Italien – Sverige odds: Kan svenskerne forsætte hvor de slap?

Efter en 1-0-sejr hjemme på Friends Arena i Stockholm, skal Sverige nu forsøge at gøre arbejdet færdig i Milano. Hvis svenskerne kan sende Italien ud i VM-mørket, vil det være første gang i 60 år, at italienerne ikke er at finde til en VM-slutrunde.

Italien har sat sig selv i en yderst svær situation ved at tabe det første playoff-opgør på udebane uden at score. Hvis de kommer bagud på hjemmebane, skal der således tre mål til for at gå videre. Forvent derfor et italiensk mandskab som ikke ønsker at blive fanget på en omstilling.

Sverige derimod har rigtig gode kort på hånden. Hvis de kan holde italienerne fra at score på eget græs, så er de sikre på, at komme med til VM 2018 i Rusland. Forvent derfor et svensk mandskab med et defensivt udgangspunkt som vil satse på kontraer og dødbolde.

Hjemmeholdet er kæmpe favoritter hos bookmakerne. En italiensk sejr giver odds 1,53 hos LeoVegas Sport. En svensk sejr belønnes med odds 8,43. Et uafgjort resultat giver pengene 3,95 gange igen.

Bliv klogere på Danmarks nyeste bookmaker LeoVegas Sport og læs vores anmeldelse her.

 

Odds på opgøret hos LeoVegas Sport

 

Optakt: Italien – Sverige

Italien

Logoet for det italienske landsholdItalien har brug for en sejr på hjemmebane for at komme med til VM i Rusland. Derfor bliver de nødt til at score mod svenskerne, samtidig med at de holder deres eget bur rent. For hvis svenskerne scorer bare et enkelt mål, bliver det en usandsynlig svær opgave at score tre gange i den modsatte ende.

Italienerne har dog ikke tabt en betydende hjemmekamp siden 0-1-nederlaget mod Irland den 22. juni 2016. Derfor vil de sætte deres lid til, at deres stærke hjemmebanepublikum kan hjælpe dem med at få scoret målene, som de har brug for.

I forhold til det første opgør i Stockholm er Marco Verratti ude med karantæne. Det må siges at være noget af et tab for Italien. Lorenzo Insigne startede på bænken i det første opgør, men blev skiftet ind i stedet for Verratti.  Han kunne være et godt bud på en mulig afløser, da italienerne får brug for noget mere kreativt end i det omvendte opgør.

Den italienske cheftræner Gian Piero Ventura er blevet bombaderet med beskeder de sidste par dage.

– Jeg ved ikke hvilken type kamp det bliver, men jeg håber på, at den bliver spillet i den korrekte ånd. Jeg har modtaget så mange råd i de sidste par dage, og hvis jeg skulle lytte til det hele, ville det tage månedsvis, udtalte den tidligere Torino-boss ifølge BBC.

 

Trup

Målmænd: Gianluigi Buffon (Juventus), Gianluigi Donnarumma (AC Milan), Mattia Perin (Genoa)

Forsvarsspillere: Giorgio Chiellini (Juventus), Leonardo Bonucci (AC Milan), Andrea Barzagli (Juventus), Matteo Darmian (Manchester United), Davide Astori (Fiorentina), Davide Zappacosta (Chelsea), Leonardo Spinazzola (Atalanta), Daniele Rugani (Juventus), Danilo D’Ambrosio (Inter Milan)

Midtbanespillere: Daniele De Rossi (Roma), Antonio Candreva (Inter Milan), Marco Parolo (Lazio), Alessandro Florenzi (Roma), Stephan El Shaarawy (Roma), Lorenzo Insigne (Napoli), Federicio Bernardeschi (Juventus), Roberto Gagliardini (Inter Milan), Jorginho (Napoli)

Angribere: Ciro Immobile (Lazio), Éder (Inter Milan), Simone Zaza (Valencia), Andrea Belotti (Torino), Manolo Gabbiadini (Southampton)

 

Sverige

Logoet for det svenske landsholdSvenskerne leverede overraskelsen på hjemmebane, og nu skal arbejdet gøres færdigt i Milano. Jakob Johanssons afrettede skud som fik lov til at sejle ind ved nærmeste stolpe efter et langt indkast var nok til en sikre en svensk 1-0-sejr. Det betyder, at hvis svenskerne kan holde et clean sheet, så booker de en billet til VM i Rusland. Det vil i så fald være første gang siden 2006, at Sverige er med til en VM-slutrunde.

I forhold til det omvendte opgør er der ingen skader eller karantæner som Jan Andersson skal tænke på. Han kan derfor stille med de samme 11 spillere som i Stockholm.

Det eneste spørgsmålstegn i den svenske trup er Hamburger SV-spilleren Albin Ekdal som måtte lade sig udskifte med småskaveanker efter en times tid i det første playoff-opgør.

Sveriges anfører Andreas Granqvist regner ikke med, at Italien bare vil komme ud og angribe fra første fløjt.

– Jeg tror ikke, at Italien er et hold som bare vil angribe, fordi så ved de, at vi vil skabe chancer og måske score et mål i Italien, og så bliver de nødt til at score tre, sagde den svenske landsholdsskipper ifølge BBC.

 

Trup

Målmænd: Karl-Johan Johnsson (Guingamp), Kristoffer Nordfeldt (Swansea City), Robin Olsen (FC København)

Forsvarsspillere: Ludwig Augustinsson (Werder Bremen), Andreas Granqvist (FC Krasnodar), Filip Helander (Bologna), Pontus Jansson (Leeds United), Emil Krafth (Bologna), Johan Larsson (Brøndby), Mikael Lustig (Celtic), Victor Lindelöf (Manchester United), Martin Olsson (Swansea City)

Midtbanespillere:  Viktor Claesson (FC Krasnodar), Jimmy Durmaz (Toulouse), Albin Ekdal (Hamburger SV), Emil Forsberg (RB Leipzig), Jakob Johansson (AEK Athen), Sebastian Larsson (Hull City), Marcus Rohdén (Crotone), Ken Sema (Östersunds), Gustav Svensson (Seattle Sounders)

Angribere: Marcus Berg (Al-Ain), John Guidetti (Celta Vigo), Isaac Kiese Thelin (Waasland-Beveren), Ola Toivonen (Toulouse)

 

Spilforslag

Det bliver uden tvivl en nervøs kamp. Italien vil gøre alt for ikke at lukke et mål ind, og det samme vil svenskerne. Forvent derfor to mandskaber som for alt i verden ikke vil fanges på en omstilling.

Der skal nok en dødboldsscoring til for at åbne kampen op. I det omvendte opgør var det et afrettet skud efter et langt indkast som der skulle til for at bryde dødvandet. Det kunne også sagtens blive tilfældet i Milano. Derfor anbefaler vi at spille på, der kommer under 0,5 mål i første halvleg til odds 2,50 hos LeoVegas Sport.

 

Følg spilforslaget hos LeoVegas Sport