Få odds 10 på vinderen af Tottenham – Arsenal med LeoVegas

Som ny spiller hos LeoVegas har man nu mulighed for at modtage odds 10,00 på vinderen af the North London Derby mellem Tottenham og Arsenal. Her kan man altså frit bestemme sig for, hvem man vil spille på som vinder af kampen. Man vil have mulighed for at spille op til 50 kroner i forbindelse med dette tilbud. Det vil med andre ord sige, at man vil have mulighed for at vinde op til 500 kroner i form af freebet.

 

Få odds 10,00 på vinderen af kampen med LeoVegas

 

Sådan får du odds boost på Tottenham – Arsenal

Nye spillere hos LeoVegas Sport kan glæde sig over, at bookmakeren har gjort det ganske enkelt at modtage odds boost på Premier League-kampen mellem Tottenham og Arsenal. Hvis man ønsker at gøre brug af tilbuddet om boostede odds, skal man faktisk blot følge ganske få trin, som vi har beskrevet. Det vil være muligt at deltage i kampagnen frem til søndag den 6. december klokken 17.30.

 

  1. Gå til LeoVegas.dk
  2. Foretag din første indbetaling inden kampagnens udløb (søndag den 6. december klokken 17.30)
  3. Spil på sejr til enten Tottenham eller Arsenal
  4. Spil for op til 50 kroner i forbindelse med kampagnen
  5. Vind op til 500 kroner i form af freebet, hvis væddemålet går hjem.

Man skal sørge for, at man kan se de forhøjede odds, inden man gennemfører sit kvalificerende spil. Man vil nemlig kun se de originale odds, når man indledningsvist vælger kampen. De boostede odds 10,00 vil fremgå, når man har valgt sin favorit til at vinde opgøret.

Man vil som nævnt maksimalt have mulighed for at spille 50 kroner i forbindelse med dette tilbud. Når man gør dette, vil ens odds blive boostet til 10,00. Vinder man på sit væddemål, vil det udløse en gevinst på op til 500 kroner i form af et freebet.

Man skal desuden huske på, at dette tilbud som nævnt lukker søndag den 6. december klokken 17.30.

 

Hvad skal du spille på?

Arsenals sidste seks Premier League-kampe budt på intet mindre end fire nederlag og blot en uafgjort og en sejr. Det vil sige fire point. Det er naturligvis langt fra tilfredsstillende. I seneste runde tabte man med 2-1 til Wolverhampton. Det absolutte lavpunkt kom for tre runder siden, da man tabte med hele 3-0 til Aston Villa hjemme i London.

Naboerne Tottenham er til gengæld flyvende og har ikke tabt i Premier League siden første runde. Derefter er det blevet til seks sejre og tre uafgjorte, hvilket gør, at de fører ligaen inden dette North London Derby.

Vi regner da også med, at Tottenham vinder denne kamp, hvor de ikke overraskende er forholdsvist store favoritter mod et Arsenal-hold, der som nævnt har kæmpet med det gennem denne sæson.

 

Få odds 10,00 på vinderen af kampen med LeoVegas

 

Regler og vilkår

LeoVegas’ kampagne omhandlende odds boost vil udelukkende kunne benyttes af nye spillere. For at kunne tage del i kampagnen skal man være bosat i Danmark samt naturligvis have en konto hos LeoVegas. Når man melder sig til, skal man være opmærksom på, at man skal vælge velkomsttilbuddet “Sport.” Man vil ikke have mulighed for at kombinere dette tilbud med øvrige tilbud, som LeoVegas har i omløb.

Man vil kunne benytte dette tilbud frem til søndag den 6. december klokken 17.30. Det vil ydermere udelukkende være gældende for spillere, der har registreret sig via LINK. Derfor er det vigtigt, at man gør brug af linket her på siden. Desuden vil indbetalinger med Neteller ikke være mulige med denne kampagne.

Man vil udelukkende kunne deltage ved væddemål, der er foretaget på Premier League-kampen mellem Arsenal og Tottenham. Dette skal ske på 1×2-markedet. Øvrige typer væddemål vil ikke give odds boost. På siden hvor man foretager sit væddemål, vil man indledningsvist kunne se de originale odds. De boostede odds vil kunne ses, når man har valgt enten Tottenham eller Arsenal.

Når man foretager sine indbetalinger, skal man være opmærksom på, at disse skal være foretaget med rigtige penge. Dermed vil man eksempelvis ikke have mulighed for at deltage ved hjælp af en bonus. Det vil desuden kun være tilladt at deltage én gang pr. person/konto/IP-adresse. Det maksimale indskud i forbindelse med tilbuddet vil være 50 kroner. Den maksimale gevinst er 500 kroner, som vil blive udbetalt i form af freebet.

Man skal være opmærksom på, at LeoVegas har ret til diskvalificere spillere fra kampagnen, hvis disse anses for at have brudt regler eller vilkår. LeoVegas vil desuden kunne trække kampagnen tilbage til enhver tid.

 

Hent oddsboostet hos LeoVegas nu

 

LeoVegas sports logo på orange baggrund