Sådan får du forhøjede odds på Khabib vs. McGregor hos betfair

Få forhøjede odds på Khabib vs. McGregor hos betfair

Er du endnu ikke helt kommet i stemning til det kæmpestore brag af en kamp mellem Khabib Nurmagomedov og Conor McGregor natten til søndag, så har betfair den helt rigtige medicin. Bookmakeren går nemlig amok og forhøjer oddsene på både russeren og ireren til alle deres nye kunder, så hvis du endnu ikke har en konto hos dem, så er det her din mulighed for at vinde en pæn sum penge. Du kan spille 50 kroner på Khabib til odds 9 eller samme beløb på McGregor til odds 14, så er der tale om en gevinst på enten 450 eller 700 kroner.

 

Få odds 9 på Khabib og 14 på McGregor

 

Sådan får du dit forhøjede odds

Hvis du gerne vil gøre brug af dette fremragende tilbud, så kræver det ikke meget mere end et par minutter af din tid. Bare følg vores guide forneden og så er du klar til at oddse på nul komma fem.

  1. Gå til kampagnesiden hos betfair
  2. Tryk på TILMELD DIG NU
  3. Opret en konto og brug promokoden ZSAJ54
  4. Indbetal 50 kroner og spil på Khabib eller McGregor

Klikker du på enten det gule betfairbillede, den grønne knap eller linket foroven, så sender vi dig direkte til betfairs kampagneside. Herinde finder du en stor hvid knap med skriften TILMELD DIG NU. Når du trykker på den, så skal du lave en bookmakerkonto ved at udfylde dine personlige oplysninger. Husk at promokoden ZSAJ54 giver adgang til de forhøjede odds. Benytter du dig af vores links, så bliver denne promokode helt automatisk tastet ind. Vi har altså gjort nærmest alt arbejde for dig.

Når bookmakerkontoen er oprettet så mangler der kun to ting; at indbetale penge og spille på enten Khabib Nurmagomedov eller Conor McGregor. Du skal minimum indbetale 50 kroner på siden,  så det passer perfekt med beløbbet, som du skal spille til det forhøjede odds. Når du har valgt en vinder og placeret væddemål, så er det bare at vente til lørdag nat, hvor UFC 229 løber af stablen.

 

Hvem skal jeg oddse på?

Har du endnu ikke fundet ud af, om det bliver russeren eller ireren der vinder, så anbefaler vi at du læser vores optakt til Khabib vs. McGregor. Her analyserer vi de to duellanters styrker og svagheder. Vi kommer også med et par spilforslag, du eventuelt kan lade dig inspirere af. Som om det ikke var nok, så har vi også skrevet en artikel omkring selveste Zlatan Ibrahimović, der har taget en snak med bookmakeren Bethard, omkring hvem han tror der vinder. Se Zlatans spilforslag lige her.

Når du har spille 50 kroner på enten Khabib Nurmagomedov eller Conor McGregor, så er det næste skridt selvfølgelig at se kampen. Det kan du kun gøre, hvis du har et ViaPlay sportabonnement. Har du ikke det, så anbefaler vi, at du læser vores guide til at få det bedste og billigste Khabib vs. McGregor live steam.

 

Bookmakerens regler og vilkår

Har du oprettet en konto hos betfair, så er det ikke muligt at få de forhøjede odds. Der kan maksimalt spilles 50 kroner til odds enten odds 9 eller 14. Vinder du dit væddemål, så udbetales gevinsten som en bonus. Den skal du gennemspille én gang til odds 1,50 eller højere indenfor tre måneder (90 dage). Når du har gennemspillet din bonus, så kan du enten spille videre eller udbetale den.

Det er ikke muligt at kombineret et forhøjet odds med andre muligt. Du kan heller ikke cashe out, mens kampen er i gang. Bruger du Skrill eller NETELLER til at indbetale penge, så kan du ikke gøre brug af de forhøjede odds.

 

Få odds 9 på Khabib og 14 på McGregor

 

Få forhøjede odds på Khabib vs. McGregor hos betfair