Få odds 10 på vinderen af Atlético Madrid – Barcelona

LeoVegas tilbyder deres nye kunder odds 10,00 på vinderen af storkampen Atlético Madrid – Barcelona. Man bestemmer altså helt selv, hvem man spiller på som vinder af kampen. Det er muligt at spille 50 kroner i forbindelse med tilbuddet. Man har med andre ord chancen for at vinde op til 500 kroner. Denne gevinst vil tilmed være uden krav om gennemspil.

 

Få odds 10,00 på vinderen af kampen med LeoVegas

 

Sådan får du odds boost på Atlético Madrid – Barcelona

Man kan glæde sig over, at LeoVegas har gjort det dejligt enkelt at gøre brug af deres kampagne om odds boost på Atlético Madrid – Barcelona. For at kunne tage i mod dette, skal man blot følge de nedenstående trin. Det er muligt at deltage i kampagnen frem til klokken 21.00 den 21. november.

  1. Gå til LeoVegas.dk
  2. Foretag din første indbetaling inden kampagnens udløb (lørdag den 21. november klokken 21.00)
  3. Spil på sejr til enten Atlético Madrid eller Barcelona
  4. Spil for op til 50 kroner i forbindelse med kampagnen
  5. Vind op til 500 kroner uden omsætningskrav, hvis væddemålet går hjem.

Når man vælger kampen, vil man se de originale odds. Når man så vælger sin favorit, vil det boostede odds til 10,00 blive vist på din kupon. Du bør derfor sikre dig, at du ser det forhøjede odds, inden du foretager dit spil.

Du har som nævnt mulighed for at spille til og med 50 kroner i forbindelse med kampagnen og stadig få odds 10,00 på vinderen. Dermed kan du altså hente en mulig gevinst på helt op til 500 kroner. Vinder man, vil man få denne udbetalt kort efter kampen. Man kan som nævnt også glæde sig over, at der ikke vil være noget gennemspilskrav forbundet med kampagnen. Dermed råder man også hele gevinsten med det samme.

Man skal desuden huske på, at denne kampagne som nævnt lukker lørdag den 21. november klokken 21.00.

 

Hvad skal du spille på?

Dette bliver et møde mellem to hold, som oplevede stor succes i sidste spillerunde. Atlético Madrid bankede Cádiz, som ellers har været en af sæsonens store overraskelse, med hele 4-0. Barcelona mødte Real Betis, som blev slået med 5-2.

Barcelona er lille favorit inden kampen til trods for, at de haft en noget ujævn start på denne La Liga-sæson. Her har Barca spillet syv kampe, hvoraf man har vundet tre, spillet to uafgjort og tabt to. Inden kampen mod Betis havde Barcelona blot hentet to point i deres forrige fire kampe. Hos Atlético er det gået noget bedre, de har vundet fem af deres første syv kampe og spille to uafgjort.

Atlético Madrid har dog det store problem, at man mangler Luis Súarez. Yannick Carrasco ventes dog at blive klar til at kunne tage del i storkampen mod Barca. Barcelona kommer til at mangle Ansu Fati, som blev langtidsskadet mod Real Betis.

Vi peger på Atlético Madrid som vinder af kampen. Hovedstadsklubben har været langt mere stabile end Barcelona, som stadig er en klub i ubalance.

 

Få odds 10,00 på vinderen af kampen med LeoVegas

 

Regler og vilkår

Denne kampagne om odds boost kan tages i brug af alle nye spillere hos LeoVegas. For at kunne deltage skal du blot være bosat i Danmark og have en ny konto hos LeoVegas. Du skal sørge for at vælge “Sport” som velkomsttilbud, når du tilmelder dig. Man vil ikke kunne gøre brug af dette tilbud sammen med de øvrige tilbud fra LeoVegas.

Man vil kunne gøre brug af denne kampagne frem til lørdag den 21. november klokken 21.00. Det vil sige, at du skal have foretaget din kvalificerende indbetaling inden da for at kunne modtage odds boost. Denne kampagne vil ydermere kun være gældende for spillere, som registrerer sig via LINK. Du skal derfor sørge for at benytte det ovenstående link. Man vil ikke kunne foretager indbetalinger via Neteller.

Man skal være opmærksom på, at man kun kan deltage med et pre-match væddemål foretaget på opgøret mellem Altético Madrid og Barcelona på 1×2-markedet. Alle øvrige væddemål vil ikke kunne deltage i kampagnen om at modtage odds boost på 10,00. Her skal man være opmærksom på, at de oprindelige odds vil blive vist på side, når man foretager sit væddemål. Man vil kunne se det boostede odds på 10,00, når man har vægt sejr til enten Atlético Madrid eller Barcelona.

Man skal være opmærksom på, at der skal være tale om et væddemål, som er placeret med rigtige penge. Man vil maksimalt kunne deltage én gang i kampagnen pr. person/konto/IP-adresse. Man vil maksimalt kunne spille 50 kroner med kampagnen. Dermed lyder den maksimale gevinst på 500 kroner. Der er intet krav om gennemspil, hvis man vinder på sit kvalificerede væddemål. Man råder altså over sin gevinst med det samme.

 

Hent oddsboostet hos LeoVegas nu

 

LeoVegas sports logo på orange baggrund