LeoVegas tilbud: Få odds 20 på dansk sejr over Peru uden omsætningskrav

Vm tilbud fra bookmakeren LeoVegas sport med Thomas Gravesen

Lørdag eftermiddag møder Danmark Peru ved vores første VM-kamp. Det er selvfølgelig en kamp hele Danmark skal se, og hvis du vil have lidt ekstra spænding, bør du oddse på den. Det skal du gøre ved bookmakeren LeoVegas Sport, der helt ekstraordinært tilbyder alle nye spillere vanvittige odds 20 på en dansk sejr uden omsætningskrav. Du kan spille ti kroner til det forhøjede odds, og dermed hæve 200 kroner lige ned i lommen lige så snart, at kampen er færdigspillet.

 

Spil på dansk sejr her

 

Sådan gør du

Det tager kun et øjeblik at få adgang til odds 20 på dansk sejr over Peru. Du skal blot gennemføre fem simple skridt.

  1. Tryk på det grønne link
  2. Tryk på “TILMELD DIG”
  3. Vælg velkomstbonussen “sport”
  4. Opret konto og indsæt penge
  5. Spil på Danmark til odds 20

De grønne links på denne side fører direkte til LeoVegas Sports kampagneside, hvor du får adgang til det forhøjede odds. Her trykker du selvfølgelig på “TILMELD DIG” og opretter en konto. LeoVegas Sport har gjort oprettelsesprocessen så simpel som mulig, så det tager få sekunder at gøre sin konto klar. Man skal simpelthen bare udfylde et par felter, og så er den klaret. Når du opretter dig, er det vigtigt, at du vælger den velkomstbonus, der hedder “sport”.

Så snart man har sin konto klar, skal man selvfølgelig spille på Danmark til det forhøjede odds. Det gør man ved at finde Danmark – Peru-kampen på forsiden. Her vil man få vist det almindelige odds på dansk sejr. Men så snart man trykker på dette, vil det forhøjede odds dukke op på spilkuponen. Det sidste skridt er så bare at spille ti kroner til det forhøjede odds, og heppe på det danske landshold.

 

Derfor vinder Danmark

Det danske landshold har fået en glimrende opvarmning til VM-slutrunden. Vi har endnu ikke lukket mål ind i 2018, og vi har ikke tabt en kamp siden oktober 2016, hvor Montenegro vandt 1-0 i Parken. Siden dengang er det blevet til hele 15 kampe i træk uden nederlag, og den stime ser ikke ud til at stoppe foreløbig. Spillerne er simpelthen sprængfyldt med selvtillid, og de udstråler en uhørt grad af uovervindelighed. Selv hvis Danmark kommer bagud, vil spillerne bare klø på indtil, de er foran.

Peruvianerne er også inde i en god stime, men skinnet bedrager. De har mødt en del lette modstandere som for eksempel Saudi Arabien, Skotland og Island. Det er altså modstandere, hvis spillere ikke kommer i nærheden af danskernes niveau. Derudover har Perus største stjerne, angriberen Paolo Guerrero været ude længe med en kokaindom. Han er tilbage i truppen nu, men han mangler kampform på grund af den lange karantæne.

At en af Perus største profiler er AaB’s Edison Flores  siger også en del om det lave niveau i truppen. Flores er ikke i nærheden af at være en profil i Superligaen, hvor han som regel varmer bænken for aalborggenserne.

 

LeoVegas regler og vilkår

LeoVegas’ tilbud kan benyttes frem til kampstart lørdag aften. Det kan kun benyttes af nye spillere, der ikke allerede har en konto hos LeoVegas. For at få adgang til det forhøjede odds skal du indsætte mindst 300 kroner. Der er dog ingen krav om, at du sætter pengene på spil. Dermed kan du hæve dem igen lige så snart, Danmark har slået Peru sammen med din gevinst. Du satser altså ikke mere end ti kroner.

Dette tilbud kan ikke kombineres med andre tilbud. Man kan  heller ikke cashe ud i løbet af kampen. Indbetalinger foretaget med NETELLER og Skrill giver ikke adgang til det forhøjede odds.

 

Spil på dansk sejr her

 

LeoVegas sports logo på orange baggrund