Få odds 10 på vinderen af Chelsea – Tottenham

Nye spillere hos LeoVegas tilbydes odds 10,00 på vinderen af London-derbyet mellem Chelsea og Tottenham. Man kan frit bestemme sig for, hvem man ønsker at spille på som vinder af kampen. Det vil være muligt at spille op til 50 kroner, når man gør brug af denne kampagne. Det vil altså sige, at man kan vinde op til 500 kroner i form af et freebet.

 

Få odds 10,00 på vinderen af kampen med LeoVegas

 

Sådan får du odds boost på Chelsea – Tottenham

Som nye spiller hos LeoVegas, kan manglæde sig over, at LeoVegas har gjort det dejligt enkelt at gøre brug af deres kampagne om odds boost på Chelsea – Tottenham. For at kunne gøre brug af kampagnen om odds boost, skal man nemlig blot følge de nedenstående trin. Man vil kunne deltage i kampagnen frem til klokken 17.30 den 29. november.

  1. Gå til LeoVegas.dk
  2. Foretag din første indbetaling inden kampagnens udløb (søndag den 29. november klokken 17.30)
  3. Spil på sejr til enten Chelsea eller Tottenham
  4. Spil for op til 50 kroner i forbindelse med kampagnen
  5. Vind op til 500 kroner i form af freebet, hvis væddemålet går hjem.

Det er vigtigt, at man sikre sig, at man kan se de forhøjede odds, inden man foretager sit kvalificerende spil. Når man vælger kampen, vil man se de originale odds. Når man så vælger sin favorit, vil det boostede odds til 10,00 blive vist på din kupon.

Som nævnt er det maksimalt mulige beløb at spille i forbindelse med dette tilbud 50 kroner. Gør man det vil ens odds blive boostet til odds 10,00. Ved vundet væddemål vil det udløse et free bet til en værdi af 500 kroner.

Man skal desuden huske på, at denne kampagne som nævnt lukker søndag den 27. november klokken 17.30.

 

Hvad skal du spille på?

Chelsea og Tottenham er begge flyvende i disse dage. Tottenham fører inden denne runde ligaen, mens Chelsea var nummer tre blot to point efter. Dermed er der lagt op til et vigtigt derby mellem de to London-klubber.

Chelsea har vundet deres sidste tre kampe på stribe med sejre over Burnley, Sheffield United og Newcastle. Tottenham har nu vundet fire kampe i streg. Her er tale om sejre mod Burnley, Brighton, West Bromwich og senest en imponerende 2-0-sejr over Manchester City.

I den kamp var Son Heung-min og Harry Kane som altid flyvende. Son har med ni mål og to assists være direkte involveret i 11 mål. Harry Kane har dog været i en liga for sig med syv mål og vanvittige ni assists. Danske Pierre-Emile Højbjerg lader desuden for alvor til at være faldet til på den defensive midtbane, hvilket naturligvis er med til at give Son og Kane frihed til at folde sig ud i offensiven.

Chelsea har som nævnt også haft en flot start på sæsonen. Det er dog værd at bemærke, at deres pointtab er kommet mod Manchester United samt Liverpool og Southampton, som begge er med i toppen. Samtlige deres fem sejre er kommet mod hold fra midten eller bunden af ligaen. Spurs har derimod vist med sejre over begge Manchester-klubber samt Southampton, at man også kan mod de stærke hold. Derfor hælder vi til sejr til Tottenham.

 

Få odds 10,00 på vinderen af kampen med LeoVegas

 

Regler og vilkår

Dette tilbud omhandlende odds boost hos LeoVegas kan benyttes af bookmakerens nye spillere. De eneste krav for at kunne deltage i udbruddet er, at man er bosat i Danmark samt, at man har en ny konto hos LeoVegas. Man skal være opmærksom på, at man skal vælge “Sport” som velkomsttilbud, når man tilmelder sig. Det vil ikke være muligt at kombinere dette tilbud med LeoVegas’ øvrige tilbud.

Denne kampagne vil kunne tages i brug frem til søndag den 29. november klokken 17.30. Kampagnen vil desuden udelukkende være gældende for spillere, som registrerer sig via LINK. Dermed er det altså vigtigt, at man sikre sig, at man gør brug af det linket her på siden. Man skal være opmærksom på, at det ikke er muligt at foretage sine indbetalinger via Neteller.

Det vil udelukkende være muligt at deltage via væddemål, som er foretaget på Premier League-kampen mellem Chelsea og Tottenham på 1×2-markedet. Alle øvrige væddemål vil ikke kunne deltage i kampagnen om at modtage odds boost på 10,00. Det oprindelige odds vil blive vist på side, når man foretager sit væddemål. Det boostede odds til 10,00 vil komme frem, når man har valgt, at enten Chelsea eller Tottenham vinder kampen.

Ens indbetaling skal være et væddemål, som er foretaget med rigtige penge. Det vil sige, at man eksempelvis ikke kan deltage via en bonus. Det vil maksimalt være muligt at deltage én gang i kampagnen pr. person/konto/IP-adresse. Den maksimale indsats, som kan boostes med denne kampagne er 50 kroner. Det vil sige, at den størst mulige gevinst med denne kampagne lyder på 500 kroner. DIsse vil blive udbetalt som freebet.

LeoVegas har ret til at diskvalificere spillere fra kampagnen, hvis spilleren anses for at have brudt deres regler og/eller vilkår. LeoVegas har desuden til enhver tid ret til at trække kampagnen tilbage.

 

Hent oddsboostet hos LeoVegas nu

 

LeoVegas sports logo på orange baggrund