Liverpool – Bournemouth odds: Kan The Cherries tage point på Anfield?

Jürgen Klopp og Liverpool skal krydse klinger med Eddie Howe og Bournemouth på Anfield Road. Hjemmeholdet har brug for tre point, hvis de vil hale ind på Manchester United samt holde Tottenham Hotspur bag sig. Udeholdet skal bruge en sejr, hvis de vil kravle op i den bedste halvdel af tabellen. Vi tror på, at det bliver et intenst opgør med underholdning fra dommerens første fløjt.

The Reds har gjort det ganske godt den seneste måneds tid, hvor de har spillet sig videre til Champions League-semifinalerne og skabt et ti points forspring ned til Chelsea på femtepladsen. Der skal altså virkelig ske ting og sager, hvis de ikke skal slutte i top fire i denne sæson. Liverpool er treer i Premier League – á point med Tottenham.

The Cherries har kun tabt to ligakampe i hele 2018. Det har gjort, at de har fået kæmpet sig langt væk fra den faretruende nedrykningsstreg. Nu kan de fokusere på at komme så langt op i tabellen, som overhovedet muligt i stedet for. Bournemouth er placeret på en 11. plads i ligaen – á point med Newcaslte United.

Hjemmeholdet er store favoritter til at trække sig sejrrigt ud af denne duel hos bookmakerne. En hjemmesejr giver således odds 1,25 hos betfair Sportsbook. En udesejr belønnes med odds 12,00. Et uafgjort resultat giver pengene 6,50 gange igen.

 

Odds på opgøret hos betfair

 

Optakt: Liverpool – Bournemouth

Liverpool

Liverpool logoJürgen Klopps tropper har set ekstremt stærke ud de sidste mange måneder. De har rent faktisk kun tabt en enkelt kamp ud af deres sidste tretten i alle turneringer. Det var på Old Trafford mod Manchester United for en måneds tid siden, hvor to mål på ti minutter af Marcus Rashford var nok til at sikre en hjemmesejr på 2-1. Prikken over i’et må helt klart være den magtdemonstration, som de viste på Anfield mod Manchester City i den første Champions League-kvartfinale. De kommende engelske mestre blev totalt rundbarbaret på tyve minutter i første halvleg, og det var en dybt imponerende præstation. Nu venter enten Bayern München, Real Madrid eller AS Roma i semifinalerne.

Mohamed Salah kan simpelthen ikke stoppe med at score. Den brandvarme egypter har nu lavet 38 mål i 42 kampe for klubben. Det er rent faktisk kun den argentinske troldmand Lionel Messi fra FC Barcelona, der har fået netmaskerne til at blafre lige så mange gange i denne sæson. Det bliver altså et tæt løb mellem disse to målmaskiner, om hvem der får lov til at løfte den gyldne støvle, når sæsonen er færdigspillet i maj måned. Lige nu må egypteren dog betegnes som favorit. Han har nemlig lavet intet mindre end fem mål i sine seneste to ligakampe.

Adam Lallana og Joe Gomez er ukampdygtige et stykke tid endnu, da de døjer med henholdsvis en haseskade og en ankelskade. Emre Can og Joël Matip er ude resten af sæsonen med henholdsvis en rygskade og en lårskade.

 

Bournemouth

Eddie Howes mandskab lå længe og rodede rundt nede i bunden af Premier League, men der er virkelig kommet styr på den ellers synkende skude i dette kalenderår. Deres eneste to liganederlag i 2018 er kommet mod Huddersfield Town og Tottenham. Begge opgør endte i øvrigt 4-1. Udover disse to nedslagtninger så er det blevet til uafgjorte kampe med henholdsvis Brighton & Hove Albion, West Ham, Newcastle, Leicester, Watford og Crystal Palace samt sejre over Arsenal, Chelsea, Stoke og West Bromwich. Nu skal de så forsøge at forsætte den fornemme stime ved at få point på Anfield Road, som er en notorisk svær udebane.

Norske Joshua King er manden med målene lige for tiden. Han har nemlig scoret i sine sidste to kampe for klubben. Det er altså helt sikkert værd at holde et vågent øje med ham i dette opgør. Set over hele sæsonen så har han noteret sig for seks scoringer og tre assists, hvilket betyder, at han er den spillere i Bournemouth-truppen, som har haft en fod med i flest mål. Han er altså lidt af en talisman for Eddie Howes mandskab, og hvis The Cherries skal have point med hjem fra Liverpool, så skal han helt sikkert spille op til sit bedste.

Jordan Ibe og Rhoys Wiggins er tvivlsomme til dette opgør på grund af henholdsvis sygdom og en knæskade. Adam Smith og Junior Stanislas kommer ikke i aktion, da de er ude med henholdsvis en kollateralligamentskade og en knæskade.

 

Spilforslag

Da der er målfarlige spillere på begge managers holdkort, så har vi på fornemmelsen, at der godt kunne blive scoret i begge ender på Anfield. Særligt når man tænker på, at hjemmeholdet spille en Champions League-kvartfinale i midtugen, så Jürgen Klopp kunne godt finde på at spare en forsvarsprofil eller to.

Vi har på fornemmelsen, at både den brandvarme egypter Mohamed Salah og den knivskarpe nordmand Joshua King godt kunne få netmaskerne til at blafre i dette opgør. Det vil altså sige, at vi tror på både Liverpool og Bournemouth kommer på tavlen.

Derfor anbefaler vi at spille på, begge hold scorer i kampen til odds 1,90 hos betfair.

 

Odds på begge hold scorer hos betfair