Få odds 10 på vinderen af Manchester City – Liverpool

Nye kunder hos bookmakeren LeoVegas kan få odds 10,00 på vinderen af Manchester City – Liverpool. Det er helt op til en selv, hvad man vil spille på. Du kan spille op til 50 kroner på kampagnen. Dermed er der mulighed for at vinde op til 500 kroner. Disse vil tilmed være uden krav om gennemspil.

 

Få odds 10,00 på vinderen af kampen med LeoVegas

 

Sådan får du odds boost på Manchester City – Liverpool

LeoVegas har heldigvis gjort det ganske enkelt at benytte deres tilbud om odds boost på Manchester City Liverpool. For at modtage dette skal du blot følge nedenstående trin. Man har mulighed for at deltage frem til klokken 16.00 den 7. november.

  1. Gå til LeoVegas.dk
  2. Foretag din første indbetaling inden kampagnens udløb (lørdag den 7. november klokken 16.00)
  3. Spil på sejr til enten Manchester City eller Liverpool
  4. Spil for op til 50 kroner i forbindelse med kampagnen
  5. Vind op til 500 kroner uden omsætningskrav, hvis væddemålet går hjem.

Du skal være opmærksom på, at du vil se de normale odds på Manchester City – Liverpool, når du vælger kampen. Når du har valgt din favorit, vil det forhøjede odds til 10,00 blive vist på din kupon. Det er derfor vigtigt at sikre dig, at du kan se det forhøjede odds, inden du fuldfører dit spil.

Det er som nævnt muligt at spille for op til 50 kroner og stadig få odds 10,00. Det vil siger, at der ligger en mulig gevinst på 500 kroner og venter. Denne vil blive udbetalt umiddelbart efter kampen, og der vil tilmed ikke foreligge noget krav om gennemspil eller dets lige. Det vil med andre ord sige, at du råder over pengene med det samme.

Man skal desuden huske på, at denne kampagne som nævnt lukker lørdag den 7. november klokken 16.00.

 

Hvad skal du spille på?

Både Manchester City og Liverpool har fået hæderlige starter på sæsonen. Liverpool fører inden kampen Premier League, mens Manchester City indtager tiendepladsen. Det er dog værd at bemærke, at City har en kamp i hånden. Havde de spillet og vundet denne, kunne de have været nummer fire og blot to point efter Liverpool.

Dermed bliver denne kamp altså som altid yderst interessant i forhold til mesterskabskampen. Liverpool har ramt en god stime med to sejre på stribe i Premier League, hvilket City endnu ikke har præsteret. Samtidig imponerede de stort i Champions League, hvor de bankede Atalanta med 5-0. Her scorede den yderst formstærke Diogo Jota hattrick. Portugiseren må ventes at starte mod City og dermed forvise Firmino til bænken.

Manchester City har haft usædvanligt store problemer med at lave mål i Premier League. Mod formsvage Sheffield United skulle der et langskudsmål fra Kyle Walker til for at afgøre kampen til Citys fordel. Vi mener derfor, at pilen peger i Liverpools retning.

 

Få odds 10,00 på vinderen af kampen med LeoVegas

 

Regler og vilkår

Dette tilbud om odds boost kan benyttes af alle nye spillere hos Leovegas. De eneste krav er blot, at du er fyldt 18, er bosat i Danmark og har oprettet en konto hos LeoVegas. Det er vigtigt at du vælger “Sport” som velkomsttilbud, når du opretter dig. Du vil ikke kunne benytte dette tilbud sammen  med andre tilbud fra LeoVegas.

Du kan benytte dette tilbud frem til lørdag den 8. november klokken 16.00. Du skal dermed have foretaget din kvalificerende indbetaling inden for denne periode for at kunne modtage odds boost. Tilbuddet vil desuden kun være gældende for spillere, som registrerer sig via LINK. Det er derfor vigtigt, at du benytter ovennævnte link.

Væddemålet skal være et pre-match væddemål på opgøret mellem Manchester City og Liverpool på 1×2-markedet. Øvrige væddemål vil ikke være kvalificerede til at kunne modtage odds boost på 10,00. Man skal være opmærksom på, at de normale odds vil blive vist på siden, når man placerer sit væddemål. Det boostede odds på 10,00 vil blive vist, når man har tilføjet valgt sejr til enten Manchester City eller Liverpool.

Der skal være tale om væddemål placeret med rigtige penge. Det er maks. muligt at foretage ét væddemål pr. person/konto/IP-adresse, når man gør brug af denne kampagne. Den maksimale indsats er 50 kroner, og dermed er den maksimale gevinst 500 kroner. Der foreligger intet krav om gennemspil ved gevinst. Dermed råder man over sin gevinst med det samme.

 

Hent oddsboostet hos LeoVegas nu

 

LeoVegas sports logo på orange baggrund