Jørgensen, Eriksen eller Dolberg – Hvem bliver dansk VM-topscorer?

Det danske flag, dannebrog, der blafrer i vinden

Billede: Akedesign/Shutterstock

På lørdag går Danmarks VM løs, når vi møder Peru i Saransk. Det helt store spørgsmål forud for vores første VM siden 2010 er, hvem, der skal score målene. Hos bookmakeren Unibet kan man oddse på, hvem der bliver dansk topscorer. Favoritten er Christian Eriksen, der også blev suveræn topscorer i kvalifikationen, til odds 3,00, imens der er odds 4,00 på frontangriber Nicolai Jørgensen og hele odds 12 på vidunderdrengen Kasper Dolberg. Giv dit bud på den danske topscorer hos Unibet og få yderligere 1.500  kroner i odds bonus.

 

Odds på Danmarks topscorer her

 

Alle oddsene på Danmarks VM-topscorer

Unibet har sat odds på samtlige markspillere i den danske trup. De største favoritter er naturligvis offensivspillerne, imens Jannik Vestergaard, William Kvist, Mathias Zanka Jørgensen og Henrik Dalsgaard alle skraber bunden med hele odds 81,00.

Christian Eriksen 3,00
Nicolai Jørgensen 4,00
Pione Sisto 9,00
Andreas Cornelius 10,00
Yussuf Poulsen 10,00
Martin Braithwaite 12,00
Kasper Dolberg 12,00
Thomas Delaney 12,00

Odds på Danmarks topscorer her

Der er altså nok spillere at vælge imellem, men de fleste vil nok lægge pengene på enten Eriksen eller Jørgensen. Førstnævnte var fuldstændig forrygende i kvalifikationen, og han har scoret 16 mål i de seneste 18 landskampe. Nicolai Jørgensen derimod har ikke haft den bedste sæson for Feyenoord, og han var heller ikke overbevisende i kvalifikationen, men han er trods alt frontangriber. Derudover har han næse for at opsnuse chancer, så han kan potentielt lave rigtig mange mål.

Fløjspillerne Sisto, Cornelius, Poulsen og Braithwaite må heller ikke undervurderes. De er alle målfarlige herrer, og de bør  også komme frem til chancer, når de er på banen. I modsætning til Jørgensen og Eriksen er der dog ingen af dem, der er sikre på spilletid, da Hareide ofte roterer på fløjene. Derfor er det også satset at spille sine hårdt tjente sparepenge på en af dem som dansk topscorer.

Det var en overraskelse for de fleste, at Kasper Dolberg kom igennem nåleøjet, men han er også et udmærket bud på en topscorer. Dolberg er ikke sikker på spilletid, men han kan blive brugt som joker. Hvis Jørgensen ikke slår til, kan Dolberg måske endda sætte sig på frontløberpladsen.

 

Få 1.500 kr. i Unibet VM-bonus

Vil du spille på Danmarks topscorer til VM, men har du ikke allerede en konto hos Unibet, kan du hente en stor VM bonus. Unibet giver op til 1.500 kroner til alle nye spillere, så snart de opretter en konto og indsætter penge. Man får kort sagt fordoblet sit indskud, så jo flere penge man sætter ind, jo større bliver ens VM bonus. Unibet fordobler dig indskud helt ned til 80 kroner så selv, hvis man ikke har tænkt sig at spille for store beløb, kan man stadig få sig en god bonus til VM-slutrunden i Rusland.

Unibets bonus skal efterfølgende gennemspilles små fem gange til odds 1,40 eller højere. Det kan man passende gøre under VM-slutrunden, hvor man altid kan læse vores spilforslag.

 

Spilforslag til dansk topscorer-spil

Danmark kommer næppe til at score mange mål ved VM. Derfor vil to og helt sikkert tre mål være nok til at blive dansk topscorer. Eriksen er naturligvis det oplagte valg, men det ved modstanderne godt. Alle Danmarks modstandere har forberedt sig grundigt på Tottenham Hotspur-stjernen, og han kommer ikke til at få meget plads eller tid med bolden. Vi vælger derfor at kigge andetsteds efter vores spil på Danmarks topscorer.

Nicolai Jørgensen er et rigtig godt bud, og odds 4,00 indeholder bestemt værdi. Han har ikke scoret så meget i den forgangne sæson, men vi satser på, at han gemmer det bedste til slutrunden. Som frontangriber bør han få masser af chancer, og med lidt skarphed kan han derfor også sagtens score de fornødne to eller tre mål.

Sidst men ikke mindst bør man også seriøst overveje et spil på Kasper Dolberg. Odds 12,00 er nemlig fornuftigt på trods af, at han ikke er starter. Dolberg kan meget vel erobre en startplads i løbet af slutrunden, og han er ligeledes en alsidig spiller, der også kan spille på fløjen. Derudover har han en målnæse som få andre danskere, og det er bare et spørgsmål om tid før, at han for alvor brager igennem på landsholdet.

 

Opret konto hos Unibet her

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund