Hobro IK – Brøndby IF odds: Ny fadæse venter Brøndby i Hobro

Sidst Hobro IK var i Superligaen udviklede de sig til en ond ånd for Brøndby IF. Fire gange i træk besejrede Hobro klubben fra Vestegnen, og i denne sæson ligger de da også over Brøndby i tabellen.

Hobro har været den helt store overraskelse i årets Superliga, hvor de i øjeblikket ligger på andenpladsen. Hobros succes er især blevet grundlagt hjemme på DS Arena, hvor de har maksimumpoint efter fire kampe. Træerne vokser dog ikke ind i himlen, for i sidste uge blev Hobro kørt over af FC Midtjylland, da de tabte 5-1 i Herning.

Brøndby har, i modsætning til Hobro, været en af sæsonens store skuffelser, og de har allerede sat flere unødvendige point til. Værre endnu er det, at spillet langt fra har været lige så godt som i sidste sæson, hvilket skyldes, at modstanderne er blevet bedre forberedt på Alexander Zornigers aggressive spillestil. Samtidig virker angriberne fuldstændig uden selvtillid for tiden.

Problemerne på Vestegnen ændrer dog ikke på, at Brøndby er favoritter til at tage sejren. Hos bet365 får man odds 1,70 på, at Brøndby vinder, imens der er odds 5,00 på Hobro.

Læs vores anmeldelse af bet365 her.

 

Spil på kampen hos bet365

 

Optakt: Hobro IK – Brøndby IF

Hobro IK

Det har været en fornøjelse at følge Hobro i denne sæson. Ligesom første gang de rykkede op i Superligaen, er landsbyklubben gået uimponeret til værks med stor succes. Hobro er gået fra sejr til sejr, og de ligger i øjeblikket nummer to i ligaen.

I sidste weekend tabte Hobro med 5-1 i Herning, men de fik oprejsning i midtugen. Her blev det nemlig til en 5-1-sejr imod Slagelse B&I i DBU Pokalen efter et hattrick af reserveangriber Sebastian Grønning.

Grønning starter dog næppe imod Brøndby. Det gør i stedet Superligaens norske topscorer Pål Alexander Kirkevold samt den tidligere Brøndby-spiller, Quincy Antipas. Kirkevold har scoret otte mål i sæsonens første ni kampe, og han har været en kæmpe oplevelse. Han er en uortodoks angriber, der besidder en herlig blanding af målinstinkt, fysisk styrke og fandenivolskhed.

Det er formentlig bare et spørgsmål om tid før, at han bliver udtaget til det norske landshold, og han ligner et oplagt salgsobjekt. For at kunne sælge ham, skal Hobro dog have en sportsdirektør. Netop dette var der en del kaos omkring tidligere på ugen. Her kom det frem, at sportsdirektør Jens Hammer Sørensen havde sagt op for at dedikere sig til sit job som lærer. Denne nyhed dementerede alle parter dog hurtigt, men den fremhævede, hvor skrøbelig Hobros organisation er. Spillerne er for længst blevet fuldtidsprofessionelle, men administrationen bijobber stadig ved siden af, hvilket ikke holder på Superliga-niveau.

Hobro må undvære skadede Mads Justesen og Wilfried Domoraud. Derudover er højreback Jesper Bøge tvivlsom.

 

Brøndby IF

Alexander Zorniger og Brøndby har blot vundet en af deres seneste fem Superliga-kampe. I midtugens pokalkamp kom de endda bagud med 1-0 på hjemmebane imod Danmarksserie-holdet Ledøje-Smørum Fodbold. Brøndby fik dog vendt kampen rundt i anden halvleg og endte med at vinde 5-1. Den fine præstation i anden halvleg kan have givet truppen noget tiltrængt selvtillid.

Brøndbys primære problem i denne sæson har været manglende mål fra angriberne. Teemu Pukki har været en skygge af sig selv, imens Zorniger ikke længere lader til at stole på Kamil Wilczek. I sidste uges kamp imod AaB var Pukki bænket, men dette hjalp ikke. Brøndby forlod banen uden både mål og sejr.

I midtugens kamp imod Ledøje-Smørum fik Pukki så igen chancen fra start. Håbet var naturligvis, at han skulle tanke selvtillid med et par mål, men han leverede i stedet en anonym indsats. Wilczek kom dog på tavlen, og polakken starter derfor formentlig imod Hobro på bekostning af sin tidligere makker.

Brøndby må undvære den karantæneramte centerforsvarer Paulos Arajuuri, imens reserveangriberen Kevin Mensah er skadet.

 

Spilforslag

Det er en kamp i mellem et ubesejret hjemmehold i storform og et udesvagt og kriseramt udehold, hvorfor vi spiller i Hobros favør. Brøndby er markant stærkere på papiret, men storklubben fra Vestegnen har simpelthen ikke tur i den.

Hobro er et disciplineret hjemmehold, der med sin kontrastyrke kan gøre rigtig ondt på Brøndby. Derudover har hjemmeholdets angribere virkelig momentum for tiden, og de er markant farligere end Brøndbys i øjeblikket.

Vi anbefaler derfor, at man spiller på, at kampen ender med enten en Hobro-sejr eller uafgjort til odds 2,20 hos bet365.

 

Spil på 1X hos bet365 til odds 2,20