LeoVegas tilbud: Odds 20 på Frankrig over Belgien uden omsætningskrav

Bookmakertilbud fra LeoVegas Sport, hvor alle nye kunder får odds 20 på Frankrig over Belgien uden omsætningskrav ved VM 2018

Bookmakeren LeoVegas Sport, der har Nadia Nadim og Thomas Gravesen som frontfigurer, forkæler endnu en gang de danske oddsere. Til VM-semifinalen mellem Frankrig og Belgien forhøjer den oddset på fransk sejr til 20. Gevinsten er helt uden omsætningskrav, hvilket betyder, at den kan hæves lige efter kampen. Man kan spille ti kroner til det forhøjede odds og altså vinde 200 kroner så nemt som ingenting.

 

Odds på Frankrig til odds 20

 

Sådan får du odds 20 på Frankrig

Der er ingen slinger i valsen hos LeoVegas. For at få adgang til det forhøjede odds skal man nemlig bare følge fire simple trin, og så er man klar til at heppe på Les Bleus:

  1. Gå til LeoVegas’ hjemmeside
  2. Opret konto med velkomstbonus ‘sport”
  3. Indsæt mindst 300 kroner
  4. Odds på Frankrig til odds 20

For at få det forhøjede odds på Frankrig skal man følge et af linksne på denne side. Når man opretter sin konto, er det vigtigt, at man vælger den velkomstbonus, der hedder sport. Gør man ikke det, får man nemlig ikke det forhøjede odds.

Herefter skal man indbetale mindst 300 kroner. Der er intet krav om, at man skal sætte sine penge på højkant dog, så man kan sagtens hæve dem igen ligeså snart, at man har spillet til det forhøjede odds.

Det vigtigste er selvfølgelig at spille ti kroner til det forhøjede odds. Man skal gå til Frankrig – Belgien for at gøre det. Her vil man få vist de normale odds på kampen. Men så snart man tilføjer fransk sejr til ens spilkupon, bliver det forhøjede odds vist frem på kuponen. Det skal man så sætte ti kroner på, hvorefter man blot skal læne sig tilbage og håbe på en fransk sejr over nabolandet Belgien.

Ligeså snart Frankrig har vundet kampen, får man udbetalt sin gevinst. Denne kan man hæve med det samme, da den udbetales helt uden omsætningskrav. Det er netop dette, der gør dette tilbud så godt.

Udover gevinsten på 200 kroner kan man selvfølgelig også hæve sine 300 kroner. Dermed har man tjent 200 kroner på ingen tid og kun risikeret ti kroner.

 

Frankrig er store favoritter

Frankrig er den helt store favorit af de resterende fire mandskaber. Didier Deschamps tropper er både de stærkeste på papiret, men også de stærkeste i praksis. De har spillet forrygende fodbold på det seneste, og de er en regulær sejrsmaskine. Franskmændende startede sløjt ud, men de er virkelig kommet igang i de afgørende kampe. De kørte Argentina fuldstændig over, og i ottendedelsfinalen leverede de en fremragende præstation imod Uruguay.

Franskmændende er utrolig kyniske, og de udnytter altid modstandernes fejl. Derudover har de en solid defensiv, hvilket deres tre clean sheets i de seneste fire kampe viser. Det skyldes især, at Hugo Lloris er fantastisk i målet men også, at Samuel Umtiti og Raphael Varane er nogle af verdens bedste på positionen. Offensivt har de så to af verdens allerbedste spillere i Kylian Mbappé og Antoine Griezmann, imens Blais Matuidi, N’Golo Kanté og Paul Pogba selvfølgelig står for balancen på midtbanen. Der er altså ingen umiddelbare svagheder på Frankrigs hold.

Det samme kan ikke siges om belgierne. De har mange verdensklassespillere, men de har også mange mangler. Det gælder især i defensiven, hvor de virkelig ser tynde ud. Det har været tydeligt i denne turnering, hvor Belgien flere gange har været i store problemer. De har blot to clean sheets og både Japan og Tunesien formåede at score to gange imod dem. Især imod Japan i ottendedelsfinalen var belgierne ude i tovene, og det var et regulært mirakel, at de gik videre til kvartfinalen.

Belgiens defensive problemer bliver forværret af, at de må undvære højreback Thomas Meunier. Den dygtige wingback er i karantæne, hvilket betyder, at Roberto Martinez i stedet skal bruge enten Yannick Carrasco eller Nacer Chadli. Ingen af dem holder Meuniers høje niveau, og de er heller ikke naturlige backs. Det kan altså åbne op for Mbappé og Griezmann, der uden tvivl vil gå efter at udnytte den svage højre side.

 

Regler og vilkår for LeoVegas’ forhøjet odds

LeoVegas tilbud kan benyttes af alle spillere, der ikke allerede har en konto hos bookmakeren. Det skal dog benyttes inden kampstart i Frankrig – Belgien klokken 20.00 den 10. juli. Man skal indsætte mindst 300 kroner for at få adgang til det forhøjede odds, men der er ingen krav om, at man skal sætte sine penge på højkant.

Man kan spille ti kroner til det forhøjede odds. Hvis Frankrig så vinder i ordinær spilletid, får man 200 kroner udbetalt uden omsætningskrav. Denne gevinst kan derfor hæves med det samme. Det kræver blot, at man verificerer sin konto med NemID. Man verificerer sin konto ved at logge ind med NemID, så det er simpelt nok.

Man kan ikke kombinere det forhøjede odds med andre tilbud eller spil. Indbetalinger foretaget med NETELLER eller Skrill giver ikke adgang til det forhøjede odds.

 

Odds på Frankrig til odds 20

 

Fodboldspilleren Nadia Nadim i en reklame fra LeoVegas Sport, hvor hun reklamerer for et forhøjet odds uden omsætningskrav på gevinsten.