fra Huddersfield, og de blev udspillet i store dele af kampen. For Palace, der forventes at kæmpe hårdt for at undgå nedrykning, var det et hårdt slag at tabe til en direkte konkurrent i bunden.

For at gøre tingene værre for Palace, så må de stadig undvære den ivorianske fløjspiller Wilfried Zaha, der er ude med en knæskade. Lysere ser det ud for Yohan Cabaye og James McArthur, der begge fik spilletid for U23-holdet i begyndelsen af ugen, og de kan begge komme i spil til kampen imod Liverpool.

Spilforslag til kampen

Liverpool har scoret masser af mål i starten af sæsonen, og selv de allerbedste hold i verden vil få svært ved at stoppe Firminho, Mané og Salah. Fronttrioen sprudler virkelig for tiden, og de kan gøre rigtig ondt på Crystal Palace, der havde store defensive problemer imod Huddersfield.

Til gengæld så har Liverpool også defensive problemer, især på dødbolde, og det er langt fra utænkeligt, at gæsterne kommer på tavlen. Odds 2,37 på over 3,5 mål i kampen hos bet365, ser derfor godt ud.

Er man lidt mindre eventyrlysten, så ser odds 1,90 på, at begge hold scorer hos bet365 ligeledes godt ud.

Spil på kampen hos bet365 >>