AC Horsens – FC København odds: Motivationen bliver afgørende

Selvom det blot er to placeringer i ligaen, der adskiller AC Horsens og FC København i Superligaens stilling, er klubberne på to meget forskellige steder rent mentalt. Horsens kan hverken rykke op eller ned, og spillerne er mentalt gået på sommerferie for længst. Københavnerne derimod jagter ihærdigt bronzemedaljer og europæisk kvalifikation.

Det var imponerende, da Horsens kvalificerede sig til mesterskabsslutspillet. Siden kvalifikationen blev sikret, er Horsens-spillerne dog gået gevaldigt ned i tempo. Horsens har kun fået et point i slutspillet, og de sidste par indsatser har været direkte patetiske.

FCK har vundet deres seneste to kampe, og de er nu kun ét point efter FC Nordsjælland på tredjepladsen. Dermed er københavnerne også kommet op på hesten igen efter de to nederlag til FC Midtjylland og Brøndby. FCK har på det seneste fået flere af sine skadede spillere tilbage, og startopstillingen er nu igen stærk.

På grund af klasse- og formforskellen er FCK naturligvis favoritter hos internettets bookmakers. Hos 888sport får man pengene seks gange igen på en Horsens-sejr, imens oddset på FCK-sejr ligger på 1,55. 

 

Odds på kampen her

 

Optakt: AC Horsens – FC København

Sommerferietrængende horsensianere

achHorsens imponerede alt og alle med kvalifikationen til slutspillet. Dengang var der fest og glade dage i Horsens og omegn. I dag er det dog blevet hverdag igen, og Horsens bare taber og taber. Faktisk har Horsens kun fået et enkelt point i Superligaens mesterskabsspil, og holdet har udviklet sig til lidt af en prügelknabe. Den gule fare har i alt lukket 14 mål ind i de sidste fem kampe, og Horsens har blot vundet én kamp i foråret, hvilket siger en del om deres niveau.

Faktisk ligner det, at Horsens’ spillere allerhelst bare gerne vil på sommerferie. De har intet tilbage at spille for i Superligaen, og moralen er efterhånden lav. Derfor er der heller ikke meget at sige til, at Bo Henriksens tropper går fra det ene nederlag til det næste. Horsens-træneren har forsøgt at skyde moral ind i truppen igen, men uden held. I sidste uge blev Horsens udspillet af FCK og tabte 4-1 i Parken. Horsens spillede en elendig kamp, og de var aldrig tæt på at få point. Det bundsolide Horsens-hold, der skabte problemer for alle tidligere på sæsonen er pist væk. Horsens skal være glade for de mange point, der blev skrabet sammen i efteråret.

Bo Henriksen må undvære Mathias Kristensen. Derudover er målmand Jesse Joronen tvivlsom. Den finske keeper skifter til FCK efter sæsonen, så det kunne være sjovt for ham at spille imod sin kommende arbejdsgiver en sidste gang.

 

FCK er på medaljejagt

FC KøbenhavnDe hvidklædtes sæson har været en lang fiasko, men på det seneste er Ståle Solbakkens tropper begyndt at pynte lidt på situationen. FCK har været i fin form i mesterskabsspillet, hvor det er blevet til seks point indtil videre, og de har dermed udnyttet FC Nordsjællands dårlige form. Hvis FCK vinder fredag aften kan de endda overhale Nordsjælland, der spiller på udebane imod Brøndby søndag.

FCK vandt som bekendt det omvendte opgør, der blev spillet i lørdags, med 4-1. Her leverede FCK-spillerne en rigtig god indsats, og sejren var uden tvivl fortjent. Ved den anledning rystede Solbakken posen en smule, da han gav unge Jonas Wind chancen fra start. Den greb han, da han scorede til 3-0 i midten af første halvleg. Wind ligner en rigtig lovende spiller, og han går en lys fremtid i møde. Han forventes igen at få chancen fra start imod Horsens, og han skal her forsøge at følge op med endnu et mål.

I sidste uges kamp var Erik Johansson også at finde i startopstillingen. Det var svenskerens første Superliga-kamp siden august, og det var godt endelig at se ham tilbage på banen efter hans lange skadespause. Johansson er uden tvivl københavnernes bedste forsvarsspiller, og de er et markant bedre hold med ham på banen. Ved siden af ham gav Solbakken unge Denis Vavro chancen, og han greb den virkelig. Den slovakiske forsvarsspiller leverede en bundsolid præstation, og han scorede endda kampens første mål.

Man kan roligt sige at FCK er på vej tilbage mod tidligere tiders styrke. Det går langsomt, men de er på vej i den rigtige retning. Holdets førende spillere er tilbage i topform, hvilket tillader de unge at fokusere lidt mere på deres eget spil.

Både Pieros Sotiriou og Robin Olsen er i spil til kampen imod Horsens, og omend de måske ikke får spilletid, så er FCK’s lazaret ved at være tomt.

 

Horsens – FCK spilforslag

Viktor Fischer har været fantastisk siden, han vendte tilbage til Superligaen. På det seneste er det dog som om, at tingene for alvor er begyndt at klikke for den dygtige offensivsspiller. Det er tydeligt, at Fischer nu virkelig føler sig til rette på holdet og med holdkammeraterne, hvilket man kan se på banen. Han har scoret i tre af FCK’s seneste fire kampe, og imod Brøndby, hvor han ikke scorede, fremtvang han et straffespark. Fischer er suverænt FCK’s bedste spiller, og alle angrebene går i gennem ham. Samtidig kommer han qua sin gennembrudskraft frem til et hav af chancer.

Horsens’ defensiv har ikke været sig selv siden Bubacarr Sanneh skiftede til FC Midtjylland i vinters. Horsens lukker et hav af mål ind, og de giver alt for mange chancer væk til modstanderne. Samtidig er de i fare for at måtte undvære dygtige Jesse Joronen, hvilket virkelig svækker deres defensiv.

Vi anbefaler derfor, at man spiller på, at Viktor Fischer scorer i kampen til odds 2,55 hos 888sport.

Følg spilforslaget her

 

888sport logo