Liverpool – Southampton odds: Målrig match mellem Reds og Saints

Liverpool tager hjemme på Anfield imod Southampton i en kamp, hvor begge mandskaber har brug for point. The Reds har brug for en sejr for at følge med de øvrige tophold, mens The Saints har brug for tre point for at komme væk fra den kedelige ende af tabellen.

Merseyside-klubben slog West Ham med 1-4 på udebane sidste lørdag. Topscorer Mohamed Salah stod for halvdelen af scoringerne. De ligger derfor placeret på en delt femteplads – á point med Arsenal og Burnley.

Southampton tabte sidste lørdag med 0-1 på hjemmebane til Burnley. Sam Vokes scorede kampens eneste mål ti minutter før tid. Det efterlader dem på en delt 12. plads – á point med Leicester.

Hjemmeholdet er store favoritter hos bookmakerne. En Liverpool-sejr giver odds 1,40 hos LeoVegas Sport. En Saints-sejr belønnes med odds 7,50. Uafgjort giver pengene 4,80 gange igen.

Lær mere om Danmarks nyeste bookmaker og læs vores anmeldelse af LeoVegas Sport her.

 

Odds på opgøret hos LeoVegas Sport

 

Optakt: Liverpool – Southampton

Liverpool

Logo for LiverpoolThe Reds har været i fin form det seneste stykke tid. I deres sidste fem kampe er det således blevet til fire sejre og kun et enkelt nederlag (4-1 på udebane mod Tottenham). Derudover har alle deres sejre været med minimum tre mål. Mohamed Salah har været brandvarm med seks mål i disse fem kampe. Det er altså et Liverpool-mandskab med masser af selvtillid, der skal forsøge at sikre sig deres fjerde sejr på stribe. Liverpool står noteret for 19 point i Premier League efter fem sejre, fire uafgjorte og to nederlag.

Hjemme på Anfield har Merseyside-mandskabet endnu ikke prøvet at tabe i denne Premier League-sæson. Det er blevet til tre sejre og to uafgjorte med en samlet målscore på 9-1. Der er altså masser af tro på tingene i Liverpool-lejren for tiden, og når deres skadede spillere vender tilbage, bliver de endnu bedre.

Philippe Coutinho og Adam Lallana er begge tvivlsomme til kampen med henholdsvis en lyskenskade og en lårskade. Adam Bogdan, Nathaniel Clyne og Danny Ward er ude af opgøret med henholdsvis en knæskade, en muskelskade og en rygskade.

 

Southampton

Logo for SouthamptonThe Saints har haft svært ved at sammensætte en stime af gode resultater. I de sidste ti kampe er det blot blevet til to sejre, tre uafgjorte og hele fem nederlag. I disse ti opgør har Southampton endda kun formået at score seks gange, samtidig med at de har indkasseret 11 mål. Derudover er de allerede ude af Carabao Cuppen efter et 0-2 nederlag på hjemmebane til Championship-mandskabet Wolverhampton. Southampton har indtil videre hentet 13 point i Premier League efter at have vundet tre kampe, spillet fire uafgjort og tabt fire.

På udebane har The Saints også været ekstremt svingende. Det er således blevet til en sejr, to uafgjorte og et nederlag med en samlet målscore på 3-3. En sejr på Anfield ville derfor gøre underværker for et Southampton-mandskab, som virkelig har brug for et selvtillidsboost.

Mario Lemina er tvivlsom til opgøret med en ankelskade, mens Jérémy Pied ikke kommer i spil til kampen, da han er forslået.

 

Spilforslag

Det er to hold som har brug for alle tre point, der mødes søndag eftermiddag. Southampton kan måske leve med et uafgjort resultat, da Anfield er en ekstrem svær udebane at spille på, men det kommer ikke til at gøre den store forskel for dem i tabellen. The Saints bliver derfor nødt til at angribe mod The Reds og få scoret mindst et enkelt mål.

Det er ekstremt sjældent, at Liverpool ikke scorer på deres hjemmebane. De har som skrevet før scoret ni mål i deres sidste fem hjemmekampe i Premier League, og vi regner også med, at de får scoret mod Southampton. Derfor anbefaler vi at spille på, begge hold scorer til odds 1,92 hos LeoVegas Sport.

 

Følg spilforslaget hos LeoVegas Sport