Køb billet til Ishockey og få gratis bet hos Betsafe

Betsafe registreringskodeBetsafe er stolte sponsorer af Rungsted Ishockey klub i den bedste danske liga, og derfor har de flere gode tilbud, når Rungsted spiller kampe. Bl.a. har de i løbet af de sidste tre kampe givet dig risikofriespil på 200 kr. til Rungsteds kampe, og nu tilbyder de dig at tage i hallen og se ishockey, og samtidig få gratis penge at spille for.

 

Få det gode tilbud hos betsafe her —>

Betsafe er nemlig klar med et tilbud, hvor du køber billet til at se Rungsted Ishockeys næste hjemmekamp mod Herning Blue Fox i slutspillet, og hvis du køber sådan en billet, vil du få beløbet refunderet til din Betsafe konto, som du så kan spille for.

Du skal bare sørger for, at du køber din billet gennem Billetnet.dk og samtidig benytter dig af den samme mailadresse, som du har oprettet dig med hos Betsafe. Samtidig skal du have foretaget mindst en indbetaling på kontoen for at være aktuel til dette tilbud.

Sådan får du dine penge på kontoen

For at modtage dine penge for billetten, skal du først og fremmest have en konto hos Betsafe. Hvis du endnu ikke har sådan en konto, skal du oprette en helt kvit og frit.

Når du har oprettet din konto, skal du gå ind og købe billet til Rungsted vs Herning Blue Fox via billetnet.dk. Du skal sørger for, at du benytter dig af samme email til at købe din billet, som du har oprettet dig med hos betsafe. Hvis din konto hos betsafe er med en anden mailadresse end hos billetnet, så sørg for at få ændret din emailadresse.

Tirsdag d. 10. marts kl. 12.00 vil du så kunne finde dit ekstra bet, som du har modtaget svarende til 115 kr. Dette bet kan du finde under mine bonusser, som du finder på din profil.