Få odds 10,00 på vinderen af Manchester-derbyet med LeoVegas

Nye spillere hos LeoVegas Sport kan modtage odds boost til 10,00 på vinderen af derbyet mellem Manchester United og Manchester City. Her er det op til en selv, hvilken af de to Manchester-klubber, som man har størst tiltro til som vinder af kampen.

Man vil have mulighed for at spille op til 50 kroner, når man gør brug af dette tilbud, hvilket vil sige, at man kan vinde op til 500 kroner, som man vil få udbetalt i form af lækre freebets.

 

Få odds 10,00 på vinderen af kampen med LeoVegas

 

Sådan får du odds boost vinderen af Manchester-derbyet

Heldigvis for nye spillere hos LeoVegas Sport er det ganske let at få fingrene i deres odds boost på vinderen af Manchester-derbyet. Det hele kræver nemlig blot, at man følger et par få trin. Disse vil du finde beskrevet forneden. Det er vigtigt, at man er opmærksom på, at man kun vil have mulighed for at deltage frem til starten på kampen. Dette vil sige frem til lørdag den 12. december klokken 18.30

  1. Gå til LeoVegas.dk
  2. Foretag din første indbetaling inden kampagnens udløb (lørdag den 12. december klokken 18.30)
  3. Spil på sejr til enten Manchester United eller Manchester City og modtag boostede odds 10,00
  4. Spil for op til 50 kroner i forbindelse med kampagnen
  5. Vind op til 500 kroner i form af freebet, hvis væddemålet går hjem.

Inden kan gennemfører sit væddemål, bør man sikre sig, at man kan se de boostede odds. Disse vil man nemlig først kunne se, når man har valgt sin vinder af kampen.

Man vil maksimalt have mulighed for at placere 50 kroner på kampens vinder. Det boostede odds til 10,00 vil blive modtaget, når man opfylder dette krav. Hvis man er så dygtigt, at man vinder på sit kvalificerede væddemål, vil man sin gevinst på 500 kroner. Denne kommer i form af freebets, som man kan bruge hos LeoVegas Sports.

 

Hvad skal du spille på?

Manchester United og Manchester City indtager efter ti kampe henholdsvis sjette- og syvendepladsen i Premier League. Fælles for rivalerne er dog, at de begge har spillet en kamp færre end holdene foran. Derfor er denne kamp naturligvis særdeles vigtig.

Sidste år havde United overtaget i de indbyrdes opgør med sejre ikke begge Premier League kampe. Først vandt man 2-1 på udebane og derefter 2-0 hjemme på Old Trafford.

I midtugen gik Manchester City på sikker vis videre i Champions League som vindere af deres gruppe. United måtte tage til takke med en skuffende tredjeplads efter et 3-2-nederlag til RB Leipzig.

Vi regner med, at City har lidt mere tur i den end United, og at det lykkes de lyseblå at få revancheret sidste sæsons nederlag i ligaen med en sejr på Old Trafford.

 

Få odds 10,00 på City som vinder af kampen med LeoVegas

 

Regler og vilkår

Denne kampagne fra LeoVegas Sport er udelukkende for nye spillere hos bookmakeren. Disse skal desuden være bosiddende i Danmark. Når man opretter sin nye konto, skal man vælge velkomsttilbuddet “Sport,” for at kunne deltage. Man skal være opmærksom på, at man som ny spiller hos LeoVegas ikke vil kunne kombinere denne kampagne med øvrige, som bookmakeren har i udbud.

Dette tilbud kan kun benyttes frem til kampens start. Det vil sige klokken 18.30 lørdag den 12. december. Det vil desuden kun være muligt for spillere, som har registreret sig via LINK at deltage. Her skal man benytte en af de knapper, som man ser her på siden. Man skal være opmærksom på, at indbetalinger, som er foretaget med Neteller ikke vil være gældende med denne kampagne

Denne kampagne gælder udelukkende Premier League-kampen mellem Manchester United og Manchester City. Her skal desuden være tale om spil, som er foretaget på 1×2-markedet. Dermed vil alle øvrige typer væddemål ikke resultere i boostede odds. Når man skal foretage sit odds, vil man se det originale odds. Det boostede odds kommer frem, når man har valgt sin vinder af kampen.

Man skal være opmærksom på, at man skal foretage sine indbetalinger med rigtige penge. Det vil dermed eksempelvis ikke være muligt at deltage ved brug af en bonus eller lignende. Det vil kun være muligt at deltage én gang pr. person/konto/IP-adresse. Ydermere vil det maksimale indskud forbundet med kampagnen være 50 kroner. Dermed ligger den maksimale gevinst på 500 kroner, som udbetales i form af freebet.

LeoVegas Sport har beføjelse til diskvalificere spillere fra kampagnen. Det vil forekomme, hvis disse anses for at have forbrudt sig mod regler eller vilkår. Ydermere kan LeoVegas også trække kampagnen tilbage på ethvert tidspunkt.

 

Hent oddsboostet hos LeoVegas nu

 

LeoVegas sports logo på orange baggrund