Inter – Barcelona odds: Bliv klar til topbraget i Gruppe B

Der er tale om et topbrag i gruppe B af Champions League, når Inter Milan hjemme på Giuseppe Meazza tager imod FC Barcelona. Værterne jagter revanche efter at have tabt med 2-0 på Camp Nou i det omvendte opgør, men gæsterne har vundet fem kampe i træk og fører gruppen med maksimumpoint, så det bliver bestemt ikke nogen nem opgave.

Inter fik tanket en masse selvtillid og tro på tingene i lørdags. Her bankede de nemlig Genoa på eget græs med hele 5-0. Mauro Icardi blev endda sparet, hvilket bare gør præstationen endnu mere imponerende. Det var deres syvende Serie A-sejr på stribe, og de er kravlet op på en delt andenplads i tabellen med 25 point.

Barça var i kæmpestore problemer på fremmed græs mod Rayo Vallecano i lørdags. De var således bagud med 2-1 kort før tid. Ousmane Dembélé fik dog udlignet med tre minutter tilbage af den ordinære spilletid og til allersidst dukkede Luis Suárez op inde i det lille felt og sørgede for alle tre point. De fører forsat La Liga med 24 point.

Catalanerne er blevet gjort til forhåndsfavoritter hos diverse bookmakere. bet365 giver eksempelvis odds 2,00 på en udesejr i skrivende stund. En hjemmesejr belønnes med odds 3,80. Et uafgjort resultat giver også pengene 3,80 gange igen.

 

Odds på Inter - Barça hos bet365

 

De bedste odds på Inter Milan – FC Barcelona

Først og fremmest er det store spørgsmål selvfølgelig, hvem der trækker sig sejrrigt ud af den spansk-italienske duel. Derefter kan man så begynde at spekulere på, om begge hold kommer på tavlen, hvem der skal score målene for de to mandskaber og til sidst om nogle af spillerne kommer i karambolage med dommeren. Alt dette tager vi et kig på i dette afsnit.

Hvem vinder?

Indlæser odds…

Disse odds leveres af bookmakeren bet365

Barça spiller på udebane og må med stor sandsynlighed undvære Lionel Messi. Det bliver altså bestemt ikke nemt for dem i Milano. Inter er derudover i forrygende form foran deres trofaste fans med fem hjemmesejre i træk, og Mauro Icardi har allerede noteret sig for otte fuldtræffere i alle turneringer. Der er ikke særlig meget som adskiller italienerne og catalanerne i vores optik, og når man tager et kig på deres indbyrdes opgør på Giuseppe Meazza, så ser man også hurtigt, at de plejer at spille tætte kampe. Både i 2003 og 2009 endte det helt uden scoringer, mens José Mourinho trak det længste strå i 2010 og vandt med 3-1. Barcelona har det altså generelt svært, når de spiller på fremmed græs mod Internazionale.

Vi synes, at det lugter lidt af uafgjort, da både værterne og gæsterne kan leve med et enkelt point.

Scorer begge hold?

Indlæser odds…

Disse odds leveres af bookmakeren bet365

Som nævnt ovenfor så er det to ud af tre gange endt helt uden scoringer på Giuseppe Meazza. Med tanke på at Lionel Messi er tvivlsom, så kunne det faktisk godt blive mere af samme skuffe tirsdag aften. Mauro Icardi er godt nok brandvarm for tiden, men han formåede ikke at få netmaskerne til at blafre i det omvendte opgør. Hvis vores forudsigelse med at kampen ender uafgjort holder stik, så er 0-0 eller 1-1 de to mest plausible resultater efter vores bedste overbevisning.

Her hælder vi mest til førstnævnte, så svaret på om begge hold scorer er derfor et nej.

 

Spilforslag til Inter Milan – FC Barcelona

Vi regner altså med, at der bliver tale om et pointdeling i Milano. Selvom odds 3,80 på uafgjort er ganske flot, så kan man dog også sagtens jagte en endnu større gevinst. Et væddemål på det korrekte resultat kan nemlig sagtens gå hen og blive rigtig profitabelt.

Hvis man er enig med os i, at det ender helt uden scoringer, kan man få odds 12,00 i skrivende stund, mens 1-1 giver pengene syv gange igen. Der er altså rig mulighed for at lave en pæn sum lommepenge, hvis man kan forudsige kampens resultat. Her regner vi med, at det bliver en kedelig nullert.

Derfor anbefaler vi at spille på, kampen ender 0-0.

 

Odds på Inter - Barça hos bet365

 

Bookmakeren bet365s officielle logo. Hos bookmakeren kan man sætte Vuelta Espana 2018 odds på både samlet vinder og de forskellige etaper.