AC Horsens – Brøndby IF odds: Holder gæsterne førstepladsen?

Med to spillerunder tilbage af Superligaens mesterskabsspil er mesterskabsracet helt åbent. Brøndby IF og FC Midtjylland ligger i øjeblikket á point, og dermed tegner sæsonens afslutning sig utrolig interessant.

AC Horsens har ikke længere det store tilbage at spille om. Den gule fare er hjælpeløst placeret på ligaens sjetteplads, hvorfra de hverken kan rykke op eller ned. Horsens har dog spillet sit lidt op på det sidste, og de vil gerne slutte sæsonen godt af.

Brøndby led et smerteligt nederlag i mandags til FC Midtjylland. Det var de gul-blås første nederlag siden august sidste år, og det skal blive interessant at se, hvordan Alexander Zornigers tropper reagerer. Brøndby vil få massiv opbakning fra tilskuerpladserne, så de har ingen undskyldning for ikke at give den fuld gas.

På trods af nederlaget til Midtjylland er Brøndby kæmpe favoritter i Horsens. Bookmakeren NordicBet, der har nogle af de højeste odds på kampen, giver pengene 1,35 gange igen på en Brøndby-sejr, imens der er odds 8,75 på AC Horsens-sejr.

 

Odds på kampen her

 

Optakt: AC Horsens – Brøndby IF

Horsens skal slutte af med manér

achDet er nemt at glemme, at Horsens har haft en rigtig flot sæson. Horsensianerne imponerede alt og alle ved at slutte i top seks, og holdet er på vej imod sin bedste slutplacering siden 2008. Den store bedrift det var at kvalificere sig til mesterskabsspillet har dog tydeligevis også påvirket spillerne.

De gulklædte opnåede et stort sæsonmål, da de sluttede i top seks. Siden er luften gået af ballonen, og Horsens-spillerne mangler en smule gnist. Det er også tydeligt på holdets resultater. Horsens har blot vundet to kampe i hele foråret og seks af de otte kampe i mesterskabsspillet er blevet tabt.

Horsens bør dog være opsatte på at ende den dårlige stime. Fredag forventes det, at der bliver stadionrekord på CASA Arena, da over 10.000 tilskuere kan kigge forbi. Hvis Horsens-spillerne kan slutte godt af med at drille Brøndby og senere Midtjylland, kan de efterfølgende gå på sommerferie med god samvittighed og nyde VM i fodbold i ro og mag.

Horsens har da også revanche til gode imod Brøndby. Sidst de to hold mødtes tabte Horsens med hele 5-1, og den plet vil de meget gerne vaske væk. Det bliver dog ikke nemt, da CASA Arena fredag bliver omdannet til en jysk udgave af Brøndby Stadion. Billetterne til kampen er revet væk, men køberne er primært Brøndby-fans. Derfor kommer Horsens nærmest til at spille på udebane på trods af hjemmebanefordelen.

Til kampen imod Brøndby får Horsens Delphin Tshiembe og den tidligere Brøndby-spiller Mads Juel Andersen tilbage fra karantæner. Til gengæld må de stadig undvære målmand Jesse Joronen, der som bekendt er ude for resten af sæsonen.

 

Det er nu eller aldrig for Brøndby

BIF logoDe gul-blå fra Vestegnen har haft en fantastisk sæson, hvor det allerede er blevet til en pokaltitel. Nu skal kronen i form af det danske mesterskab dog sættes på værket. Brøndby har en markant bedre målscorer end Midtjylland, så de skal blot matche midtjydernes resultater i de sidste to kampe for at holde førstepladsen.

Siden nederlaget til Midtjylland i mandags har det store diskussionemne på Vestegnen været, hvordan spillerne reagerer på nederlaget. Rivalerne håber uden tvivl, at den unge trup, hvori kun Paulus Arajuuri og Johan Larsson tidligere har prøvet at vinde et mesterskab, får gummiben.

Brøndby har dog udstrålet en uhørt grad af vindermentalitet i denne sæson. Zornigers spillere bør komme på banen med ild i øjnene for at revanchere nederlaget. Brøndby har masser af ledere i truppen, og det er nærmest utænkeligt, at folk som Christian Nørgaard, Larsson og Benedikt Röcker vil tillade deres holdkammerater at levere endnu en sløj præstation.

Brøndbys chancer bliver også forberedret af, at svenske Simon Tibbling vender tilbage fra karantæne. Tibbling er den oversete stjerne på Brøndbys hold, og han var virkelig savnet imod Midtjylland. Hans løbepensum og dynamik har været afgørende for holdet i denne sæson, og han besidder tekniske kvaliteter som meget få i Superligaen kan matche.

Til gengæld må Brøndby stadig undvære den tjekkiske angriber Jan Kliment, der er skadet.

 

Horsens – Brøndby spilforslag

Brøndby har kun vundet to af deres seneste seks kampe i Horsens. De er dog kommet indenfor de seneste tre indbyrdes opgør i det jyske, så Brøndby er for længst kommet over deres Horsens-kompleks.

Gæsterne fra Vestegnen vil samtidig blive båret frem af en fanatisk støtte fra tilskuerpladserne. Brøndby-fansene har støttet holdet på eksemplarisk vis igennem hele sæsonen, og nu skal arbejdet gøres færdigt. Det er både spillere og fans opsatte på.

Derfor forventer vi også, at gæsterne kommer til at sætte sig på opgøret. Horsens vil naturligvis forsøge at stikke en kæp i Brøndbys hjul, men der er stadig en stor forskel på motivationen. Brøndby har bare markant mere at spille for, og den slags skinner altid igennem.

Derudover er der også klasseforskel på de to hold. Brøndby er stærkere på alle positioner, hvilket de beviste ved det seneste møde tidligere på foråret.

Vi forudser, at Brøndby lever op til fansenes forventninger og vinder kampen. Derfor anbefaler vi, at man spiller på Brøndby (-1,5) til odds 1,97 hos NordicBet.

 

Odds på Brøndby-sejr her

 

odds