LeoVegas med boostede odds 10 på vinderen af Barca – Juventus

LeoVegas Sport tilbyder nye spillere boostede odds 10,00 på vinderen af Champions League-kampen mellem Barcelona og Juventus. Man kan frit beslutte, hvilket af de to hold, som man ønsker at spille på som vinder af kampen. Når man gør brug af dette tilbud, vil det være muligt at spille op til 50 kroner. Dermed ligger der en mulig gevinst på op til 500 kroner og venter i form af lækre freebets.

 

Få odds 10,00 på vinderen af kampen med LeoVegas

 

Sådan får du odds boost på Barcelona – Juventus

Som ny spiller hos LeoVegas Sport kan man glæde sig over, at man de har gjort det dejligt let at modtage sit odds boost på Barcelona – Juventus. Når man skal tilgå tilbuddet, er der faktisk blot ganske få trin, som man skal følge. Disse vil du finde beskrevet forneden. Man skal være opmærksom på, at det vil være muligt at deltage frem til kampstart. Denne er tirsdag den 8. december klokken 21.00.

 

  1. Gå til LeoVegas.dk
  2. Foretag din første indbetaling inden kampagnens udløb (tirsdag den 8. december klokken 21.00)
  3. Spil på sejr til enten Barcelona eller Juventus og modtag boostede odds 10,00
  4. Spil for op til 50 kroner i forbindelse med kampagnen
  5. Vind op til 500 kroner i form af freebet, hvis væddemålet går hjem.

Det er vigtigt, at man sikrer sig, at man kan se det forhøjede odds, inden væddemålet gennemføres. Når man vælger kampen, vil man nemlig indledningsvist blive præsenteret for det originale odds. Man vil kunne se det boostede odds, når man har valgt sin favorit til at vinde kampen.

Der vil som nævnt maksimalt være mulighed for at spille op til 50 kroner med denne kampagne. Når man opfylder dette krav, vil man få sit odds boostet til 10,00. Skulle man være så dygtig at vinde på sit væddemål, vil dette udløse en gevinst på op til 500 kroner. Disse vil blive udbetalt i form af freebets.

Man skal desuden huske på, at dette tilbud som nævnt lukker tirsdag den 8. december klokken 21.00.

 

Hvad skal du spille på?

Hverken Barcelona eller Juventus har fået nogen ønskestart i deres respektive ligaer. Barca er hele 12 point efter Atlético Madrid i Liga, men Juventus har seks point op til AC Milan i Serie A.

I Champion League har begge hold dog været ganske stabile. De har således begge vundet det maksimale ud af kampene mod Dynamo Kiev og Ferencvaros. I deres første indbyrdes møde løb Barca dog med en 2-0-sejr i Torino.

Dengang blev vi snydt for et møde mellem Lionel Messi og Cristiano Ronaldo, da sidstnævnt måtte sidde over. Denne gang ser vi dog ikke ud til at blive snydt for mødet mellem det sidste årtis vel nok bedste spillere.

Det må ventes at blive en tæt kamp. Barcelona skal naturligvis undgå, at, at Juventus ikke overgår deres 2-0-sejr fra sidste møde, så er de sikre på førstepladsen. Det betyder, at Juventus på et tidspunkt vil være tvunget til at satse. Det tror vi, at Barca kan udnytte, og at catalanerne ender med at vinde dette opgør og dermed gruppen.

 

Få odds 10,00 på vinderen af kampen med LeoVegas

 

Regler og vilkår

Man skal være opmærksom på, at det udelukkende er nye spillere fra LeoVegas, som vil kunne deltage i denne kampagne om odds boost fra LeoVegas Sport. Det er desuden et krav, at man er bosat i Danmark. I forbindelse med oprettelse af ens nye konto, vil man skulle vælge velkomstilbuddet “Sport” for at kunne tage imod tilbuddet. Som ny spillere hos LeoVegas vil man ikke kunne benytte dette tilbud i forbindelse med et af de øvrige, som LeoVegas har i udbud.

Kampagnen vil kunne bruges frem til kampstart, hvilket vil sige klokken 21.00 den 8. december. Man skal desuden være opmærksom på, at det kun er spillere, som har registreret sig via LINK, som kan deltage. Derfor skal bruge den knap, som man finder her på siden. Indbetalinger foretaget med Neteller vil ikke være gældende i forbindelse med tilbuddet.

Det vil udelukkende være væddemål spillet på Champions League gruppespilskampen mellem Barcelona og Juventus, som kan tage del i kampagnen. Her skal være tale om et spil på 1×2 markedet. Spille man andre typer væddemål, vil disse ikke resultere i odds boost. På siden hvor man foretager sit væddemål, vil man indledningsvist kunne se de originale odds. Man vil kunne se det boostede odds, når man har valgt enten Barcelona eller Juventus som vinder af kampen.

Indbetalinger skal være foretaget med rigtige penge. Det vil derfor sige, at man ikke vil have mulighed for at deltage ved brug af en bonus eller lignende. Man vil maksimalt kunne deltage én gang pr. person/konto/IP-adresse. Desuden vil det maksimale indskud med denne kampagne være 50 kroner, hvilket giver en makimal gevinst på 500 kroner. Disse vil blive udbetalt i form af freebets.

Man skal være opmærksom på, at LeoVegas har ret til diskvalificere spillere fra kampagnen, hvis disse anses for at have brudt regler eller vilkår. LeoVegas vil desuden kunne trække kampagnen tilbage til enhver tid.

 

Hent oddsboostet hos LeoVegas nu

 

LeoVegas sports logo på orange baggrund