Liverpool FC – Sevilla FC odds: Klopps tropper skal have revance

Allerede i første runder byder Champions Leagues Gruppe E på en absolut nøglekamp, når Liverpool tager imod Sevilla. Det er uden tvivl de to stærkeste hold i gruppen, hvor Spartak Moskva og Maribor ikke forventes at yde meget modstand, og det er dermed en direkte kamp om førstepladsen. Det er samtidig en gentagelse af Europa League-finalen fra 2016., som Sevilla vandt 3-1 efter et flot comeback i anden halvleg.

For Liverpool bliver kampen en gylden mulighed for oprejsning. De røde tabte i weekenden med hele 5-0 til Manchester City i Premier League, og stoltheden har formentlig taget et seriøst knæk. Det heftige nederlag skyldtes et tidligt rødt kort til angriber Sadio Mané, hvilket fik Liverpool til at falde sammen.

I modsætning til Liverpool fik Sevilla en perfekt optakt til onsdagens opgør, da de slog Eibar med 3-0. Sevilla dominerede det meste af opgøret og mål fra Ganso, Ben Yedder og Nolito sikrede en fuldt fortjent sejr.

På trods af weekendens nederlag er Liverpool stadig favoritter til at løbe med sejren hos bookmakerne. Hos Danske Spil får man odds 1,70 på Liverpool-sejren, imens en Sevilla sejr er helt oppe i odds 4,70.

Læs alt om de fire hold i Gruppe E i vores Champions League-optakt.

Spil på Liverpool – Sevilla hos Danske Spil >>

Optakt: Liverpool FC – Sevilla FC

Liverpool FC

Merseyside-klubben fik en  ordentlig nedtur i weekenden, hvor det blev til at 5-0 nederlag til Manchester City. Liverpool startede ellers sæsonen i fin form, og de var ubesejrede før kampen imod Ciy. Nederlaget fratog dog fuldstændig Liverpool deres momentum, og status er nu, at de røde blot har syv point for sæsonens første fire kampe samt, at de allerede har lukket otte mål ind.

Jürgen Klopp har formentlig skulle bruge en del tid på at få gendannet moralen hos sine spillere, og kampen imod Sevilla er derfor ekstra vigtig. Mentalt set er det afgørende at Liverpools spillere kommer tilbage på hesten, for nederlaget til City har uden tvivl gjort rigtig ondt.

Til kampen imod Sevilla ser det heldigvis endelig ud til, at Klopp kan give sæsondebut til det brasilianske es Philippe Coutinho. Midtbanespilleren har været skadet siden starten af sæsonen, men nu ser det ud til, at han endelig er klar til at spille. Det fortæller Klopp til Liverpools hjemmeside.

– Vi tænkte at det ville være bedst at give ham tre eller fire dages ordentlig træning, og så ville han være klar for os, hvilket er rigtig gode nyheder. Phil er en fantastisk spiller, og forhåbentlig kan vi bruge ham hurtigt fremover, sagde Klopp mandag eftermiddag.

Liverpool har dog stadig skadesproblemer. Danny Ings, Adam Bogdan, Nathaniel Clyne og stjernen Adam Lallana er nemlig alle tvunget til at se kampen fra tribunen.

Sevilla FC

Danskerklubben Sevilla er igen med i Champions Leagues fine selskab. Dette betyder, at vi får fornøjelsen af at følge Michael Krohn-Dehli og Simon Kjær, når de skal forsøge at hjælpe den andalusiske klub til sejr.

I weekendens kamp imod Eibar var der dog ingen af dem, der fik spilletid. Kjær sad på bænken i hele kampen, imens Krohn-Dehli slet ikke var med i truppen. Dette bør dog ændre sig til kampen imod Liverpool, hvor Kjær forventes at starte. Han blev sparet imod Eibar, men det er netop storkampe som denne, der er grunden til, at Sevilla hentede ham i Fenerbahce i sommers.

Sevilla har fået en pointmæssig fin start med syv point efter de første tre runder. Spillet flyder dog ikke rigtig, og på trods af truppens mange dygtige spillere, har Sevilla haft svært ved for alvor at sætte sig i gennem.

I weekenden blev det dog til en overbevisende 3-0 sejr hjemme imod Eibar. Sevilla sad på kampen fra starten af, og de havde syv skud indenfor rammen i løbet af kampen. Især offensivspillerne Nolito, der blev hentet i Manchester City før denne sæson, og Wissam Ben Yedder spillede godt, og de truede konstant Eibars defensiv.

Nolito måtte dog også udgå fra kampen med en skade, og han er derfor ikke med i truppen til Liverpool-kampen. Cheftræner Eduardo Berizzo må også undvære den skadede midtbanespiller Johannes Geis. Til gengæld er både Simon Kjær og Michael Krohn-Dehli udtaget til kampen.

Spilforslag

Liverpool er formentlig ramt på selvtilliden for tiden, men Sevilla-kampen giver den en oplagt mulighed for at komme tilbage på hesten. Coutinhos comeback bør give de røde fra Merseyside et markant rygstød, og Sevillas skader ligeså.

Det skal deruder nævnes, at Sevilla aldrig har vundet en udekamp i England. Vi tror, at den trend fortsætter og spiller derfor på, at Liverpool vinder til odds 1,70 hos Danske Spil.

Spil på kampen hos Danske Spil >>