FC Köln – Arsenal odds: Kan kanonerne vinde i Köln?

Arsenal skal en tur til Tyskland for at møde kriseramte FC Köln. The Gunners er allerede så godt som sikre på førstepladsen i gruppen og med et enkelt point, kan de gøre det definitivt. Köln derimod har brug for en sejr, hvis de også vil spille europæisk fodbold til næste år.

Arsène Wengers mandskab slog i weekenden deres ærkerivaler fra Tottenham for første gang i over to år. Shkodran Mustafi og Alexis Sánchez stod for Arsenal-scoringerne i slutningen af første halvleg. De fører deres Europa League-gruppe med ti point.

FC Köln er i kæmpe problemer i Bundesligaen og i weekenden tabte de med 1-0 på udebane til Mainz. Daniel Brosinski scorede kampens eneste mål på straffespark kort inden pausen. I Europa League har de også problemer, da de ligger sidst i gruppen med tre point.

Bookmakerne forventer en meget lige kamp. En hjemmesejr giver odds 2,65, mens en udesejr belønnes med odds 2,60. Et uafgjort resultat giver pengene 3,60 gange igen.

Lær mere om Danmarks nyeste bookmaker og læs vores anmeldelse af LeoVegas Sport her.

 

Spil på kampen hos LeoVegas Sport

 

Optakt: FC Köln – Arsenal

FC Köln

Logo for FC KölnDet har været noget af en mareridtssæson for Köln indtil videre. De har således kun vundet tre kampe – en i Europa League og to i den tyske pokalturnering. I Bundesligaen ligger de allersidst med to uafgjorte og ti nederlag samt en målscore på 4-23. Der er otte point op til Hamburger SV på den rigtige side af stregen. I Europa League-gruppen ligger de også sidst med en samlet målscore på 6-7. Der er dog kun to point op til Røde Stjerne Beograd på andenpladsen, så hvis de kan få point mod The Gunners, så har de stadig gode kort på hånden. Specielt hvis BATE Borisov og Røde Stjerne spiller uafgjort.

I de sidste 18 kampe står FC Köln noteret for tre sejre, to uafgjorte og 13 nederlag med en samlet målscore på 19-33. Det er altså ved at være nu eller aldrig for Köln, hvis de skal have gang i deres sæson. En sejr på hjemmebane over Arsenal ville være et kæmpe skridt på vejen mod at komme tilbage på det rette spor.

Nikolas Nartey og Christian Clemens er begge to tvivlsomme til opgøret med henholdsvis en meniskskade og en lyskeskade. Dominique Heintz, Marco Höger og Simon Zoller er alle tre ude med lårskader, mens Jonas Hector og Marcel Risse er ukampdygtige på grund af henholdsvis en ankelskade og en meniskskade.

 

Arsenal

Logo for ArsenalEfter The Gunners’ ekstremt vigtige sejr i Nordlondon-derbyet i weekenden, må de have tanket en masse selvtillid og fået meget mere tro på tingene. Shkodran Mustafi kom tilbage fra skade og kvitterede med et uimodståeligt hovedstød, som tog stolpen og gik ind bag Hugo Lloris i Tottenham-målet efter 36 minutter. Alexis Sánchez udbyggede føringen fem minutter efter. Han fik serveret bolden af Alexandre Lacazette, tog en flot førsteberøring og kanonerede kuglen op i nettaget fra klods hold til slutresultatet 2-0. Det var den første Arsenal-sejr over Tottenham i mere end to år, og den første ligasejr over ærkerivalerne i mere end tre år.

Arsène Wengers mandskab står noteret for 13 sejre, to uafgjorte og fire nederlag i denne sæson. Det betyder, at de ligger på en delt femteplads i Premier League med 22 point og en samlet målscore på 22-16. I Europa League har de vundet tre samt spillet en uafgjort og fører derfor gruppen med en samlet målscore på 8-3. De er også videre i Carabao Cuppen efter smalle sejre over Doncaster og Norwich (1-0 og 2-1). Derudover har de vundet Community Shield-trofæet med en sejr på straffespark over de engelske mestre Chelsea.

Til denne kamp må Arsène Wenger se bort fra Santiago Cazorla og Krystian Bielik som er ude med henholdsvis en akillesseneskade og en skulderskade. Olivier Giroud og Rob Holding er tvivlsomme til opgøret på grund af lårskader. Gedion Zelalem og Calum Chambers er begge tilbage i træning efter henholdsvis en korsbåndsskade og en lyskeskade.

 

Spilforslag

Selvom Arsenal allerede er sikre på at gå videre fra gruppen og kun mangler et enkelt point for at være sikre på at vinde den, så burde de stadig være storfavoritter til at slå kriseramte Köln. Bookmakerne mener dog, at det bliver en lige kamp. Det hænger nok sammen med, at Arsène Wenger roterer en hel del i Europa League.

Vi mener dog stadig, at Arsenal sagtens kan trække sig sejrrigt ud af dette opgør på trods af, at de stiller med reserver. Derfor anbefaler vi at spille på et draw-no-bet-væddemål med Arsenal-sejr til odds 1,90 hos LeoVegas Sport. Hvis kampen ender uafgjort, får man sit indskud tilbage, og hvis Arsenal vinder kampen, så går væddemålet hjem.

 

Følg spilforslaget hos LeoVegas Sport